NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:24

NRK - 30 Jan 19 kl. 05:05

Kolonnekjøring på Vikafjellet

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring på riksvei 13 over VIkafjellet , melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
VIkafjellet, Vegtrafikksentralen, Vikafjellet

Dele artikeln

252 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kolonnekjøring, Vikafjellet
NRK - 12 Feb 19 kl. 19:48

Kolonnekjøring flere steder

Tirsdag er det kolonnekjøring over en rekke fjelloverganger på grunn av uvær. Dette gjelder på E134 Haukelifjell, fv.50 Aurland-Hol og rv.

NRK - 12 Feb 19 kl. 19:18

Kolonnekjøring flere steder

Tirsdag er det kolonnekjøring over en rekke fjelloverganger på grunn av uvær. Dette gjelder på E134 Haukelifjell, fv.50 Aurland-Hol og rv.

NRK - 19 Jan 19 kl. 04:09

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

Det er kolonnekjøring på fjellovergangene Hardangervidda, Hemsedalsfjellet og Vikafjellet. E16 over Filefjell er åpen, men kan få kolonnekjøring på kort varsel, melder Statens vegvesen. Årsaken er dårlig vær.

NRK - 19 Jan 19 kl. 00:12

Kolonnekjøring Rv7 og Rv13

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring både på Riksveg 7over Haradangervidda og på Riksveg 13 over Vikafjellet, melder Statens vegvesen..

NRK - 19 Jan 19 kl. 00:12

Kolonnekjøring Rv7, Rv13 og E69

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring både på Riksveg 7over Haradangervidda og på Riksveg 13 over Vikafjellet, melder Statens vegvesen. Det er også kolonne på E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp..

NRK - 15 Jan 19 kl. 00:05

E134 Haukelifjell er åpnet

En rekke fjelloverganger i Sør-Norge har i natt kolonnekjøring eller er stengt. Bare E134 over Haukelifjell og E16 Filefjell er åpne. Rv7 Hardangervidda og Rv52 Hemsedalfjellet har kolonnekjøring.

NRK - 15 Jan 19 kl. 05:06

Åpne fjelloverganger i Sør-Norge

Alle fjellovergangene i Sør-Norge, bortsett fra Rv13 Vikafjellet og Fv53 Årdal–Tyin, er nå åpne for fri ferdsel. Rv7 Hardangerbvidda er åpnet etter mange timer med kolonnekjøring..

NRK - 24 Dec 18 kl. 23:35

Rv 7 Hardangervidda er stengt

Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt, det samme er Rv 13 over Vikafjellet, og Fv 50 Hol–Ausland. På Rv 52 Hemsedalsfjellet er det kolonnekjøring. Rv 53 Årdal–Tyin er stengt.

NRK - 25 Dec 18 kl. 05:17

Kolonnekjøring over Haukelifjell

Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær, opplyser Statens Vegvesen. Kolonnen gjelder strekningen fra Vågslidtunnelen til Haukelitunnelen..

NRK - 18 Jan 19 kl. 22:41

Kolonnekjøring over Hardangervidda

Det er mye vind i fjellet, melder Statens vegvesen. Som en følge er det innført kolonnekjøring for alle kjøretøy på riksvei 7 over Hardangervidda..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt