NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:55

NRK - 30 Jan 19 kl. 05:05

Kolonnekjøring på Vikafjellet

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring på riksvei 13 over VIkafjellet , melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
VIkafjellet, Vegtrafikksentralen, Vikafjellet

Dele artikeln

14 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kolonnekjøring, Vikafjellet
NRK - 23 Mar 19 kl. 06:09

Stengte fjelloverganger

Hardangervidda og Vikafjellet er stengt på grunn av uvær, og det er kolonnekjøring over Haukelifjell og Hemsedalsfjellet. Bare E16 Filefjell er åpen, men også her kan det bli kolonnekjøring på kort varsel..

NRK - 12 Feb 19 kl. 19:48

Kolonnekjøring flere steder

Tirsdag er det kolonnekjøring over en rekke fjelloverganger på grunn av uvær. Dette gjelder på E134 Haukelifjell, fv.50 Aurland-Hol og rv.

NRK - 19 Jan 19 kl. 04:09

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

Det er kolonnekjøring på fjellovergangene Hardangervidda, Hemsedalsfjellet og Vikafjellet. E16 over Filefjell er åpen, men kan få kolonnekjøring på kort varsel, melder Statens vegvesen. Årsaken er dårlig vær.

NRK - 12 Feb 19 kl. 19:18

Kolonnekjøring flere steder

Tirsdag er det kolonnekjøring over en rekke fjelloverganger på grunn av uvær. Dette gjelder på E134 Haukelifjell, fv.50 Aurland-Hol og rv.

NRK - 19 Jan 19 kl. 00:12

Kolonnekjøring Rv7 og Rv13

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring både på Riksveg 7over Haradangervidda og på Riksveg 13 over Vikafjellet, melder Statens vegvesen..

NRK - 19 Jan 19 kl. 00:12

Kolonnekjøring Rv7, Rv13 og E69

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring både på Riksveg 7over Haradangervidda og på Riksveg 13 over Vikafjellet, melder Statens vegvesen. Det er også kolonne på E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp..

NRK - 15 Jan 19 kl. 00:05

E134 Haukelifjell er åpnet

En rekke fjelloverganger i Sør-Norge har i natt kolonnekjøring eller er stengt. Bare E134 over Haukelifjell og E16 Filefjell er åpne. Rv7 Hardangervidda og Rv52 Hemsedalfjellet har kolonnekjøring.

NRK - 23 Mar 19 kl. 02:37

Uværet øker på fjellerovergangene

Det kan bli innført kolonnekjøring på kort varsel på E134 over Haukelifjell, Rv 52 Hemsedalsfjellet og E16 over Filefjell, melder Vegtrafikksentralen Vest. Fra før av er Hardangervidda og Vikafjellet stengt for alle biler..

NRK - 23 Mar 19 kl. 01:38

Uvær stenger fjelloverganger i sør

Rv 7 Hardangervidda: Stengt pga uvær. Rv 13 Vikafjellet: stengt pga uvær. Fv 50 Aurland–Hol:stengt pga uvær.

NRK - 15 Jan 19 kl. 05:06

Åpne fjelloverganger i Sør-Norge

Alle fjellovergangene i Sør-Norge, bortsett fra Rv13 Vikafjellet og Fv53 Årdal–Tyin, er nå åpne for fri ferdsel. Rv7 Hardangerbvidda er åpnet etter mange timer med kolonnekjøring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Krf-landsstyret holder telefonmøte

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til VG at han vil orientere sitt landsstyre om situasjonen i kveld. – Jeg vil orientere om hva som er gjort, og at KrF er innstilt på å bidra til en snarlig løsning, sier Ropstad..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt