P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:32

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:49

Konklusjon i NAV-saken om en måned

Kontrollkomiteen på Stortinge vil konkludere i NAV-saken innen 11. februar.
I kveld har komiteen hatt et møte om hva de vil gjøre videre i saken, etter den åpne høringen på Stortinget.
Til VG sier Aps Eva-Kristin Hansen at komiteen også er enig om at det regjeringsoppnevnte granskningsutvalget selv må avgjøre om de skal gå lenger tilbake i tid for å finne ut når feilen oppstod..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinge, NAV, Stortinget, VG, Aps Eva-Kristin Hansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Konklusjoni , NAV-sakenom en , måned
E24 - 06 mai 20 kl. 12:54

Ingen konklusjon i Tangen-saken

Norges Banks representantskap har ennå ikke kommet fram til noen konklusjon om ansettelsen av Nicolai Tangen..

P4 - 06 mai 20 kl. 13:16

Ingen konklusjon i Tangen-saken

Norges Banks representantskap møttes i dag for å diskutere ansettelsen av Nicolai Tangen som ny sjef for oljefondet - uten å komme fram til en konklusjon. Det melder E24. De har blant annet krevd svar på om hovedstyret fikk innsyn i alle relevante sider ved oljesjefens eierinteresser og aktivitet i skatteparadiser..

VG - 25 sep. 19 kl. 09:33

Helsetilsynet med knusende konklusjon i saken til kreftsyke Stephen: «Du har ikke fått nødvendig helsehjelp»

Stephen Storvik (47) reddet livet med privat kreftbehandling, men ble nektet videre behandling i det offentlige. Først da han klaget saken inn til Helsetilsynet, fikk han medhold..

Dagbladet - 21 feb. 20 kl. 15:26

Reagerer på Nav-konklusjon: - Dårlig studentarbeid

Professor Hans Fredrik Marthinussen reagerer på Karl Arne Utgårds Nav-konklusjon. Utgård mener på sin side det er mangel på andre reelle argumenter..

NRK - 05 juni 20 kl. 09:17

Palme-konklusjon 10. juni

Den svenske påtalemyndigheten kommer med sin konklusjon om tiltale i Palme-drapet 10. juni. Det melder SVT.

Aftenposten - 10 juni 20 kl. 21:41

Ekspertslakt av påtalemyndighetens Palme-konklusjon

Flere svenske krimeksperter og journalister uttrykker enorm skuffelse etter at svensk påtalemyndighet pekte ut Stig Engström som antatt drapsmann i Palme-saken..

NRK - 10 feb. 20 kl. 18:23

- Har tillit til E-tjenestens sjef

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier han har tillit til etterretningssjef Morten Haga Lunde. Samtidig sier han at han ser fram til EOS-utvalgets konklusjon om E-tjenestens arbeidsmetoder i Frode Berg-saken..

P4 - 26 mai 20 kl. 14:31

Solum funnet død

Politiet i Agder bekrefter nå at det er savnede Ørjan Solum som ble funnet død i en av gruvene ved Steinsås i Arendal forrige tirsdag. Politiet etterforsker saken, men avventer konklusjon om dødsårsak til endelig obduksjonsrapport er klar. Solum ble meldt savnet for to måneder siden..

NRK - 10 juni 20 kl. 13:16

Löfven: Tror man har kommet lengre

Det beste hadde vært å få en dom, men jeg tror man har kommet lengre enn tidligere. Det sier Sveriges statsminister Stefan Löfven om påtalemyndighetens konklusjon om å henlegge saken og slå fast at avdøde Stig Engström trolig drepte Olof Palme..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 20:13

Blir Eirik Jensen dømt for politikorrupsjon og hasjvirksomhet? Nå avgjøres den seks år lange saken.

Etter seks og et halvt år skal politiskandalen rundt Eirik Jensen få sin konklusjon. Mange har hatt sterke meninger i en rettssak der store deler har gått bak lukkede dører..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

For mange kjører for fort

- Det er fortsatt alt for mange som kjører for fort på sommerferie nå. Det advarer assisteredene sjef for Utrykningspolitiet Roar Skjelbred Larsen. Vi er snart halvveis inn i sommermåneden, som ofte er preget av mange trafikkulykker.

P4 - 1 time siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 1 time siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 1 time siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 2 timer siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 2 timer siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 2 timer siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..

P4 - 2 timer siden

Mange tar ferie med lånte penger

Nesten 250.000 nordmenn har planer om å låne penger for å få råd til årets sommerferie. Dette til tross for at nordmenn i snitt vil kutte årets feriebudsjett med en firedel, ifølge en undersøkelse gjort for Sparebank1.

P4 - 2 timer siden

Mer respekt for helsevesenet

Tilliten til det norske helsevesenet har steget i koronakrisen. En ny undersøkelse fra Opinion viser at sju av ti nordmenn nå har fått en økt respekt for det norske helsevesenet. Like mange svarer at de har tillit til at de vil få tilstrekkelig behandling dersom de skulle bli smittet..

P4 - 3 timer siden

Siktet for drap

En mann er pågrepet og siktet for drap i Steinkjer i natt. Det opplyser politiet i Trøndelag. Politiet startet drapsetterforskning etter at en utenlandsk statsborger ble funnet død på en privat adresse på Fergeland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt