VG > Innenriks

Tuesday, 19 February, 17:30

VG - 11 Jul 18 kl. 09:44

Kommafeil koster Akershus-kommune 1,2 fett-millioner

På grunn av en kommafeil har Ullensaker kommune krevd inn 1,2 millioner kroner for mye i fett-gebyr. Nå må kommunen betale tilbake alt..
Les mer på VG


Les mer om:
Ullensaker, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommafeil, koster, Akershus-kommune, 1,2, fett-millioner
P4 - 06 Jun 18 kl. 19:29

Fengslet etter kommafeil

Tre rumenske menn ble siktet for grovt heleri i mai og satt fengslet i 15 dager på grunn av en kommafeil. Politiet trodde de til sammen hadde overført 700 000 kroner til Romania, men det viste seg at de bare hadde overført 7000 kroner. Politiet sier til NRK at dette fikk store konsekvenser for mennene, og at det er veldig beklagelig..

P4 - 17 Apr 18 kl. 05:54

Parkeringskrangel i Oslo og Akershus

Politikere i Akershus raser over at byrådet i Oslo vil fjerne parkeringsplasser. Akershus har sendt en ny plan for å møte konkurransen fra kjøpesentrene utenfor byene på høring. Planen skisserer blant annet hvordan det kan legges til rette for parkering.

P4 - 01 Jul 18 kl. 20:45

Flere skogbranner i Oslo og Akershus

Det er flere små skogbranner langs toglinja fra Oslo til Nittedal. Ifølge Brannvesenet brenner det over seks steder fra Maridalsvannet i nord til Nittedal kommune i Akershus. Gjøvikbanen er stengt for trafikk mens slukkearbeidet pågår..

Dagbladet - 17 Nov 18 kl. 00:41

Person funnet livløs etter ATV-ulykke i Akershus

En mann i 30-årene ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i Akershus fredag kveld. Mannen er fløyet til Ullevål sykehus..

Dagbladet - 17 Nov 18 kl. 02:50

Mann alvorlig skadd etter ATV-ulykke i Akershus

Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i Akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadd..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 07:12

Mann alvorlig skadet etter ATV-ulykke i Akershus

Mannen i 30-årene som ble funnet livløs etter en ATV-ulykke i Fet kommune i Akershus fredag kveld, betegnes som alvorlig skadet..

Klartale - 07 Jun 18 kl. 08:53

Satt i fengsel på grunn av kommafeil

Tre rumenske menn satt fengslet i 15 dager. De ble siktet på helt feil grunnlag..

VG - 23 Jan 19 kl. 15:34

Brann i Akershus - advarer mot eksplosjonsfare

Det brenner i en container med brannfarlige flasker på Kråkstad i Ski kommune..

P4 - 10 May 18 kl. 12:49

Huseiere vil stevne kommune

Eierne av 16 boliger som ligger like ved og på en gammel søppelfylling i Brånåsdalen i Akershus vil gå til sak mot Skedsmo kommune. Her vil de kreve innløsing av eiendommene, skriver Romerikes Blad. Metangass siver inn i flere hus ved det tidligere søppeldeponiet og flere av husene er blitt skeive på grunn av at bakken synker.

NRK - 06 Jun 18 kl. 19:12

Feilaktig fengslet etter kommafeil

Tre rumenske menn satt fengslet i 15 dager i Oslo på feil grunnlag. De ble siktet for å ha sendt 700.000 kroner til Romania.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Stor undersøkelse avdekker mobbeproblem i Forsvaret: To av ti har opplevd plagsom erting

Nesten to av ti i Forsvaret har i løpet av det siste halvåret opplevd plagsom erting og ubehagelig fleiping. Hovedtillitsvalgt i Hæren mener at terskelen for å varsle er for høy..

VG - 1 time siden

Falleferdig skole arbeidsplass for 92 elever: – Sjokkerende lav standard

Fukt, mugg og lekkasjer: Ramberg skole i Lofoten er i elendig tilstand. Fire klasserom må stenges, og elever og lærere avventer vedtak fra kommunen om skolens fremtid..

VG - 3 timer siden

Bakke-Jensen om fersk forsvarsrapport: – Veldig trist

Forsvarsminister Bakke Jensen kaller resultatene fra den ferske rapporten «veldig trist» og sier at man med gode varslingsrutiner skal sørge for å «få bukt med jævelskapen»..

VG - 5 timer siden

Tvillingabort skal til nemnd – Ap varsler omkamp

Erna Solbergs flertallsregjering legger nå fram forslaget om å sende alle søknader om fosterreduksjon til behandling i nemnd, slik KrF fikk Høyre, Frp og Venstre med på. Nå varsler Ap at de vil endre loven tilbake ved første mulighet..

VG - 5 timer siden

Sjokkrapport fra Forsvaret: Over 40 menn og kvinner har hatt sex mot sin vilje

23 kvinner og 20 menn som har tjenestegjort i Forsvaret hevder de har hatt sex mot sin vilje i løpet av det siste året, viser en ny rapport. Kun to av dem har anmeldt..

VG - 7 timer siden

Tre skadet i kollisjon - vogntogsjåfør stakk av fra politiet

Fredag kolliderte et vogntog og en personbil på E10 vest for Bjerkvik i Nordland. Mandag forsvant den utenlandske vogntogsjåføren til utlandet..

VG - 18 timer siden

Ap-veteran Ragnar Christiansen er død

Tidligere statsråd og stortingsrepresentant Ragnar Christiansen er død, 96 år gammel. Han var både finansminister og samferdselsminister på 70-tallet..

VG - 19 timer siden

Her er drepte Said (28) sammen med vennen Marco Elsafadi: – Han var som en lillebror for meg

BERGEN/OSLO (VG) Said Bassam Chataya var på ingen måte en som oppsøkte slagsmål og vold, sier vennen Marco Elsafadi..

VG - 19 timer siden

Øvelseskjørte i 118 km/t

Politiet reagerte på høy fart og aggressiv kjøring i 90-sonen, og stoppet personbilen like ved Sola. Bak rattet satt en 16-åring som øvelseskjørte..

VG - 20 timer siden

Politiet om metode etter knivdrap: – Det er klart at dette kan se stygt ut

BERGEN/OSLO (VG) Politiet forteller om de dramatiske minuttene etter knivdrapet i Bergen, da drapsofferet ble fraktet til sykehus med metoden «load and go»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt