NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 03:33

NRK - 30 okt. 20 kl. 08:00

Kongsberg Gruppen styrka resultatet

Trass i ei noko lågare omsetting i tredje kvartal i år enn i same periode i fjor, blei driftsresultatet betre for Kongsberg Gruppen. Driftsresultatet (EBITDA) auka med 919 millionar kroner i år, mot 496 millionar kroner i tredje kvartal 2019..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg Gruppen, Ebitda, Gruppen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongsberg, Gruppen, styrka, resultatet
NRK - 21 nov. 20 kl. 10:45

Smitteutbrudd i Kongsberg

Fredag ble det meldt om 18 nye smittetilfeller i Kongsberg. Alle de smittede har tilknytning til kommunale Kongsberg norsksenter, som tilbyr norskopplæring. – Vi har god oversikt over situasjonen, sier ordfører Kari Anne Sand til Laagendalsposten..

NRK - Igår: 18:02

Kommuneoverlege får styrka funksjon

Det blir gjort mellombelse endringar i leiarskapet av Etat for helsetenester for å styrke kommuneoverlegefunksjonen i Bergen kommune. Etatsdirektør Brita Øygard vil frå no av fungere som kommuneoverlege, og Alle-Lise Hornæs blir ny etatsdirektør..

VG - 25 okt. 20 kl. 07:13

Politiet beklager at de refset Kongsberg-mann som hengte opp Muhammed-karikatur

Regionleder Øyvind Aas i Sørøst politidistrikt beklager politiets opptreden overfor en Kongsberg-mann som mandag kveld fikk politiet på døren..

Aftenposten - 08 nov. 20 kl. 19:28

Melding om brann i boligblokk i Kongsberg

Nødetatene er på vei til en boligblokk i Kongens gate i Kongsberg etter meldinger om at det brenner i blokka..

Aftenposten - 08 nov. 20 kl. 19:28

Brann i boligblokk i Kongsberg

42 leiligheter i en boligblokk i Kongens gate i Kongsberg evakueres etter at det har brutt ut brann i blokka..

NRK - 08 nov. 20 kl. 19:50

Brann i boligblokk i Kongsberg

42 leiligheter i en boligblokk i Kongens gate i Kongsberg evakueres etter at det har brutt ut brann i blokka. Brannen skal ha startet i en kjellerbod og ble meldt inn til brannvesenet av en beboer i blokka..

Aftenposten - 08 nov. 20 kl. 19:28

Ikke kontroll på brann i boligblokk i Kongsberg

Alle de 42 leilighetene i en boligblokk i Kongens gate i Kongsberg er evakuert etter at det brøt ut brann i kjelleren søndag kveld. Også naboblokka evakueres..

NRK - 09 nov. 20 kl. 05:15

Brannen i Kongsberg slukket

Brannen som brøt ut i to boligblokker i Kongsberg er slukket, melder NTB. I alt 92 beboere ble evakuert søndag kveld etter at det begynte å brenne i kjelleretasjen. Brannårsaken er fortsatt ukjent, og saken blir etterforsket..

NRK - 21 nov. 20 kl. 18:15

Ulykke sperrer vei i Kongsberg

Gamle Gomsrud vei i Kongsberg er stengt etter en trafikkulykke mellom tre biler, opplyser politiet på Twitter. Ambulansen skal være framme på stedet med politiet, og de arbeider nå med å få oversikt..

NRK - 22 nov. 20 kl. 18:28

Åtte nye smittede i Kongsberg

Kongsberg kommune har registrert åtte nye koronatilfeller søndag. Siden lørdag 14. november har kommunen registrert 56 tilfeller, totalt 86 under hele pandemien.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Leting etter tre mistenkte

En person er innlagt på sykehus etter å ha blitt slått ned i Tromsø sentrum. De tre som sto bak volden, skal ha blitt hentet av en bil..

NRK - 1 time siden

Forlenger innreiserestriksjoner

Island forlenger innreiserestriksjonene. Det melder NTB. For å slippe inn må en ha negativ koronatest ved ankomst og deretter tilbringe 14 dager i karantene, eller fem dager i karantene hvis man tar ny test som gir negativt utslag..

NRK - 1 time siden

Nok et brudd på smittevern

Politiet i Vest har fått flere meldinger om feststøy. I Øygarden ble en fest avsluttet og politiet fant flere deltagere som hadde gjemt seg. Sak opprettes..

NRK - 1 time siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 1 time siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 2 timer siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 3 timer siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 3 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt