NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:14

NRK - 17 dec 15 kl. 18:43

Kommersiell flytrafikk USA-Cuba

USA og Cuba er samde om at amerikanske flyselskap skal få gjennomføre 110 tur-retur-flygingar dagleg frå USA til Cuba, seier ein amerikansk tenestemann til nyheitsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Cuba, Reuters, USA-Cuba

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommersiell, flytrafikk, USA-Cuba
NRK - 17 dec 15 kl. 02:53

Flytrafikk mellom USA og Cuba

USA og Cuba er enige om å tillate kommersiell flytrafikk mellom landene, opplyser tjenestemenn fra begge sider. Nyheten kommer på dagen ett år etter at de gamle erkefiendene ble enige om en politisk avspenning, melder nyhetsbyrået AP..

Hegnar.no - 17 dec 15 kl. 05:26

– Klart for kommersielle flygninger mellom USA og Cuba

USA og Cuba er kommet til enighet om å tillate kommersiell flytrafikk mellom landene, opplyser tjenestemenn fra begge sider..

Hegnar.no - 18 dec 15 kl. 06:59

Flyforbindelsen gjenopprettes mellom USA og Cuba

USA og Cuba er enige om å gjenopprette normal, kommersiell flytrafikk mellom de to landene..

P4 - 22 aug 19 kl. 05:44

Færre turister på Cuba

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor. Det melder NTB. USAs president Donald Trump innførte i juni sanksjoner mot Cuba, der han blant annet forbød alle amerikanske cruiseskip å legge i land.

NRK - 22 jul 21 kl. 22:07

USA med sanksjoner mot Cuba

Over 100 personer er arrestert på Cuba etter protester mot regjeringen. Det har fått USA til å innføre sanksjoner mot forsvarsministeren og innenriksdepartementet på Cuba. – USA fordømmer massefengslingen og skinnprosessene på Cuba og kommer til å fortsette å rette sanksjoner mot personer som er ansvarlig for undertrykkelsen av det cubanske folk, heter det i en uttalelse fra presidenten.

NRK - 03 jan 16 kl. 06:42

Obama drar kanskje til Cuba

Innen to måneder skal det bestemmes om USAs president Barack Obama skal besøke Cuba. Obama har gjort det klart at han ønsker å besøke Cuba før han går av som president neste år. Etter 50 år gjenopptok USA og Cuba diplomatiske forbindelser i juli 2015.

P4 - 20 mar 16 kl. 19:17

Obama på vei til Cuba

USAs president Barack Obama er nå på vei til Cuba for et tre dager langt besøk. Besøket er det første besøket en sittende amerikansk president har gjort på Cuba på 88 år. Cuba og USA startet arbeidet med å etablere diplomatisk kontakt i gjen i desember 2014.

P4 - 29 sep 17 kl. 16:09

USA kaller hjem diplomater fra Cuba

60 prosent av de ansatte ved USAs ambassade på Cuba kalles hjem. Årsaken er at amerikanske myndigheter mener Cuba står bak lydbølge-angrep på 21 av deres diplomater som har ført til hjernerystelser og hodepine. Også amerikanske statsborgere advares mot å reise til landet.

NRK - 12 jan 21 kl. 06:38

Cuba fordømmer terror-merkelapp

Cuba skuldar USA for politisk oppotunisme etter at Trump-administrasjonen igjen sette Cuba opp på lista over land som sponsar terror. Listinga betyr at dei som driv visse forretningar med Cuba, risikerer å bli straffa. Obama fjerna listinga i 2015..

P4 - 01 jul 19 kl. 06:42

Japan gjenopptar kommersiell hvalfangst

Japan har i dag gjenopptatt kommersiell hvalfangst for første gang på tre tiår. Japan trakk seg i fjor ut av den internasjonale hvalfangstkommisjonen, og kunne dermed åpne for kommersiell fangst igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 45 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 45 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt