NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:31

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:20

Kollisjon på Namsskogan

To vogntog har kollidert ved Smalåsen i Nord-Trøndelag, skriver politiet på Twitter. En av dem skal ha havnet utfor veien og den andre står i veibanen. Skadeomfangeet er foreløpig ukjent og nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Smalåsen, Nord-Trøndelag, Twitter, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollisjon, Namsskogan
NRK - 26 Dec 18 kl. 13:14

Flere kjøretøy i kollisjon

Tre biler og en trailer er involvert i en kollisjon på E16 ved Ådal i Buskerud, det opplyser politiet. Fem personer er skadd, men ingen av dem kritisk. Luftambulansen er på vei, og det meldes om at det er veldig glatt på stedet..

Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 15:33

MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i Hedmark

En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for Kongsvinger søndag ettermiddag..

Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 14:22

Kvinne død etter kollisjon med lastebil

En kvinnelig syklist er død etter kollisjon i Oslo sentrum..

NRK - 25 Nov 18 kl. 03:39

To til sjukehus etter kollisjon

To personar er frakta med ambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter kollisjon mellom to personbilar i Strindheimtunnelen. Det var ein person i kvar bil.

NRK - 25 Nov 18 kl. 17:19

VG: Marinefartøy i kollisjon

Eit marinefartøy er involvert i en kollisjon utenfor Ågotnes i Hordaland, melder VG..

Hegnar.no - 02 Oct 18 kl. 06:48

USA: Forhindret kollisjon med kinesisk marinefartøy

Det amerikanske forsvarsdepartementet hevder ett av deres skip måtte manøvrere seg unna et kinesisk marinefartøy i Sør-Kinahavet for å unngå kollisjon..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 09:16

Ljabruveien stengt etter kollisjon mellom to biler

To personbiler braket sammen i en kraftig front mot front-kollisjon på Ljabruveien i Oslo like før klokken 9 fredag..

NRK - 28 Sep 18 kl. 18:01

Fem personer involvert i kollisjon

Fem personer er involvert i en kollisjon på fylkesvei 46 i Suldal. Tilstanden til de involverte er ukjent. Kollisjonen var mellom to personbiler og en betongbil, og det skal nå være mye kø på området som en følge av at veien er stengt..

NRK - 26 Dec 18 kl. 13:36

E16 stengt etter kollisjon

E16 ved Hallingby er stengt etter en kollisjon mellom fire kjøretøy ved Ådal i Buskerud. Ingen skal være kritisk skadd i kollisjonen, ifølge politiet. En mor og tre barn er kjørt til sykehus for sjekk.

NRK - 21 Dec 18 kl. 05:46

Tunnel åpnet etter kollisjon

Strømsåstunellen i Drammen er åpnet igjen etter å ha vært stengt i flere timer etter en kollisjon i natt. Det melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 5 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt