NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:57

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:16

Kong Harald er ute av sykehuset

Kong Harald satt i baksetet da en sort bil kjørte ut fra Rikshospitalet mandag, melder NTB. Slottet har foreløpig ikke bekreftet at han er utskrevet. Kongen ble innlagt fredag morgen på grunn av tung pust, men koronasmitte ble tidlig utelukket..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harald, Rikshospitalet, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Haralder , uteav , sykehuset
P4 - 14 okt. 20 kl. 08:20

Kongen om Aris død

- Det var aldri tvil om at selvmordet til Ari Behn skulle være med i nyttårstalen. Det sier kong Harald i den nye boka "Kongen forteller" som Harald Stanghelle har skrevet. Der forteller kongen at kongefamilien var klar over at hans tidligere svigersønn slet, men at dødsfallet 1.

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 13:17

Kong Harald forlot sykehuset

Kong Harald satt i baksetet da en sort bil kjørte ut fra Rikshospitalet mandag. Slottet har foreløpig ikke bekreftet at han er utskrevet..

Klartale - 12 okt. 20 kl. 13:35

Kong Harald får reise fra sykehuset

Mandag blir kong Harald skrevet ut fra Rikshospitalet. Det melder Slottet..

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:16

Kong Harald er ute av sjukehuset

Kong Harald sat i baksetet då ein svart bil køyrde ut frå Rikshospitalet måndag. Det har slottet no bekrefta. Sjukehuset held fram med utgreiinga, og Kongen er framleis sjukmeldt til og med 4.

VG - 25 sep. 20 kl. 09:29

Kong Harald er sykmeldt

Hans Majestet Kong Harald ble fredag innlagt på Rikshospitalet. Det melder Kongehuset på sine nettsider..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 09:28

Kong Harald er innlagt på Rikshospitalet

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet..

Klartale - 25 sep. 20 kl. 09:37

Kong Harald er innlagt på sykehus

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet..

P4 - 25 sep. 20 kl. 09:26

Kong Harald sykmeldt

Kong Harald er sykemeldt og ble i dag innlagt på Rikshospitalet. Det melder Kongehuset. Kongen skulle opprinnelig til Maihaugen på Lillehammer senere i dag for en markeringen av at Dronningens barndomshjem er ferdigstilt.

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 09:28

Kong Harald er innlagt på Rikshospitalet – kronprinsen stepper inn

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet. Kronprins Haakon tar over kongens oppgaver på kort varsel..

P4 - 25 sep. 20 kl. 09:26

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald ble i dag innlagt på Rikshospitalet og er sykemeldt inntil videre. Det melder Kongehuset. Det kommer ikke fram hva som feiler 83-åringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Barnehageansatt smittet i Tromsø

En ansatt i Storskogåsen studentbarnehage i Trosmø har fått påvist smitte. Den ansatte jobber i egen kohort. 11 barn og fire ansatte er i karantene.

NRK - 15 minutter siden

Frykter uro valgdagen

Flere butikker og bedrifter frykter uro i forbindelse med valget i USA. Ifølge NBC News har mange butikker planlagt å stenge tidligere på selve valgdagen og flere har også ansatt ekstra sikkerhetsvakter..

NRK - 15 minutter siden

Over 600 skadet i Tyrkia

Over 600 er skadet i Tyrkias tredje største byen, Izmir, etter en jordskjelv ved øya Samos i Egeerhavet som hadde en styrke på 7. Jordskjelvet har ført til at flere bygg har kollapset og en mini-tsunami i byen..

NRK - 30 minutter siden

Fire tiltalt for gruppevoldtekt

Tre menn og en kvinne er tiltalt for å ha dopet ned en kvinne og gruppevoldtatt henne. Overgrepene pågikk en hel helg og ble filmet, ifølge tiltalen. Hendelsen skal ha skjedd høsten 2018 i det felles hjemmet til to av de tiltalte, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Få syns koronatiltakene er strenge

I undersøkelsen Norsk koronamonitor svarer færre nordmenn enn før at de synes retningslinjene er for strenge. Svært få synes de er vanskelige å følge. 16 prosent svarer ja på spørsmålet om de nye innstrammingene denne uken er strenge, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Lier

24 pasienter og 18 ansatte på en avdeling er satt i karantene ved Liertun sykehjem. Årsaken er at to ansatte der har testet positivt for covid-19. Den ene smittede er bosatt i Lier, den andre i Drammen.

NRK - 1 time siden

Lærer suspendert i Belgia

En lærer i Brussel-forstaden Molenbeek er suspendert etter å ha vist en karikaturtegning av profeten Muhammed til klassen, skriver NTB. Læreren viste fram tegningen da han diskuterte drapet på den franske læreren Samuel Paty med elevene..

NRK - 1 time siden

Begrenser eksport av vaksine

Storbritannia begrenser eksporten av influensavaksine. Dosene skal brukes til egne innbyggere i stedet, ifølge den britiske helseministeren Matt Hancock. Etterspørselen av influensavaksine har økt som følge av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Viruset sprer seg raskt i England

Koronaviruset sprer seg betydelig raskere i England enn regjeringens verst tenkelige scenario, viser dokumenter. Regjeringens vitenskapelige rådgivere (Sage) sier at fire ganger flere personer koronasmittes enn det som var ventet, skriver BBC fredag..

NRK - 1 time siden

Sender kondolanse til Macron

Kronprins Haakon har sendt en kondolansebrev til den franske presidenten, Emmanuel Macron etter knivdrapet i Nice. – På vegne av meg selv, min familie og det norske folk, sender jeg Dem hr. President min dypeste kondolanse, skriver kronprinsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt