VG > Nyheter

Sunday, 17 February, 00:50

VG - 12 Feb 19 kl. 04:07

Kongressen «i prinsippet» enig om en budsjettavtale

Republikanerne og demokratene i Kongressen er «i prinsippet enige» om en ny budsjettavtale for grensesikkerhet, ifølge republikanernes forhandlingsleder..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kongressen

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongresseni , prinsippet, enigom en , budsjettavtale
Hegnar.no - 12 Feb 19 kl. 06:51

Kongressen «i prinsippet» enig om en budsjettavtale

Republikanere og demokrater i Kongressen er i prinsippet enige om en ny budsjettavtale for grensesikkerhet, ifølge republikanernes sjefforhandler..

Aftenposten - 12 Feb 19 kl. 03:49

Kongressen «i prinsippet» enig om en budsjettavtale

Republikanere og demokrater i Kongressen er i prinsippet enige om en ny budsjettavtale for grensesikkerhet, ifølge republikanernes sjefforhandler..

E24 - 12 Feb 19 kl. 06:24

Kongressen «i prinsippet» enig om en budsjettavtale

Republikanere og demokrater i Kongressen er i prinsippet enige om en ny budsjettavtale for grensesikkerhet, ifølge republikanernes sjefforhandler..

NRK - 12 Feb 19 kl. 03:13

Kongressen «samd» om budsjettavtale

Republikanarar og demokratar i Kongressen er prinsipielt samde om ein ny budsjettavtale i USA. Kongressen er avhengig av signaturen til president Donald Trump innan midnatt fredag. Avtalen gjeld grensetrygging, men innhaldet er uklart..

NRK - Igår: 03:06

Budsjettavtale er sendt til Trump

Kongressen har vedteke ei budsjettavtale for grensetrygging som skal hindre nedstengning av den amerikanske staten, og sendt ho til Donald Trump. Han får ikkje pengane til Mexico-muren som han ønskjer seg, og vil erklære nasjonal krisetilstand..

NRK - 04 Jan 19 kl. 18:14

Trump møter leiarar frå Kongressen

President Donald Trump møter igjen leiarar frå Kongressen i eit forsøk på å kome fram til ei budsjettavtale. Ei rekkje statlege kontor er stengde, og fleire hundre tusen tilsette er permitterte, fordi partane ikkje har blitt samde om eit budsjett..

NRK - 26 Jan 19 kl. 01:13

Budsjettavtale vedta i Kongressen

Både Senatet og Representantenes hus har i kveld vedtatt budsjettavtalen som gjenåpner de deler av statsapparatet i USA som har vært stengt i 35 dager..

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 06:00

Fosterreduksjon bør forbys og paragraf 2c bør endres

Selv om man er enig i prinsippet om kvinnens rett til å bestemme, så har dagens abortlov to viktige svakheter som bør rettes opp..

Hegnar.no - 22 Dec 18 kl. 08:09

«Shutdown» i USA et faktum

Flere offentlige etater i USA blir stengt etter at begge kamrene i Kongressen hevet sine møter uten å ha kommet fram til en budsjettavtale fredag kveld..

Hegnar.no - Igår: 21:07

Rentene opp - investorene vil ha mer risiko

Rentene stiger fredag kveld etter at Kongressen kom i land med ny budsjettavtale. Det rapporteres også om fremgang i forhandlingene mellom USA og Kina..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Legger ned postrute: – Må bruke en hel dag for å hente posten

1. april kommer ikke lenger posten ut til øya Spildra i Troms. Roy-Iver Isaksen frykter det kan bety slutten for næringslivet..

VG - 11 timer siden

Stoltenberg: NATO varsler Huawei-vurdering

MÜNCHEN (VG) NATO-landene diskuterer nå en mulig felles holdning til å handle teknologi fra Huawei og andre kinesiske selskap. Det bekrefter generalsekretær Jens Stoltenberg overfor VG..

VG - 6 timer siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Albania

Politi og demonstranter støtte sammen utenfor nasjonalforsamlingen i Tirana lørdag. Vannkanoner og tåregass ble tatt i bruk for å spre demonstrantene..

VG - 8 timer siden

Solberg: Kan ikke nekte norske IS-krigere å komme hjem

MÜNCHEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier at regjeringen ikke vil motsette seg at norske IS-krigere og deres barn kan få komme til Norge. Det skal dreie seg om et 30-talls norske borgere som trolig har overlevd krigen, og omlag like mange barn..

VG - 8 timer siden

Oslo Ap mener Ap-kvinne har sextrakassert Ap-mann

Oslo Ap har konkludert med at en kvinnelig Ap-politiker i en bydel i Oslo har brutt partiets retningslinjer for seksuell trakassering. En mannlig kollega sendte et varsel og har fått støtte..

VG - 9 timer siden

Knivstikking i Bergen: – En er siktet for drap

Ti personer er pågrepet etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld..

VG - 14 timer siden

4000 «Gule vester» demonstrerer i Paris

PARIS/MONTELIMAR (VG) De siste målingene viser at flest franskmenn vil at de gule vestene skal gi seg. – Denne målingen betyr ingenting for oss, sier demonstranter i Paris til VG..

VG - I førrgår: 11:43

NRK: Valdres-moren delvis frikjent i ankesaken

Moren i den såkalte Valdres-saken frikjennes for å ha hensatt datteren i hjelpeløs tilstand, men dømmes for grov mishandling..

VG - I førrgår: 10:15

Oversvømmelser i Bodø skaper kaos

Store nedbørsmengder har skapt trøbbel i Nord-Norge torsdag..

VG - I førrgår: 09:00

Foreldre stengte barna inne i hundebur

Tirsdag ble en mor og en far arrestert i Texas etter at fire små barn ble funnet i en hundekennel dekket av avføring, og uten mat og vann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt