VG > Nyheter

Wednesday, 29 January, 22:03

VG - 14 Aug 19 kl. 22:53

Kongressmann: Ville det vært mennesker igjen uten voldtekt og incest?

Kritikere krever den svært kontroversielle republikaneren Steve Kings avgang etter at han onsdag forsøkte forsvare et totalforbud mot abort. .
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Steve Kings

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: KongressmannVille det , vært, mennesker, igjen, uten, voldtektog , incest
VG - 02 Sep 19 kl. 22:26

Ocean Viking setter kursen for Libya igjen

Det norske redningsfartøyet Ocean Viking setter kursen for kysten av Libya igjen, for å redde mennesker i havsnød..

P4 - 05 Aug 19 kl. 13:24

Trump ber om strenge bakgrunnssjekker

USAs president Donald Trump ber nå om at Demokratene og Republikanerte sammen finner en lov som sørger for strenge bakgrunnssjekker ved kjøp av skytevåpen. Det skriver han på Twitter. To skytemassakre på to døgn har igjen satt fyr på våpenlovdebatten i USA, men Trump har fram til nå vært stille om temaet.

P4 - 05 Aug 19 kl. 11:26

Har arrestert 420 mennesker

Politiet i Hongkong opplyser i dag at de har arrestert 420 demonstranter etter at opptøyene i byen startet 9. juni. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

P4 - 26 Jan 20 kl. 09:26

Frykter stor spredning

Rundt 200 000 mennesker kan være smittet av coronaviruset innen ti dager. Det viser en ny studie av britiske Lancaster University, skriver nyhetsbyrået Reuters. Hver person som er smittet av viruset, kan igjen smitte til tre andre.

P4 - 08 Sep 19 kl. 09:05

- Ingen tegn på fare for mennesker

Det er ingenting som tyder på at sykdommen som har rammet en rekke hunder her i landet er farlig for mennesker. Det opplyser Folkehelseinstituttet. 23 hunder er rapportert døde etter å ha hatt blodig diaré, men årsaken er ikke kjent, og det er ikke bekreftet at det er en sammenheng.

NRK - 04 Sep 19 kl. 08:32

Fem mennesker omkom på New Zealand

Fem mennesker omkom i en bussulykke på New Zealand. Det bekrefter politiet i landet, melder Reuters. Seks mennesker ble skadet..

NRK - 24 Apr 19 kl. 14:40

Brannen blusser opp igjen

Brannen i Sokndal har blusset opp igjen i Årstad. Dette skjer bare én time etter at beboere har fått beskjed om å komme hjem igjen..

NRK - 21 timer siden

131 døde av coronaviruset

Ytterligere 25 mennesker er døde etter å ha blitt smittet av coronaviruset, opplyser kinesiske myndigheter. Dermed har totalt 131 mennesker mistet livet etter virusutbruddet. Til sammen er minst 5.

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

NRK - 26 Jan 20 kl. 17:00

Over 2.000 tilfeller i Kina

Antall bekreftede smittetilfeller av coronaviruset har passert 2.000 i Kina, opplyser landets helsemyndigheter, men de understreker at mange blir friske igjen. 56 mennesker er døde, men mange av de døde hadde alvorlig underliggende sykdom fra før..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Israel utsetter plan om å annektere deler av Vestbredden

Opposisjonsleder Benny Gantz lover avstemming om USA-plan i Knesset. Samtidig utsettes regjeringens plan om å annektere deler av Vestbredden..

VG - 5 timer siden

Søstre fra Bærum kan bli hentet i Syria og brakt til Somalia

Somaliske myndigheter bekrefter at de vil hente europeiske kvinner og barn fra Al-Hol-leiren i Syria. Det kan inkludere to norsksomaliske søstre fra Bærum..

VG - 10 timer siden

Full stopp i all flytrafikk nord for Røros

Ingen fly får ta av fra flyplasser nord for Røros, på grunn av tekniske problemer..

VG - 11 timer siden

Kobe Bryant-ulykken: Helikopteret falt mer enn 2000 fot i minuttet

En foreløpig rapport fra den tragiske helikopterulykken viser at det styrtet med høy fart - og bare var meter fra å gå klar av fjellsiden..

VG - 13 timer siden

Ny undersøkelse: Færre elever blir mobbet

Seks prosent av norske elever svarer at de ble mobbet i fjor. Det er den laveste andelen på 13 år, viser Elevundersøkelsen..

VG - 17 timer siden

Australske forskere har greid å isolere Corona-viruset

Australske forskere har som det første landet utenfor Kina, greid å isolere og dyrke fram Corona-viruset, skriver australske medier onsdag..

VG - 17 timer siden

Australske forskere har greid å isolere Wuhan-viruset

Australske forskere har som det første landet utenfor Kina, greid å isolere og dyrke fram Wuhan-viruset, skriver australske medier onsdag..

VG - 20 timer siden

Amerikanske medier: Ligger an til vitne-smell i riksrettssaken

Majoritetsleder Mitch McConnell skal i et lukket møte med republikanerne ha sagt at han for øyeblikket ikke har nok stemmer til å sette en stopper for demokratene i det mest betente spørsmålet i riksrettssaken..

VG - 23 timer siden

Midtøsten-ekspert om fredsplanen: – For å sikre gjenvalg av Trump og Netanyahu

Eksperter mener president Donald Trumps plan kan føre til oppblussing av den betente konflikten heller enn fred mellom Israel og palestinerne..

VG - Igår: 21:36

Tog krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil på en jernbaneovergang i Vikersund i Buskerud..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt