NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 20:48

NRK - 23 jan. 20 kl. 14:03

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt, og vil lede statsråd på fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harald

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kong, Haralder , friskmeldt
P4 - 08 jan. 20 kl. 18:05

Kong Harald innlagt på sykehus

Kong Harald er innalgt på Rikshospitalet på grunn av svimmelhet og avlyser flere oppdrag. Det opplyser Kongehuset nå i kveld. Det er ikke funnet alvorlig sykdom og det forventes at Kongen blir utskrevet før helgen.

P4 - 23 jan. 20 kl. 14:04

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt og vil lede statsråd i morgen. Det opplyser kongehuset. Kongen ble innlagt på Rikshospitalet 8.

P4 - 05 jan. 20 kl. 19:42

Listhaug: – Respektløst av MDG

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug mener det er respektløst av MDG å kritisere at Kong Harald deltar på åpningen av oljefeltet Johan Sverdrup. MDGs Une Bastholm mener Equinor og regjeringen burde latt være å sette kong Harald i en situasjon der han må kaste glans over noe som vil bidra til klimakrisen. Listhaug sier til NTB at hun tror det norske folk reagerer på at MDG bruker kong Harald på denne måten politisk for å gjøre seg selv interessant..

P4 - 10 jan. 20 kl. 16:27

Kong Harald fortsatt innlagt

Kong Harald blir ikke skrevet ut fra Rikshospitalet før helgen slik det var forventet. Det opplyser Slottet i en pressemelding i ettermiddag. Kongen ble innlagt på grunn av svimmelhet onsdag, og Slottet opplystet da at det ikke er funnet alvorlig sykdom.

NRK - 12 jan. 20 kl. 17:49

Kong Harald framleis på sjukehus

Kong Harald er framleis innlagt på Rikshospitalet, og blir truleg utskriven i løpet av neste veke. Kongehuset har ikkje noko nytt å melde om helsetilstanden hans, opplyser dei til NTB. Kong Harald blei innlagt onsdag etter å ha opplevd svimmelheit..

P4 - 25 des. 19 kl. 12:35

Kongeparet, Märtha og Durek til gudstjeneste

Kong Harald og Dronning Sonja deltok på julegudstjenesten i Holmenkollen kapell i dag. I forrige uke var Kong Harald sykmeldt på grunn av virus, men nå er han friskmeldt igjen Med seg til kirken hadde kongeparet også med seg prinsese Mãrtha Louise og kjæresten Durek Verrett. ..

VG - 23 jan. 20 kl. 13:58

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald (82) er tilbake på jobb fredag..

NRK - 5 timer siden

Kong Harald er friskmeldt

Hans Majestet Kongen er friskmeldt fra og med 1. november, det melder Kongehuset..

P4 - 5 timer siden

Kongen er friskmeldt

Kong Harald er friskmeldt fra i morgen. Det opplyser slottet nå i ettermiddag. Kongen hadde en vellykket hjerteoperasjon ved Rikshospitalet 9.

P4 - 14 okt. 20 kl. 08:20

Kongen om Aris død

- Det var aldri tvil om at selvmordet til Ari Behn skulle være med i nyttårstalen. Det sier kong Harald i den nye boka "Kongen forteller" som Harald Stanghelle har skrevet. Der forteller kongen at kongefamilien var klar over at hans tidligere svigersønn slet, men at dødsfallet 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Frykter uro valgdagen

Flere butikker og bedrifter frykter uro i forbindelse med valget i USA. Ifølge NBC News har mange butikker planlagt å stenge tidligere på selve valgdagen og flere har også ansatt ekstra sikkerhetsvakter..

NRK - 10 minutter siden

Over 600 skadet i Tyrkia

Over 600 er skadet i Tyrkias tredje største byen, Izmir, etter en jordskjelv ved øya Samos i Egeerhavet som hadde en styrke på 7. Jordskjelvet har ført til at flere bygg har kollapset og en mini-tsunami i byen..

NRK - 15 minutter siden

Fire tiltalt for gruppevoldtekt

Tre menn og en kvinne er tiltalt for å ha dopet ned en kvinne og gruppevoldtatt henne. Overgrepene pågikk en hel helg og ble filmet, ifølge tiltalen. Hendelsen skal ha skjedd høsten 2018 i det felles hjemmet til to av de tiltalte, skriver VG..

NRK - 15 minutter siden

Få syns koronatiltakene er strenge

I undersøkelsen Norsk koronamonitor svarer færre nordmenn enn før at de synes retningslinjene er for strenge. Svært få synes de er vanskelige å følge. 16 prosent svarer ja på spørsmålet om de nye innstrammingene denne uken er strenge, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Koronasmitte på sykehjem i Lier

24 pasienter og 18 ansatte på en avdeling er satt i karantene ved Liertun sykehjem. Årsaken er at to ansatte der har testet positivt for covid-19. Den ene smittede er bosatt i Lier, den andre i Drammen.

NRK - 1 time siden

Lærer suspendert i Belgia

En lærer i Brussel-forstaden Molenbeek er suspendert etter å ha vist en karikaturtegning av profeten Muhammed til klassen, skriver NTB. Læreren viste fram tegningen da han diskuterte drapet på den franske læreren Samuel Paty med elevene..

NRK - 1 time siden

Begrenser eksport av vaksine

Storbritannia begrenser eksporten av influensavaksine. Dosene skal brukes til egne innbyggere i stedet, ifølge den britiske helseministeren Matt Hancock. Etterspørselen av influensavaksine har økt som følge av koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Viruset sprer seg raskt i England

Koronaviruset sprer seg betydelig raskere i England enn regjeringens verst tenkelige scenario, viser dokumenter. Regjeringens vitenskapelige rådgivere (Sage) sier at fire ganger flere personer koronasmittes enn det som var ventet, skriver BBC fredag..

NRK - 1 time siden

Sender kondolanse til Macron

Kronprins Haakon har sendt en kondolansebrev til den franske presidenten, Emmanuel Macron etter knivdrapet i Nice. – På vegne av meg selv, min familie og det norske folk, sender jeg Dem hr. President min dypeste kondolanse, skriver kronprinsen..

NRK - 1 time siden

Kontroll på gjerningsperson

Politiet har kontroll på gjerningspersonen som de mener knivstakk en kvinne i Elverum tidligere i dag. Personen ble funnet skadet, forenlig med fallskader, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt