NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:15

NRK - 30 Jan 19 kl. 05:05

Kolonnekjøring på Vikafjellet

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring på riksvei 13 over VIkafjellet , melder Vegtrafikksentralen..
Les mer på NRK


Les mer om:
VIkafjellet, Vegtrafikksentralen, Vikafjellet

Dele artikeln

14 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kolonnekjøring, Vikafjellet
NRK - 23 Mar 19 kl. 06:09

Stengte fjelloverganger

Hardangervidda og Vikafjellet er stengt på grunn av uvær, og det er kolonnekjøring over Haukelifjell og Hemsedalsfjellet. Bare E16 Filefjell er åpen, men også her kan det bli kolonnekjøring på kort varsel..

NRK - 12 Feb 19 kl. 19:48

Kolonnekjøring flere steder

Tirsdag er det kolonnekjøring over en rekke fjelloverganger på grunn av uvær. Dette gjelder på E134 Haukelifjell, fv.50 Aurland-Hol og rv.

NRK - 19 Jan 19 kl. 04:09

Stengte fjelloverganger i Sør-Norge

Det er kolonnekjøring på fjellovergangene Hardangervidda, Hemsedalsfjellet og Vikafjellet. E16 over Filefjell er åpen, men kan få kolonnekjøring på kort varsel, melder Statens vegvesen. Årsaken er dårlig vær.

NRK - 12 Feb 19 kl. 19:18

Kolonnekjøring flere steder

Tirsdag er det kolonnekjøring over en rekke fjelloverganger på grunn av uvær. Dette gjelder på E134 Haukelifjell, fv.50 Aurland-Hol og rv.

NRK - 19 Jan 19 kl. 00:12

Kolonnekjøring Rv7 og Rv13

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring både på Riksveg 7over Haradangervidda og på Riksveg 13 over Vikafjellet, melder Statens vegvesen..

NRK - 19 Jan 19 kl. 00:12

Kolonnekjøring Rv7, Rv13 og E69

På grunn av uvær er det innført kolonnekjøring både på Riksveg 7over Haradangervidda og på Riksveg 13 over Vikafjellet, melder Statens vegvesen. Det er også kolonne på E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp..

NRK - 15 Jan 19 kl. 00:05

E134 Haukelifjell er åpnet

En rekke fjelloverganger i Sør-Norge har i natt kolonnekjøring eller er stengt. Bare E134 over Haukelifjell og E16 Filefjell er åpne. Rv7 Hardangervidda og Rv52 Hemsedalfjellet har kolonnekjøring.

NRK - 23 Mar 19 kl. 02:37

Uværet øker på fjellerovergangene

Det kan bli innført kolonnekjøring på kort varsel på E134 over Haukelifjell, Rv 52 Hemsedalsfjellet og E16 over Filefjell, melder Vegtrafikksentralen Vest. Fra før av er Hardangervidda og Vikafjellet stengt for alle biler..

NRK - 23 Mar 19 kl. 01:38

Uvær stenger fjelloverganger i sør

Rv 7 Hardangervidda: Stengt pga uvær. Rv 13 Vikafjellet: stengt pga uvær. Fv 50 Aurland–Hol:stengt pga uvær.

NRK - 15 Jan 19 kl. 05:06

Åpne fjelloverganger i Sør-Norge

Alle fjellovergangene i Sør-Norge, bortsett fra Rv13 Vikafjellet og Fv53 Årdal–Tyin, er nå åpne for fri ferdsel. Rv7 Hardangerbvidda er åpnet etter mange timer med kolonnekjøring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 45 minutter siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt