VG > Utenriks

Thursday, 17 October, 07:00

VG - 12 Jul 19 kl. 04:26

Kongressen vil avhøre Trumps svigersønn

Donald Trumps svigersønn Jared Kushner er blant tolv nøkkelpersoner Demokratene vil kalle inn til vitneavhør i Kongressen om Mueller-rapporten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trumps, Jared Kushner, Demokratene, Kongressen, Mueller

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongressen, vil, avhøre, Trumps, svigersønn
VG - 07 May 19 kl. 10:13

Skattestrid i Kongressen: Nekter å frigi Trumps selvangivelser

USAs finansminister Steven Mnuchin kommer ikke til å utlevere Donald Trumps selvangivelser til Demokratene i Kongressen. Men dragkampen vil trolig fortsette..

P4 - 04 Jun 19 kl. 05:44

Kongressen godkjenner milliardpakke

Kongressen i USA har nå godkjent en krisepakke på 19,1 milliarder dollar for å hjelpe flom- skogbrann- og orkanrammede amerikanere. Nå mangler kun krisepakken president Donald Trumps signatur. Forhandlingene i Kongressen har ført fram, til tross for at milliardpakken ikke inkluderer 4,5 milliarder dollar som Trump har bedt om til å finansiere grensemuren til Mexico..

Hegnar.no - 12 Jul 19 kl. 21:06

Kongressen begrenser Trumps handlerom

Representantenes hus har stemt for å begrense USAs president Donald Trumps handlingsrom til å starte krig mot Iran..

NRK - 27 Jun 19 kl. 23:43

Fikk flertall i Kongressen

Et lovforslag om å sette av 4,6 milliarder dollar til å håndtere den humanitære krisen ved grensen mot Mexico er vedtatt i Kongressen i USA. Lovforslaget trenger nå president Donald Trumps signatur for å bli endelig godkjent..

NRK - 04 Jun 19 kl. 03:13

Kongressen godkjenner milliardpakke

Kongressen i USA vil sette av 19,1 milliarder dollar for å hjelpe amerikanere som rammes av flom, skogbranner og orkaner. Representantenes hus stemte mandag for forslaget, som nå kun mangler president Donald Trumps signatur..

P4 - 05 Oct 19 kl. 17:19

Anklager kongressen for trakassering

USAs utenriksminister Mike Pompeo anklager nå Kongressen for trakassering i forbindelse med Ukraina-saken. Kongressen krever å få utlevert dokumenter om president Donald Trumps Ukraina-forbindelser. Demokratene har startet riksrettsprosess mot Trump etter at han i en telefonsamtale ba Ukrainas president om å etterforske Joe Biden..

NRK - Igår: 00:18

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

Dagbladet - 13 Apr 19 kl. 22:44

Siste frist: Krever Trumps selvangivelse

Demokratene i Kongressen ga lørdag skattevesenet IRS frist til 23. april for å overlevere president Donald Trumps selvangivelser..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 23:01

Trumps Syria-beslutning møter kraftig motstand i Kongressen

USAs president Donald Trump blir møtt med fordømmelse av sine egne i Kongressen etter at han åpnet for en tyrkisk invasjon i Nord-Syria..

NRK - 13 Jun 19 kl. 01:31

Nær Trump-medarbeider vitner

En av Donald Trumps tidligere kommunikasjonssjefer i Det hvite hus, Hope Hicks, har gått med på å vitne bak lukkede dører for justiskomiteen i Kongressen. Hicks gikk av som Trumps fjerde kommunikasjonssjef i februar 2018 etter seks måneder i jobben..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Full krangel under møte om Nord-Syria i Det hvite hus

Et møte om Donald Trumps håndtering av situasjonen i Nord-Syria endte med at flere demokrater stormet ut i sinne..

VG - 8 timer siden

Angrepet av Tyrkia: Slik var familienes desperate flukt

NORD-IRAK (VG) Mens Karimas landsby ble bombet av Tyrkia, flyktet hun for livet med den tre måneder gamle sønnen i armene. På den andre siden av grensen ventet en redd og illsint bestefar. Onsdag møttes de endelig..

VG - 11 timer siden

Bruker «hemmelig» app til å organisere Barcelona-demonstrasjoner

BARCELONA (VG) Demonstrasjonsgruppen «Demokratisk Tsunami» varsler nye, massive protester. Samtidig er det ingen som vet hvem gruppen egentlig er..

VG - 12 timer siden

Avis: Giuliani jobbet for å utlevere Gülen

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani skal over lengre tid ha drevet lobbyvirksomhet overfor presidenten med mål om å få ham til å utlevere Fethullah Gülen til Tyrkia..

VG - 13 timer siden

337 pågrepet i 38 land for overgrepsmateriale av barn

337 mistenkte er pågrepet i 38 land i forbindelse med etterforskning av overgrepsfilmer av barn på internett, opplyser britiske og amerikanske myndigheter..

VG - 13 timer siden

Postmannen Pat (79) får huset sitt delt i to av brexit

JONESBOROUGH (VG) Den pensjonerte postmesteren og kjøpmannen lener seg mot kjøkkenbenken hvor radioen summer britisk popmusikk..

VG - 17 timer siden

Erdogan nekter å møte Pompeo og Pence

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han ikke vil møte USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo når de kommer til Ankara onsdag..

VG - 21 timer siden

Diktatoren i full galopp på «hellig» fjell

Omringet av spektakulært fjellandskap og poserende på en hvit hest, annonserte Nord-Koreas leder Kim Jong-un at han vil «overvinne» internasjonale sanksjoner..

VG - Igår: 06:46

AFP: Har forhandlet frem brexit-utkast

Ifølge nyhetsbyrået AFP har Storbritannia og EU brukt natten til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale..

VG - Igår: 03:59

Biden presset om sønnens Ukraina-rolle: – La oss heller fokusere på Trump

Tidligere visepresident Joe Biden svarte ikke direkte på spørsmål om sønnens Ukraina-virksomhet i demokratenes presidentkandidatdebatt natt til onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt