P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:44

P4 - I førrgår: 13:24

Kong Harald utskrevet fra sykehus

Kong Harald er nå skrevet ut fra sykehus.
Han ble innlagt på Rikshospitalet forrige onsdag fordi han var svimmel og uvel.
Det skal ikke ha blitt funnet alvorlig sykdom, men han ble da sykmeldt i to uker, og kronprins Haakon er regent i den tiden..
Les mer på P4


Les mer om:
Harald, Rikshospitalet, Haakon

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Harald, utskrevetfra , sykehus
P4 - 08 Jan 20 kl. 18:05

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er innalgt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet og avlyser flere oppdrag. Det opplyser Kongehuset nå i kveld. Det er ikke funnet alvorlig sykdom og det forventes at Kongen blir utskrevet før helgen.

P4 - 12 Jan 20 kl. 17:55

Kong Harald fortsatt på sykehus

Kong Harald er fortsatt innlagt på Rikshospitalet, og Kongehuset har ikke noe nytt å melde om helsetilstanden hans. Slottet opplyser til NTB i kveld at det ikke har skjedd noe nytt siden fredag. Da var beskjeden at kongen var på bedringens vei, og at han forventes å bli utskrevet i neste uke.

Aftenposten - I førrgår: 13:27

Kongen utskrevet fra Rikshospitalet

Kong Harald er utskrevet fra Rikshospitalet, men er fortsatt sykmeldt, ifølge Slottet..

NRK - 08 Jan 20 kl. 18:04

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er innlagt på sykehus og sykmeldt i to uker, opplyser kongehuset. Kongen ble i dag innlagt på grunn av svimmelhet, men det er ikke funnet alvorlig sykdom..

NRK - 09 Jan 20 kl. 13:10

Kongen fortsatt innlagt på sykehus

Kong Harald er fortsatt innlagt på sykehus og forventes å bli utskrevet før helgen, opplyserved Slottet til NTB. Kongen er innlagt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet. Det er ikke funnet alvorlig sykdom.

VG - 08 Jan 20 kl. 18:01

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er syk og avlyser flere oppdrag..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 18:06

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald ble onsdag lagt inn på Rikshospitalet. Det er ikke funnet alvorlig sykdom, opplyser kongehuset.

VG - 10 Jan 20 kl. 16:25

Kong Harald fortsatt på sykehus

Kong Harald (82) er fortsatt syk og innlagt på Rikshospitalet..

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 17:52

Kong Harald fortsatt på sykehus

Kong Harald er fortsatt innlagt på Rikshospitalet, og Kongehuset har ikke noe nytt å melde om helsetilstanden hans..

NRK - 10 Jan 20 kl. 16:25

Kongen fortsatt innlagt på sykehus

Kong Harald blir ikke utskrevet før helgen. Det opplyser Slottet. Kongen er innlagt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 1 time siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 1 time siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 2 timer siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 2 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 3 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 3 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 3 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 3 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 11 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt