NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:35

NRK - 21 Sep 18 kl. 15:47

Kongeparet gikk i land

Mens ekstremværet Knud var på vei inn Oslofjorden, fortøyde kong Harald kongeskipet i Frognerkilen i Oslo fredag ettermiddag. Det er siste gang for denne sesongen at kongeparet gikk i fra kongeskipet Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Knud, Oslofjorden, Harald, Frognerkilen, Oslo, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kongeparet, gikki , land
NRK - 16 Feb 19 kl. 14:48

Kongeparet markerer OL-jubileum

Denne uken er det 25 år siden Lillehammer-OL gikk av stabelen i 1994. Lørdag er kongeparet til stede i Lillehammer under markeringen - sammen med mange gamle kjenninger. Hele helgen er satt av til markeringen..

Klartale - 01 Apr 19 kl. 08:50

Derfor demonstrerer folk mot kongeparet

Rasende demonstranter i Chile omringet bilene til det norske kongeparet. Striden handler om laks..

Hegnar.no - 24 Mar 19 kl. 11:06

Kongeparet åpner dører hos tøff laksekonkurrent

Chile er Norges hardeste konkurrent på laksemarkedet, men likevel blomstrer det 100 år gamle vennskapet mellom landene. Tirsdag lander kongeparet i Santiago..

NRK - 29 Nov 18 kl. 18:47

To skadd da båt gikk på land

To personer ble lettere skadd da redningsskøyten Idar Ulstein gikk helt oppå land i stor fart på Grytastranda i Haram kommune på Sunnmøre torsdag ettermiddag. Det var tre personer om bord da fartøyet traff land..

Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 17:35

Kongeparet inviterer 200 til gullbryllup

Kongeparet vil dele gullbryllupsdagen med flere og inviterer 200 av Norges innbyggere til å delta i festgudstjenesten i Oslo domkirke 29. august..

NRK - 28 Mar 19 kl. 16:48

Kongeparet møtt av demonstranter

Kongeparet ble møtt av demonstranter som stod og ventet på dem da de skulle ankomme Nasjonalbiblioteket i Santiago torsdag. De er rasende på norsk oppdrettsnæring i Chile og hvordan de opptrer, skriver NTB..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:57

Kongeparet kjører nå ned Karl Johan

Kongeparet kjører i bilen de brukte i bryllupet i 1968. Se direktebilder fra Karl Johans gate i videospilleren..

Aftenposten - 26 Aug 18 kl. 14:57

Kongeparet vil hilse folket på gullbryllupsdagen

Onsdag feirer kongeparet gullbryllup med festgudstjeneste. I forkant vil paret kjøre nedover Karl Johan i samme bil som under bryllupet for 50 år siden..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:57

Kongeparet har nå ankommet Oslo Domkirke

Kongeparet har nå kjørt ned Karl Johan i bilen de brukte i bryllupet i 1968. Se direktebilder fra Oslo Domkirke i videospilleren..

NRK - 08 Feb 19 kl. 13:44

Kongeparet reiser til Hordaland

Kongeparet reiser på fylkesturné til Hordaland i 18. til 10. juni.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt