NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 07:49

NRK - 26 nov. 20 kl. 11:07

Kongeparet har ikke korona

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist smitte med Covid-19, melder Slottet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Covid, Slottet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongeparethar , ikke, korona
Dagbladet - 03 jan. 21 kl. 13:22

Kongeparet møter pårørende og evakuerte

Mens redningsmannskapene fortsatt jobber på spreng i håp om å finne overlevende i skredområdet i Gjerdrum, besøker søndag kongeparet pårørende og evakuerte..

NRK - 13 jan. 21 kl. 13:33

Kongeparet vaksinert

Kong Harald (83) og dronning Sonja (83) er vaksinert mot koronaviruset, opplyser Kongehuset. Kongeparet vil få neste vaksine om tre uker..

NRK - 13 jan. 21 kl. 13:33

Kongeparet vaksinert i dag

Kong Harald (83) og dronning Sonja (83) er vaksinerte mot koronaviruset, opplyser Kongehuset. Svein Gjeruldsen ved Hoffet opplyser at kongeparet er i risikogruppa og at dei er vaksinerte etter råd frå legar og helsestyresmaktene. Prinsesse Astrid (88) er og vaksinert i dag, opplyser Slottet.

VG - 13 jan. 21 kl. 15:42

Derfor fikk kongeparet vaksinen først

Kongeparet fikk tilbud om vaksinen direkte fra regjeringen..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 15:59

Derfor ble kongeparet prioritert i vaksinekøen

Kongeparet ble prioritert i vaksinekøen ut ifra sin rolle, men også fordi de er i risikogruppen på grunn av sin….

Klartale - 18 des. 20 kl. 10:46

Tre ganger så mange dør av korona som av influensa

Korona er farligere enn vanlig influensa. Nesten tre ganger så mange syke dør av korona som av influensa, viser studie..

NRK - 23 des. 20 kl. 14:01

17 nye med korona i Bergen

17 personar har fått påvist korona i Bergen siste døgn. I tillegg har åtte personar frå den russiske trålaren fått påvist korona. 1927 personar testa seg tysdag..

Klartale - 04 des. 20 kl. 14:03

Dette er usikkert om korona-vaksinen

Kan en vaksine mot korona gi alvorlige bivirkninger? Og vil vaksinerte fortsatt kunne spre smitten? Det er flere ting vi ikke kommer til å vite når vaksinen er klar..

Klartale - 09 des. 20 kl. 13:49

Korona-vennlig pepperkakeby åpnet i Bergen

Selv ikke Pepperkakebyen i Bergen slapp unna korona-viruset. Denne uka kunne den endelig åpne for publikum..

Klartale - 25 nov. 20 kl. 08:09

Får alle god nok informasjon om korona?

Halvparten av de som er på sykehus med korona, er født i et annet land. Hvorfor er det sånn?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 30 minutter siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 45 minutter siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 45 minutter siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..

NRK - 1 time siden

En av tre utsatte betaling

Hver tredje virksomhet har benyttet seg av ordningen med utsatt innbetaling av offentlige avgifter, viser en undersøkelse blant Virkes medlemmer. Ifølge Dagens Næringsliv melder halvparten om fall i omsetningen, mens 10 prosent vurderer oppsigelser..

NRK - 1 time siden

Samsung-sjef dømt igjen

Mannen som i praksis er sjefen for elektronikkgiganten Samsung blei i dag dømt til 2 og eit halvt år i fengsel i Sør-Korea. Lee Jae-yong er dømt for korrupsjon, melder nyheitsbyrået Yonhap. Han blei dømt i saka i 2017, men anka dommen..

NRK - 1 time siden

Få koronatiltak mot innvandrere

Det er bare gjennomført 2 koronatiltak rettet mot innvandrere, av i alt 29 tiltak som ble foreslått i desember. Det skriver Klassekampen. Diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm sier dette kan sees på som diskriminering og at beredskapen har sviktet i arbeidet med å få ut informasjon raskt til alle deler av befolkningen..

NRK - 1 time siden

Biden vil vrake Keystone-rørledning

Påtroppende president Joe Biden planlegger å vrake oljerørledningen Keystone fra Canada, melder canadiske CBC. Ledningen skal frakte olje fra oljesandfeltene i Alberta til USA, men planene er blitt sterkt kritisert av miljøvernere..

NRK - 2 timer siden

Planlegger et 100-tall benådninger

President Donald Trump har planer å benåde et 100-tall personer på hans siste dag i embetet, ifølge kilder i Det hvite hus. Blant dem som ventes benådet, er det hvitsnippforbrytere og rappere. Men trolig ikke Donald Trump, selv, ifølge CNN..

NRK - 2 timer siden

Få og fredelige protester i USA

Små grupper med Trump-tilhengere, noen av dem væpnet, samlet seg i USAs delstatshovedsteder søndag. Men alle steder gikk det fredelig for seg. De fleste steder var det langt flere politi og soldater fra nasjonalgarden enn demonstranter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt