P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:48

P4 - 15 jan. 20 kl. 13:24

Kong Harald utskrevet fra sykehus

Kong Harald er nå skrevet ut fra sykehus.
Han ble innlagt på Rikshospitalet forrige onsdag fordi han var svimmel og uvel.
Det skal ikke ha blitt funnet alvorlig sykdom, men han ble da sykmeldt i to uker, og kronprins Haakon er regent i den tiden..
Les mer på P4


Les mer om:
Harald, Rikshospitalet, Haakon

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Harald, utskrevetfra , sykehus
P4 - 08 jan. 20 kl. 18:05

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er innalgt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet og avlyser flere oppdrag. Det opplyser Kongehuset nå i kveld. Det er ikke funnet alvorlig sykdom og det forventes at Kongen blir utskrevet før helgen.

P4 - 12 jan. 20 kl. 17:55

Kong Harald fortsatt på sykehus

Kong Harald er fortsatt innlagt på Rikshospitalet, og Kongehuset har ikke noe nytt å melde om helsetilstanden hans. Slottet opplyser til NTB i kveld at det ikke har skjedd noe nytt siden fredag. Da var beskjeden at kongen var på bedringens vei, og at han forventes å bli utskrevet i neste uke.

Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 13:27

Kongen utskrevet fra Rikshospitalet

Kong Harald er utskrevet fra Rikshospitalet, men er fortsatt sykmeldt, ifølge Slottet..

NRK - 08 jan. 20 kl. 18:04

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er innlagt på sykehus og sykmeldt i to uker, opplyser kongehuset. Kongen ble i dag innlagt på grunn av svimmelhet, men det er ikke funnet alvorlig sykdom..

VG - 08 jan. 20 kl. 18:01

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er syk og avlyser flere oppdrag..

NRK - 09 jan. 20 kl. 13:10

Kongen fortsatt innlagt på sykehus

Kong Harald er fortsatt innlagt på sykehus og forventes å bli utskrevet før helgen, opplyserved Slottet til NTB. Kongen er innlagt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet. Det er ikke funnet alvorlig sykdom.

P4 - 23 jan. 20 kl. 14:04

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt og vil lede statsråd i morgen. Det opplyser kongehuset. Kongen ble innlagt på Rikshospitalet 8.

Aftenposten - 08 jan. 20 kl. 18:06

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald ble onsdag lagt inn på Rikshospitalet. Det er ikke funnet alvorlig sykdom, opplyser kongehuset.

VG - 10 jan. 20 kl. 16:25

Kong Harald fortsatt på sykehus

Kong Harald (82) er fortsatt syk og innlagt på Rikshospitalet..

Aftenposten - 12 jan. 20 kl. 17:52

Kong Harald fortsatt på sykehus

Kong Harald er fortsatt innlagt på Rikshospitalet, og Kongehuset har ikke noe nytt å melde om helsetilstanden hans..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flere mottar arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni. Det er 300 flere enn ved utgangen av mars, viser nye tall fra NAV. Hittil i 2020 har antall personer som går på stønaden økt med 3500..

P4 - 30 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 1 time siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 45 minutter siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 45 minutter siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 1 time siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 1 time siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.

P4 - 1 time siden

Innvandrerne faller utenfor

Rekordmange innvandrere står uten jobb. 13,7 prosent av innvandrere var arbeidsledige i mai - det er mer enn en dobling på tre måneder. Til sammenlikning var arbeidsledigheten blant resten av befolkningen 4,9 prosent på samme tidspunkt, viser tall Klassekampen har hentet fra SSB..

P4 - 2 timer siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt