E24 > Økonomi

Søndag, 29 November, 03:06

E24 - 28 okt. 20 kl. 19:47

Konkurransetilsynet: Apotekene har ikke «skodd» seg på munnbind

Apotekene gjorde ingenting galt da de i vår satte opp prisene på munnbind, har konkurransetilsynet konkludert..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Konkurransetilsynet, Apotekenehar , ikke, skodd, seg, munnbind
P4 - 28 okt. 20 kl. 19:49

Frikjennes for prishopp på munnbind

Apotekene gjorde ikke noe galt da munnbindprisene firedoblet seg hos enkelte apotek i vår. Det slår Konkurransetilsynet fast, melder Bergens Tidende. Tilsynet har gått gjennom prisen apotekene måtte betalte for munnbindene og prisen de solgte dem for, og kommet fram til at apotekene ikke økte fortjenesten sin..

P4 - 27 okt. 20 kl. 08:19

Vil la kommune kjøpe vaksiner fra apotekene

Kommuner og legekontorer bør få kjøpe opp lagrene av influensavaksiner som apotekene sitter på. Det mener fastlege Morten Skaret Mathisen. Folkehelseinstituttet varslet i går at de snart går tom for influensavaksinen på grunn av økt etterspørsel.

E24 - 11 nov. 20 kl. 05:41

Konkurransetilsynet rådet regjeringen til Norwegian-nei

Konkurransetilsynet tror på konkurranse på de store flyrutene i Norge etter koronapandemien og rådet regjeringen til å avslå Norwegians søknad om milliardhjelp..

E24 - 11 nov. 20 kl. 05:41

Konkurransetilsynet rådet regjeringen til flynødhjelp-nei

Konkurransetilsynet tror på konkurranse på de store flyrutene i Norge etter koronapandemien og rådet regjeringen til å avslå søknader om milliardhjelp..

NRK - 11 nov. 20 kl. 09:26

Schibsted må selge Nettbil

Konkurransetilsynet pålegger Schibsted å selge selskapet Nettbil. Tilsynet mener konkurransen om nettsalg av bruktbiler blir dårligere siden Schibsted fra før eier Finn. Aksjene i Nettbil må selges til en kjøper som Konkurransetilsynet godkjenner..

E24 - 13 nov. 20 kl. 10:22

Konkurransetilsynet med razzia mot aktører i markedet for sjøtransport

Konkurransetilsynet har gjennomført en razzia hos aktører i markedet for sjøtransport etter mistanke om utveksling av konkurransesensitiv informasjon..

Klartale - 10 nov. 20 kl. 12:09

Det kan bli streik på apotekene fra onsdag

Tirsdag skal Parat og Virke møte hos Riksmekleren. Det kan bli streik på apoteker i Norge hvis de ikke blir enige..

Klartale - 11 nov. 20 kl. 08:48

Det blir ingen streik på apotekene

Partene måtte snakke sammen i nesten hele natt. Men til slutt ble de enige. Det gjør at ingen er i streik på apotek fra onsdag morgen..

E24 - 01 nov. 20 kl. 21:50

Stortingspolitikere mener tilsynet må granske Vitus-utspill

Geir Pollestad (Sp) og Terje Aasland (Ap) reagerer kraftig på at Vitusapotek-eier Norsk Medisinaldepot truer leverandørene med «konsekvenser» om man ikke begrenser salget av reseptfrie legemidler til butikker. Nå må Konkurransetilsynet på banen, mener de..

E24 - 02 nov. 20 kl. 21:18

Næringsministeren om Apotek-saken: – Glad for at konkurransetilsynet er oppmerksom på saken

Næringsminister Iselin Nybø (V) forstår at uttalelsene fra Vitus-eieren skaper reaksjoner. Samtidig mener hun at det er Konkurransetilsynets rolle å undersøke slike saker og vil ikke gå inn i saken selv..

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Widerøe vil inn i netthandel: Skal tilby frakt landet over innen 24 timer

Widerøe sliter som resten av luftfarten med effektene av coronapandemien. Nå vil selskapet etablere seg i et nytt logistikksegment for å få nye inntekter og utnytte fly, biler og folk som selskapet allerede har..

E24 - 8 timer siden

1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

E24 - 9 timer siden

Mener selskapene snor seg unna streikebryteri under vekterstreiken

I en av norgeshistoriens lengste vekterstreiker blir det satt inn vektere på kjøpesentre som skal passe på at kunder overholder smittevernregler: – Tar over oppgaven til streikende vektere, sier hovedtillitsvalgt..

E24 - 11 timer siden

Kappløpet om vaksinene: Disse selskapene leder an

Pfizer, Moderna og Astra Zeneca er langt fremme i kappløpet om å levere den første coronavaksinen. Faktorer som pris og tilgjengelighet kan bli avgjørende for hvilke vaksiner som vinner kampen..

E24 - 13 timer siden

Obos-sjefens tabbe fikk ros i mediene: – Vi tapte 2–300 millioner

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos har aldri vært redd for å gripe mulighetene som bød seg – eller for å lære av tabbene sine..

E24 - 15 timer siden

Hva er galt med valgfrihet for fondssparere?

Det er all mulig grunn til å se på honorarene for aktivt forvaltede fond. Men å si at de ikke gir merverdi, er egentlig en stor misforståelse..

E24 - 16 timer siden

Unge kvinner hardt rammet av coronaledighet: – Lever fra dag til dag

Den siste måneden har arbeidsledigheten snudd oppover for første gang siden ledighetstoppen i vår. Størst økning er det blant unge kvinner. For studenten som livnærer seg på kaféjobben, og mammaen som jobber på flyplassen, er det nå helt krise..

E24 - 19 timer siden

«Fattig student» hentet 3 millioner på rekordtid: – Jeg kan nesten ikke tro det

Influenser Karen Elene Thorsen, kjent for Instagram-kontoen «fattig.student» hentet 3 millioner kroner til sin nye mat-app på under en time. Pågangen ga rekord for finansieringsplattformen Folkeinvest..

E24 - 20 timer siden

– Petter er et fantastisk fint menneske

Han arvet en halv milliard kroner og skulle satse på eiendom, olje og mat. Nå slåss Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland (40) mot konkurs og kollaps..

E24 - 21 timer siden

– Jeg har undertegnet en del taushetserklæringer

Norske Otto Tschudi (71) har vært med å ta Facebook på børs og lærte Clint Eastwood å stå på ski. Men det som får ham opp av sengen 01.30 hver «morgen», er å prøve å forstå hva fremtiden vil bringe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt