E24 > Økonomi

Friday, 24 January, 06:33

E24 - 04 Dec 19 kl. 15:37

Kolonial.no passerer omsetning på én milliard kroner

Dagligvareselskapet på nett har nådd en milepæl ved at de onsdag for første gang passerte én milliard kroner i omsetning for inneværende år..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kolonial.no, passerer, omsetning, én, milliard, kroner
E24 - 04 Dec 19 kl. 06:57

Hver 10. handlekurv fra Kolonial.no inneholder nå Clas Ohlson-varer

Det tok ikke mer enn tre måneder før samarbeidet mellom Kolonial.no og Clas Ohlson bar frukter. Nå øker de antallet varer kraftig, og Kolonial sier de er i samtaler om flere eksterne partnerskap..

E24 - 17 Jan 20 kl. 11:09

Kolonial-sjefen krever svar etter ekspertrapport

Ekspertutvalgets rapport om dagligvaremarkedet er et spark til Konkurransetilsynet, mener Karl Munthe-Kaas. Nå krever Kolonial-sjefen at tilsynet avklarer når det er lov å prisdiskriminere og ikke..

E24 - 22 Sep 19 kl. 16:48

Kolonial.no og Rema mener Konkurransetilsynet mykner opp om prisregulering

Konkurransetilsynet varsler konklusjon om innkjøpsprisene i dagligvaremarkedet i høst. Samtidig er Rema og Kolonial.no forventningsfulle ettersom de mener deres argumenter har blitt hørt i større grad enn tidligere..

E24 - 03 Oct 19 kl. 17:32

– Opplevde å bli truet til å annonsere hos dem

Etter at Kolonial.no fjernet annonse på det Resett-tilknyttede nettstedet Xstra, oppfordret Resett-profil til boikott av nettmatbutikken. – Dette er første gang en annonsør har forsøkt å true oss til å kjøpe tjenester av dem, skriver Kolonial.

E24 - 03 Oct 19 kl. 17:32

Kolonial kuttet reklame på Resett-side - mener de ble truet til å annonsere

Etter at Kolonial.no fjernet annonse på det Resett-tilknyttede nettstedet Xstra, oppfordret Resett-profil til boikott av nettmatbutikken. – Har aldri opplevd å bli å bli truet av en mediebedrift fordi man velger å ikke bruke markedsføringspenger hos dem..

E24 - 04 Sep 19 kl. 06:02

Kolonial og Clas Ohlson inngår samarbeid

Kolonial tror folk som kjøper melk og brød også ønsker batterier og lyspærer i bæreposen, og innleder samarbeid med den svenske giganten Clas Ohlson..

E24 - 04 Sep 19 kl. 06:02

Kolonial.no og Clas Ohlson inngår samarbeid

Kolonial.no tror folk som kjøper melk og brød også ønsker batterier og lyspærer i bæreposen, og innleder samarbeid med den svenske giganten Clas Ohlson..

E24 - 20 Oct 19 kl. 11:56

Kolonial.no-topp mener regjeringens dagligvare-utvalg har kraftig slagside

Det nye arbeidsutvalget som skal vurdere restriksjoner i dagligvarekjedenes innkjøpspriser skal komme med en konklusjon tidlig neste år. Kolonial-sjef Karl Munthe-Kaas mener økonomene i gruppen burde vært mer balansert med tanke på tidligere uttalelser og meninger om prisdiskriminering..

P4 - 31 Dec 19 kl. 07:14

Nok et rekordår for fiske

Høye priser på fisk gjør at norske fiskere kan smykke seg med rekordår i omsetning for sjette år på rad. Totalt passerer inntektene til alle landets fiskere over 20 milliarder kroner i år. Høyere etterspørsel etter fisk og en historisk svak kronekurs er hovedårsakene til at vi kan ha solide priser på fisken vår, ifølge sjømatrådet..

VG - 07 Oct 19 kl. 10:34

Historisk milepæl: Pensjonsfondet passerer 10.000 milliarder neste år

Den felles norske oljeformuen passerer historiske 10 000 milliarder kroner neste år..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Flere i Frp ville ikke trekke partiet ut av regjering

Flere Frp-topper ville inntil nylig at partiet skulle fortsette i regjering. Stortingsrepresentant Helge André Njåstad (Frp) sier de hadde mye ugjort..

E24 - 15 minutter siden

Oslo kommune brukte 39 millioner på å bli kvitt gamle vedovner – avvikler ordningen

Ny rapport viser at Oslo kommunes tilskuddsordning for utskiftning av gamle vedovner har hatt svært liten effekt. Klimaetaten anbefaler å avvikle ordningen..

E24 - 8 timer siden

«Helt ny form for svindelforsøk» rammet jobbsøkere på Finn.no

Svindlere har lokket til seg nordmenn med stillingsannonser. Jobbsøkerne fikk beskjed om å godkjenne en Bank ID-prosess i forbindelse med det som fremsto som en bakgrunnssjekk fra bedriften..

E24 - 9 timer siden

Tidligere banktopp må betale 157 millioner etter kontoskandale

Wells Fargos tidligere toppsjef får kjempebot og nektes bankjobb resten av livet..

E24 - 10 timer siden

Ny løsning rulles ut: Nå skal pengene overføres umiddelbart

Norske banker tar i bruk ny løsning som skal sørge for at kundene kan overføre og motta penger umiddelbart - uten begrensningene som finnes i dag..

E24 - 12 timer siden

Mener Oslo Børs er mer virusutsatt enn andre børser

Det norske aksjemarkedets sterke eksponering mot råvarer er et problem dersom virusfrykten fortsetter å spre seg, ifølge DNB Markets’ Paul Harper..

E24 - 14 timer siden

Kilder til VG: Anniken Hauglie skal ut av regjeringen – dette vet vi

Anniken Hauglie (H) er ferdig som arbeids- og sosialminister, Linda Hofstad Helleland gjør comeback i regjeringen og Monica Mæland blir justisminister, ifølge VGs opplysninger..

E24 - 12 timer siden

Stein Erik Hagen taler varmt for Hareide og Raja som statsråder

Stein Erik Hagen tror Frp-exiten kan gi borgerlig seier ved valget neste år. Han håper Abid Raja og Knut Arild Hareide blir en del av regjeringen..

E24 - 14 timer siden

Kilder til VG: Anniken Hauglie skal ut av regjeringen

Anniken Hauglie (H) er ferdig som arbeids- og sosialminister, mens Linda Hofstad Helleland gjør comeback i regjeringen, ifølge VGs opplysninger..

E24 - 15 timer siden

Olje- og energiros til Tina Bru: «Bare å heise flagget til topps»

Både fornybar-lobbyen og de tradisjonelle olje-aktørene virker å ta godt imot nyheten om at Tina Bru ligger an til å bli ny olje- og energiminister..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt