VG > Innenriks

Saturday, 21 July, 04:21

VG - 11 Jul 18 kl. 09:44

Kommafeil koster Akershus-kommune 1,2 fett-millioner

På grunn av en kommafeil har Ullensaker kommune krevd inn 1,2 millioner kroner for mye i fett-gebyr. Nå må kommunen betale tilbake alt..
Les mer på VG


Les mer om:
Ullensaker, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommafeil, koster, Akershus-kommune, 1,2, fett-millioner
P4 - 06 Jun 18 kl. 19:29

Fengslet etter kommafeil

Tre rumenske menn ble siktet for grovt heleri i mai og satt fengslet i 15 dager på grunn av en kommafeil. Politiet trodde de til sammen hadde overført 700 000 kroner til Romania, men det viste seg at de bare hadde overført 7000 kroner. Politiet sier til NRK at dette fikk store konsekvenser for mennene, og at det er veldig beklagelig..

P4 - 17 Apr 18 kl. 05:54

Parkeringskrangel i Oslo og Akershus

Politikere i Akershus raser over at byrådet i Oslo vil fjerne parkeringsplasser. Akershus har sendt en ny plan for å møte konkurransen fra kjøpesentrene utenfor byene på høring. Planen skisserer blant annet hvordan det kan legges til rette for parkering.

P4 - 01 Jul 18 kl. 20:45

Flere skogbranner i Oslo og Akershus

Det er flere små skogbranner langs toglinja fra Oslo til Nittedal. Ifølge Brannvesenet brenner det over seks steder fra Maridalsvannet i nord til Nittedal kommune i Akershus. Gjøvikbanen er stengt for trafikk mens slukkearbeidet pågår..

Klartale - 07 Jun 18 kl. 08:53

Satt i fengsel på grunn av kommafeil

Tre rumenske menn satt fengslet i 15 dager. De ble siktet på helt feil grunnlag..

P4 - 10 May 18 kl. 12:49

Huseiere vil stevne kommune

Eierne av 16 boliger som ligger like ved og på en gammel søppelfylling i Brånåsdalen i Akershus vil gå til sak mot Skedsmo kommune. Her vil de kreve innløsing av eiendommene, skriver Romerikes Blad. Metangass siver inn i flere hus ved det tidligere søppeldeponiet og flere av husene er blitt skeive på grunn av at bakken synker.

NRK - 06 Jun 18 kl. 19:12

Feilaktig fengslet etter kommafeil

Tre rumenske menn satt fengslet i 15 dager i Oslo på feil grunnlag. De ble siktet for å ha sendt 700.000 kroner til Romania.

Hegnar.no - 17 Mar 18 kl. 07:57

Så mye koster båtdrømmen

Hvilken båttype, hvilke sertifikat, og hvor mye koster vedlikehold av båten er bare noen av spørsmålene du må ta stilling til når du går til anskaffelse av båt..

Dagbladet - 06 Jun 18 kl. 18:59

Satt fengslet i 15 dager på grunn av politiets kommafeil

Tre menn ble feilaktig fengslet for å ha overført 700 000 kroner. Hadde overført 7000,00 kroner..

NRK - 30 Apr 18 kl. 23:52

Enighet for kommunalt ansatte

Partene i lønnsoppgjøret for kommunalt ansatte har blitt enige. YS Kommune, LO Kommune, Unio Kommune og Akademikerne Kommune har forhandlet med KS siden 11. april.

Aftenposten - 06 Jun 18 kl. 18:58

Tre menn feilaktig fengslet grunnet kommafeil

Tre rumenske menn satt fengslet i 15 dager i Oslo på feil grunnlag. De ble siktet for å ha sendt 700.000 kroner til Romania.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Tre redningsaksjoner i fjellet i natt

Fjellklatrere fra Tromsø jobber fredag kveld med å få ned tre turgåere som sitter fast på en fjellhylle på Senja. Også i Jotunheimen pågår en redningsaksjon, og en australier med skadet kne ble fløyet ned fra et fjell i Mosjøen..

VG - 6 timer siden

To redningsaksjoner pågår i fjellet

Fjellklatrere fra Tromsø jobber fredag kveld med å få ned tre turgåere som sitter fast på en fjellhylle på Senja. Også i Jotunheimen pågår en redningsaksjon..

VG - 8 timer siden

Utøya-overlevende savner et fleksibelt helsevesen: – Ikke alle passer inn i A4-systemet

Mange av dem som i dag er sykemeldt eller uføretrygdet, kunne nok levd et langt bedre liv hvis helsetjenesten var mer fleksibel, tror Utøya-overlevende Per Anders Langerød..

VG - 10 timer siden

Klimaforsker: – Langvarige høye temperaturer og nedbør vil bli vanligere

Ekstremtørken fortsetter her til lands og ifølge klimaforsker Jostein Mamen vil langvarig høye temperaturer eller nedbør bli stadig mer vanlig fremover..

VG - 12 timer siden

Tilbake i Norge etter fengslingen: – Det verste jeg har opplevd

TV 2-journalisten er tilbake i Norge, etter å ha blitt pågrepet i Pakistan og tilbragt flere dager i fengsel..

VG - 13 timer siden

Jens Stoltenberg om Thorvalds plutselige død: – Han ventet på meg

BRUSSEL (VG) Thorvald Stoltenberg insisterte på at sønnen Jens skulle fullføre NATO-toppmøtet i Brussel. Morgenen etter møteslutt døde Thorvald, med Jens ved sin side..

VG - 17 timer siden

Foreldreløse etter at kattemoren ble skutt med luftgevær

En dyrevernsorganisasjon fra Rogaland raser etter at en katt ble skutt med luftgevær på det de beskriver som sadistisk vis. – Ren tortur, mener de frivillige hjelperne..

VG - 20 timer siden

Tidligere Frp-politiker kastet ut av Europarådets parlamentarikerforsamling

Den tidligere Frp-politikeren Karin Woldseth er kastet ut av Europarådets parlamentarikerforsamling fordi hun har drevet lobbyvirksomhet for Aserbajdsjan..

VG - 20 timer siden

Mann tiltalt for å ha knivdrept kona i Akershus i fjor

Mannen som i fjor ble pågrepet etter en storstilt leteaksjon i Feiring i Akershus, er tiltalt for å ha knivdrept kona i psykotisk tilstand natten i forveien..

VG - Igår: 02:50

11 av 14 i AUFs sentralstyre var på Utøya: Derfor fortsatte de i politikken

Mange av vennene deres ble revet vekk på verst tenkelige vis, men ungdommene lot seg ikke true til taushet. – Å fortsette i politikken var det eneste riktige for å hedre dem som ble drept, sier AUF-er..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt