NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 01:57

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:16

Kong Harald er ute av sjukehuset

Kong Harald sat i baksetet då ein svart bil køyrde ut frå Rikshospitalet måndag. Det har slottet no bekrefta. Sjukehuset held fram med utgreiinga, og Kongen er framleis sjukmeldt til og med 4. oktober, opplyser Kongehuset i ei pressemelding..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Harald, Rikshospitalet, Kongen, Kongehuset

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Haralder , uteav , sjukehuset
P4 - 14 okt. 20 kl. 08:20

Kongen om Aris død

- Det var aldri tvil om at selvmordet til Ari Behn skulle være med i nyttårstalen. Det sier kong Harald i den nye boka "Kongen forteller" som Harald Stanghelle har skrevet. Der forteller kongen at kongefamilien var klar over at hans tidligere svigersønn slet, men at dødsfallet 1.

NRK - 28 sep. 20 kl. 13:16

Kong Harald er ute av sykehuset

Kong Harald satt i baksetet da en sort bil kjørte ut fra Rikshospitalet mandag, melder NTB. Slottet har foreløpig ikke bekreftet at han er utskrevet. Kongen ble innlagt fredag morgen på grunn av tung pust, men koronasmitte ble tidlig utelukket..

VG - 25 sep. 20 kl. 09:29

Kong Harald er sykmeldt

Hans Majestet Kong Harald ble fredag innlagt på Rikshospitalet. Det melder Kongehuset på sine nettsider..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 09:28

Kong Harald er innlagt på Rikshospitalet

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet..

Klartale - 25 sep. 20 kl. 09:37

Kong Harald er innlagt på sykehus

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet..

P4 - 25 sep. 20 kl. 09:26

Kong Harald sykmeldt

Kong Harald er sykemeldt og ble i dag innlagt på Rikshospitalet. Det melder Kongehuset. Kongen skulle opprinnelig til Maihaugen på Lillehammer senere i dag for en markeringen av at Dronningens barndomshjem er ferdigstilt.

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 09:28

Kong Harald er innlagt på Rikshospitalet – kronprinsen stepper inn

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet. Kronprins Haakon tar over kongens oppgaver på kort varsel..

P4 - 25 sep. 20 kl. 09:26

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald ble i dag innlagt på Rikshospitalet og er sykemeldt inntil videre. Det melder Kongehuset. Det kommer ikke fram hva som feiler 83-åringen.

VG - 25 sep. 20 kl. 09:29

Kong Harald er sykmeldt og innlagt på sykehus

Hans Majestet Kong Harald (83) ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet. – Jeg ønsker kongen god bedring, sier statsminister Erna Solberg (H) til VG..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 09:28

Kong Harald er innlagt på Rikshospitalet – kronprinsen overtar oppgavene

Kong Harald ble fredag morgen innlagt på Rikshospitalet, opplyser Slottet. Kronprins Haakon tar over kongens oppgaver på kort varsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 45 minutter siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 45 minutter siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 1 time siden

269 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 269 nye koronatilfeller her i landet. De siste to dagene er økningen på 767, ifølge tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. 60 pasienter er innlagt på sykehus og 282 er døde..

NRK - 8 timer siden

Passerer én million smittede briter

Storbritannia har passert én million tilfeller av koronasmitte siden pandemien startet, viser offisielle tall. Nesten 22.000 tilfeller og 326 dødsfall etter covid-19 er bekreftet siste døgn..

NRK - 1 time siden

Biden lover rikfolk høyere skatt

Joe Biden sier at folk som tjener under 400.000 dollar i året, ikke vil få høyere skatt hvis han vinner valget. – Men hvis du tjener mer, eller et et stort selskap, skal du betale «en rettferdig andel» i skatt, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Biden: Trump har gitt opp kampen

Joe Biden sier at president Donald Trump har gitt opp kampen mot koronaviruset og heis det hvite flagget. – Jeg vil aldri gi opp kampen mot viruset, hvis jeg blir president, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Trump gjorde narr av Biden – Harris

På et valgmøte i Pennsylvania viste president Donald Trump flere videoklipp der Joe Biden snakket utydelig, til jubel fra tilhørerne. Han kritiserte også visepresidentkandidat Kamala Harris og sa at «vi må uttale navnet hennes helt riktig, eller blir hun opprørt»..

NRK - 2 timer siden

Trump sier Kina styrer Biden

– Hvis Biden vinner, vinner Kina. Hvis vi vinner, så vinner Amerika, sa president Donald Trump da han snakket til sine tilhengere i Butler i Pennsylvania lørdag kveld. Han gjentok beskyldninger om at Biden er korrupt og styrt av Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt