P4 > Nyheter

Søndag, 01 November, 01:55

P4 - 23 jan. 20 kl. 14:04

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt og vil lede statsråd i morgen.
Det opplyser kongehuset.
Kongen ble innlagt på Rikshospitalet 8.januar fordi han var svimmel og uvel, og ble utskrevet uken etter.
Han vil nå lede statsråd i morgen formiddag hvor det er ventet at statsrådkabalen er klar..
Les mer på P4


Les mer om:
Harald, Rikshospitalet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Haralder , friskmeldt
P4 - 08 jan. 20 kl. 18:05

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er innalgt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet og avlyser flere oppdrag. Det opplyser Kongehuset nå i kveld. Det er ikke funnet alvorlig sykdom og det forventes at Kongen blir utskrevet før helgen.

NRK - 23 jan. 20 kl. 14:03

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt, og vil lede statsråd på fredag..

P4 - 05 jan. 20 kl. 19:42

Listhaug: – Respektløst av MDG

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug mener det er respektløst av MDG å kritisere at Kong Harald deltar på åpningen av oljefeltet Johan Sverdrup. MDGs Une Bastholm mener Equinor og regjeringen burde latt være å sette kong Harald i en situasjon der han må kaste glans over noe som vil bidra til klimakrisen. Listhaug sier til NTB at hun tror det norske folk reagerer på at MDG bruker kong Harald på denne måten politisk for å gjøre seg selv interessant..

P4 - 10 jan. 20 kl. 16:27

Kong Harald fortsatt innlagt

Kong Harald blir ikke skrevet ut fra Rikshospitalet før helgen slik det var forventet. Det opplyser Slottet i en pressemelding i ettermiddag. Kongen ble innlagt på grunn av svimmelhet onsdag, og Slottet opplystet da at det ikke er funnet alvorlig sykdom.

NRK - 12 jan. 20 kl. 17:49

Kong Harald framleis på sjukehus

Kong Harald er framleis innlagt på Rikshospitalet, og blir truleg utskriven i løpet av neste veke. Kongehuset har ikkje noko nytt å melde om helsetilstanden hans, opplyser dei til NTB. Kong Harald blei innlagt onsdag etter å ha opplevd svimmelheit..

P4 - 25 des. 19 kl. 12:35

Kongeparet, Märtha og Durek til gudstjeneste

Kong Harald og Dronning Sonja deltok på julegudstjenesten i Holmenkollen kapell i dag. I forrige uke var Kong Harald sykmeldt på grunn av virus, men nå er han friskmeldt igjen Med seg til kirken hadde kongeparet også med seg prinsese Mãrtha Louise og kjæresten Durek Verrett. ..

VG - 23 jan. 20 kl. 13:58

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald (82) er tilbake på jobb fredag..

NRK - Igår: 15:33

Kong Harald er friskmeldt

Hans Majestet Kongen er friskmeldt fra og med 1. november, det melder Kongehuset..

P4 - Igår: 15:34

Kongen er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt fra i morgen. Det opplyser slottet nå i ettermiddag. Kongen hadde en vellykket hjerteoperasjon ved Rikshospitalet 9.

P4 - 14 okt. 20 kl. 08:20

Kongen om Aris død

- Det var aldri tvil om at selvmordet til Ari Behn skulle være med i nyttårstalen. Det sier kong Harald i den nye boka "Kongen forteller" som Harald Stanghelle har skrevet. Der forteller kongen at kongefamilien var klar over at hans tidligere svigersønn slet, men at dødsfallet 1.

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Sean Connery er død

.. Skuespiller Sean Connery er død, 90 år gammel. Det melder BBC.

P4 - Igår: 20:10

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - Igår: 19:09

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - Igår: 19:09

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - Igår: 17:26

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - Igår: 17:05

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - Igår: 17:05

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - Igår: 17:07

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - Igår: 16:43

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - Igår: 16:12

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt