NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:43

NRK - 21 Sep 18 kl. 15:47

Kongeparet gikk i land

Mens ekstremværet Knud var på vei inn Oslofjorden, fortøyde kong Harald kongeskipet i Frognerkilen i Oslo fredag ettermiddag. Det er siste gang for denne sesongen at kongeparet gikk i fra kongeskipet Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Knud, Oslofjorden, Harald, Frognerkilen, Oslo, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongeparet, gikki , land
Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 17:35

Kongeparet inviterer 200 til gullbryllup

Kongeparet vil dele gullbryllupsdagen med flere og inviterer 200 av Norges innbyggere til å delta i festgudstjenesten i Oslo domkirke 29. august..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:57

Kongeparet kjører nå ned Karl Johan

Kongeparet kjører i bilen de brukte i bryllupet i 1968. Se direktebilder fra Karl Johans gate i videospilleren..

Aftenposten - 26 Aug 18 kl. 14:57

Kongeparet vil hilse folket på gullbryllupsdagen

Onsdag feirer kongeparet gullbryllup med festgudstjeneste. I forkant vil paret kjøre nedover Karl Johan i samme bil som under bryllupet for 50 år siden..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:57

Kongeparet har nå ankommet Oslo Domkirke

Kongeparet har nå kjørt ned Karl Johan i bilen de brukte i bryllupet i 1968. Se direktebilder fra Oslo Domkirke i videospilleren..

Dagbladet - 11 Oct 18 kl. 10:11

Her starter kongeparet statsbesøket i Kina. I naboprovinsen holdes nær én million mennesker internert

Rett over provinsgrensen for der kongeparet starter sitt besøk, er opp mot en million mennesker innesperret i interneringsleirer, ifølge Amnesty..

NRK - 03 Aug 18 kl. 10:50

Kongeparet til Kina

Utanriksdepartementet stadfester overfor NRK at den kinesiske presidenten har invitert kongeparet til Kina i haust. Dato er enno ikkje fastsett. UD seier dei ikkje kan gi yttarlegare informasjon om besøket enno..

NRK - 12 Jun 18 kl. 14:49

Kongeparet innledet fylkesbesøk

I dag besøkte kong Harald og dronning Sonja Straumen i Sørfold kommune. Kongeparet er ute på sin årlige fylkestur. I år er det Nordland som får besøk.

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 13:26

I seks år vandret Norge i den kinesiske ørkenen. Kongeparet markerer normaliseringen med ørkenbesøk.

DUNHUANG (Aftenposten): Med tidenes største næringslivsdelegasjon på slep skal kongeparet sette fart på Kina-handelen. Men først ventet en myk landing ved sanddynene i Gobi-ørkenen..

NRK - 04 Jun 18 kl. 12:30

Slovakias president på statsbesøk

Slovakias president Andrej Kiska vart tatt imot av kronprins Haakon på Gardermoen, og deretter av kongeparet på Slottet. Det tre dagar lange statsbesøket til Oslo og Bergen er ein gjenvisitt etter at kongeparet besøkte Slovakia i 2010..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:57

Markeringen av Kongeparet i Oslo domkirke over

Kongeparet er på vei ut igjen av Oslo domkirke etter en ettermiddag med sterke taler og sterke kulturelle innslag. Se direktebilder fra Oslo domkirke i videospilleren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 5 minutter siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 3 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 15 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 15 minutter siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 30 minutter siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.

NRK - 30 minutter siden

Ingen gjennombrudd i drapssaken

Politiet har ingen mistenkte for drapet av en mann i 20-årene på Majorstuen i går, men jobber med flere spor og informasjon i saken, opplyser leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid..

NRK - 30 minutter siden

Ingen store skader etter flom

Det har blitt mindre skader enn fryktet etter flommen i Sauda i helgen, opplyser ordfører Asbjørn Birkeland. Kun fem hus har fått mindre skader i kjelleren som følge av vann. Dagen i dag brukes på å sjekke turstier langs elveløpet for flomskader..

NRK - 30 minutter siden

Siste nytt om drapet på Majorstua

Pressekonferanse på politihuset i Oslo i forbindelse med drapet på Majorstuen.

NRK - 30 minutter siden

Rapport: Vannkrisen på Gazastripen

Eksperter mener det er et tidsspørsmål før det bryter ut en epidemi på Gazastripen. Grunnen er mangel på rent vann og kloakk som går rett i havet. Ødelagte vann- og renseanlegg har ført til at 97 prosent av vannet på Gaza er uegnet som drikkevann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt