P4 > Nyheter

Thursday, 23 January, 03:53

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:49

Konklusjon i NAV-saken om en måned

Kontrollkomiteen på Stortinge vil konkludere i NAV-saken innen 11. februar.
I kveld har komiteen hatt et møte om hva de vil gjøre videre i saken, etter den åpne høringen på Stortinget.
Til VG sier Aps Eva-Kristin Hansen at komiteen også er enig om at det regjeringsoppnevnte granskningsutvalget selv må avgjøre om de skal gå lenger tilbake i tid for å finne ut når feilen oppstod..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinge, NAV, Stortinget, VG, Aps Eva-Kristin Hansen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Konklusjoni , NAV-sakenom en , måned
VG - 25 Sep 19 kl. 09:33

Helsetilsynet med knusende konklusjon i saken til kreftsyke Stephen: «Du har ikke fått nødvendig helsehjelp»

Stephen Storvik (47) reddet livet med privat kreftbehandling, men ble nektet videre behandling i det offentlige. Først da han klaget saken inn til Helsetilsynet, fikk han medhold..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 23:00

Kort sagt, tirsdag 3. desember

Uheldig konklusjon om TTO-er. Mangfold i kultursektoren. Dette er dagens kortinnlegg!.

NRK - 29 Oct 19 kl. 00:36

Telenor dømt for prisdiskriminering

Borgarting lagmannsrett har avvist Telenors krav om å få tilbake 16,2 millioner kroner de ble pålagt av staten å betale til TDC Norge. Lagmannsretten kommer dermed til samme konklusjon som Oslo tingrett kom til for halvannet år siden, skriver DN..

NRK - 13 Jan 20 kl. 09:23

Uavklart for Jensen-saken

Spesialenheten for politisaker kan foreløpig ikke si noe om den videre gangen i rettssaken mot Eirik Jensen. Saken skal fortsette i morgen. Spesialenhetens leder Jan Egil Presthus (59), som var aktor i saken, døde brått forrige uke..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 16:51

De gikk glipp av datterens tre første år

– Vi vil at denne saken skal være med på å forandre barnevernet. Vibeke Morrissey og Ken Olsen har klaget saken sin inn for Menneskerettsdomstolen. Tirsdag faller dom i saken..

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 08:21

Politiet spent på ulykkesrapporten

Fredag legger Havarikommisjonen fram sin rapport om hva som skjedde da fregatten Helge Ingstad kolliderte. Politiet venter spent på kommisjonens konklusjon..

P4 - 20 Nov 19 kl. 13:15

E-tjenesten avventer rapport i Berg-saken

- Forsvarets etterretningstjeneste har tillit til at EOS-utvalget, som kontrollerer de hemmelige tjenestene, vil gå grundig inn i Frode Berg-saken. Det kommer frem i en pressemelding fra E-tjenesten. De vil ikke kommentere saken ytterligere.

P4 - 27 Nov 19 kl. 06:36

- Må gjenåpne Baneheia-saken

- To nye bevis gjør at gjenopptakelseskommisjonen er forpliktet til å gjenåpne saken mot Viggo Kristiansen. Det sier hans advokat Arvid Sjødin. I dag skal kommisjonen behandle Baneheia-saken for sjette gang.

P4 - 15 Nov 19 kl. 21:46

- Ludvigsen burde fått prøvd saken sin

Det er nødvendig at tidligere fiskeriminister og fylkesmann Svein Ludvigsen får prøvd hele saken sin for retten på nytt. Det sier forsvareren hans til NTB. Ludvigsen som i sommer ble dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen til å skaffe seksuell omgang med tre ayslsøkere får bare behandlet en liten del av saken på nytt i lagmannsretten.

NRK - 18 Dec 19 kl. 10:11

70-vitner avhørt i Tromsø-saken

Troms politidistrikt sier etterforskningen i saken der en mor og to barn døde vil fortsette inn i 2020. Flere enn 70 vitner er avhørt. Det gjenstår blant annet vitneavhør og gjennomgang av elektroniske spor.

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Oppdaterte reiseråd

Utenriksdepartementet har oppdatert sine reiseråd for Kina etter utbruddet av det dødelige coronaviruset. Storbyen Wuhan, der utbruddet av viruset startet, isoleres nå. UD vurderer risikoen for å reise til byen som moderat, men oppfordrer til varsomhet.

P4 - 5 timer siden

Ni av ti mener Frp gjorde rett

Ni av ti Frp-velgere mener det var rett av partiet å gå ut av regjeringen. Det viser en ny måling Kantar har gjort for TV2. Partileder Siv Jensen sier at det stemmer godt med den vurderingen hun gjorde og at hun opplever at folk er ganske lettet over at Frp kan samle seg for å peke ut retning for partiet.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å ta en halv million ut av Norge

En 25-åring fra Danmark er dømt til fengsel i 120 dager for å ha forsøkt å ta med seg en halv million kroner ut av Norge. Sarpsborg tingrett har fastslått at pengene stammer fra kriminell virksomhet. Mannen erkjente straffskyld, han skal ha forklart at han hadde spillgjeld og skyldte penger, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

P4 - 6 timer siden

27-åring tilstår drap i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november. Det skriver Firdaposten. Politiet ble varslet om mannen natten før drapet skjedde da han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, Han har ikke tatt stilling til straffskyld..

P4 - 6 timer siden

Isolerer Wuhan

Myndigheten i Kina stenger nå av storbyen Wuhan der utbruddet av Coronaviruset startet. All flytrafikk og kollektivtransport stanses for å begrense smittefaren og ingen får forlate byen etter kl. 10 i morgen.

P4 - 7 timer siden

Brexitlov vedtatt

En lov som gjør at Storbritannia kan forlate EU i slutten av januar, har passert det siste hinderet i Parlamentet. Overhuset ville ha endringer regjeringens forslag til brexitlov, men statsminister Boris Johnson har flertall blant de folkevalgte og vil ikke godta noen endringer i forslaget. Johnson har lovet å gjennomføre skilsmissen innen 31.

P4 - 7 timer siden

Mer positive til bompenger

Folk i Oslo-området har blitt mer positive til bompenger det siste året. Det viser en ny undersøkelse Norfakta Markedsanalyse har gjort for Statens vegvesen. 59 prosent av befolkningen i Oslo var i fjor positive til bompenger, i 2018 svarte 44 prosent det samme.

P4 - 8 timer siden

Norge vant gruppa

Norge ble gruppevinner etter å ha slått Slovenia 33-30 i håndball-EM i Malmø i kveld. Begge lagene var før kampen allerede klare for semifinale, vinneren av kampen vant dermed også gruppa. Nå møter de norske håndballgutta Kroatia i semifinalen på fredag og unngikk dermed marerittmotstander Spania som Norge ikke har slått på 18 kamper..

P4 - 8 timer siden

Stort våpenbeslag i Oslo

Politiet har beslaglagt et stort antall ombygde våpen fra en beboer i Oslo sentrum etter en aksjon. Våpnene som blant annet brukes som startpistoler eller til opptrening av jakthunder blir stadig oftere beslaglagt i forbindelse med alvorlige straffesaker. Under aksjonen var de fleste våpnene ombygd til skarpe våpen, men ikke registrert i våpenregisteret, melder NRK.

P4 - 8 timer siden

Drapssiktet utlevert til Norge

Den 20 år gamle mannen som er siktet for drapet på en mann på Prinsdal i Oslo, ble utlevert fra Ungarn til Norge i ettermiddag. Det opplyser politiet i Oslo. Den siktede ble pågrepet på grensen mellom Ungarn og Serbia, torsdag i forrige uke.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt