NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:41

NRK - 21 Sep 18 kl. 15:47

Kongeparet gikk i land

Mens ekstremværet Knud var på vei inn Oslofjorden, fortøyde kong Harald kongeskipet i Frognerkilen i Oslo fredag ettermiddag. Det er siste gang for denne sesongen at kongeparet gikk i fra kongeskipet Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Knud, Oslofjorden, Harald, Frognerkilen, Oslo, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongeparet, gikki , land
NRK - 29 Nov 18 kl. 18:47

To skadd da båt gikk på land

To personer ble lettere skadd da redningsskøyten Idar Ulstein gikk helt oppå land i stor fart på Grytastranda i Haram kommune på Sunnmøre torsdag ettermiddag. Det var tre personer om bord da fartøyet traff land..

Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 17:35

Kongeparet inviterer 200 til gullbryllup

Kongeparet vil dele gullbryllupsdagen med flere og inviterer 200 av Norges innbyggere til å delta i festgudstjenesten i Oslo domkirke 29. august..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:57

Kongeparet kjører nå ned Karl Johan

Kongeparet kjører i bilen de brukte i bryllupet i 1968. Se direktebilder fra Karl Johans gate i videospilleren..

Aftenposten - 26 Aug 18 kl. 14:57

Kongeparet vil hilse folket på gullbryllupsdagen

Onsdag feirer kongeparet gullbryllup med festgudstjeneste. I forkant vil paret kjøre nedover Karl Johan i samme bil som under bryllupet for 50 år siden..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:57

Kongeparet har nå ankommet Oslo Domkirke

Kongeparet har nå kjørt ned Karl Johan i bilen de brukte i bryllupet i 1968. Se direktebilder fra Oslo Domkirke i videospilleren..

Dagbladet - 11 Oct 18 kl. 10:11

Her starter kongeparet statsbesøket i Kina. I naboprovinsen holdes nær én million mennesker internert

Rett over provinsgrensen for der kongeparet starter sitt besøk, er opp mot en million mennesker innesperret i interneringsleirer, ifølge Amnesty..

NRK - 03 Aug 18 kl. 10:50

Kongeparet til Kina

Utanriksdepartementet stadfester overfor NRK at den kinesiske presidenten har invitert kongeparet til Kina i haust. Dato er enno ikkje fastsett. UD seier dei ikkje kan gi yttarlegare informasjon om besøket enno..

NRK - 12 Jun 18 kl. 14:49

Kongeparet innledet fylkesbesøk

I dag besøkte kong Harald og dronning Sonja Straumen i Sørfold kommune. Kongeparet er ute på sin årlige fylkestur. I år er det Nordland som får besøk.

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 13:26

I seks år vandret Norge i den kinesiske ørkenen. Kongeparet markerer normaliseringen med ørkenbesøk.

DUNHUANG (Aftenposten): Med tidenes største næringslivsdelegasjon på slep skal kongeparet sette fart på Kina-handelen. Men først ventet en myk landing ved sanddynene i Gobi-ørkenen..

NRK - 04 Jun 18 kl. 12:30

Slovakias president på statsbesøk

Slovakias president Andrej Kiska vart tatt imot av kronprins Haakon på Gardermoen, og deretter av kongeparet på Slottet. Det tre dagar lange statsbesøket til Oslo og Bergen er ein gjenvisitt etter at kongeparet besøkte Slovakia i 2010..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 30 minutter siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Penelope (14) ber Norge våkne

Lederen i Barnas klimapanel sender videokronikk fra FNs klimatoppmøte i Polen. – Vi må snakke om det som virkelig betyr noe, sier 14 år gamle Penelope..

NRK - 1 time siden

EU forlenger Russland-sanksjoner

EUs president Donald Tusk sier at organisasjonen vil forlenge de økonomiske sanksjonene mot Russland som er innført på grunn av landets anektering av Krim og støtte til separatister i Øst-Ukraina..

NRK - 1 time siden

Ni siktet i stor narkotikasak

Ni menn er siktet i en omfattende narkotikasak der politiet blant annet fant 17 kilo heroin og kokain i et skogholt. Det melder TV2. Politiet bruker den såkalte mafiaparagrafen fordi politiet mener de har handlet som en organisert kriminell gruppe..

NRK - 2 timer siden

Fire tiltalt for hallikvirksomhet

13 DES 2018 TOR 18:08 To kvinner og to menn fra Romania er tiltalt for å ha lagt til rette for sexsalg i Bergen. Ingen av dem er i Norge, men statsadvokaten vil ha rettssak uansett, skriver BT..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt