NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:23

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:20

Kollisjon på Namsskogan

To vogntog har kollidert ved Smalåsen i Nord-Trøndelag, skriver politiet på Twitter. En av dem skal ha havnet utfor veien og den andre står i veibanen. Skadeomfangeet er foreløpig ukjent og nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Smalåsen, Nord-Trøndelag, Twitter, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollisjon, Namsskogan
NRK - 26 Dec 18 kl. 13:14

Flere kjøretøy i kollisjon

Tre biler og en trailer er involvert i en kollisjon på E16 ved Ådal i Buskerud, det opplyser politiet. Fem personer er skadd, men ingen av dem kritisk. Luftambulansen er på vei, og det meldes om at det er veldig glatt på stedet..

Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 15:33

MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i Hedmark

En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for Kongsvinger søndag ettermiddag..

Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 14:22

Kvinne død etter kollisjon med lastebil

En kvinnelig syklist er død etter kollisjon i Oslo sentrum..

NRK - 27 Apr 19 kl. 17:19

Motorsyklist døde i kollisjon

Ein motorsyklist mista livet etter ein kollisjon med ein bil i Eidskog i Hedmark. Politiet seier vegen vil bli sperra i fleire timar, og at omkøyring blir skilta..

NRK - 25 Nov 18 kl. 03:39

To til sjukehus etter kollisjon

To personar er frakta med ambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter kollisjon mellom to personbilar i Strindheimtunnelen. Det var ein person i kvar bil.

NRK - 25 Nov 18 kl. 17:19

VG: Marinefartøy i kollisjon

Eit marinefartøy er involvert i en kollisjon utenfor Ågotnes i Hordaland, melder VG..

NRK - 27 Apr 19 kl. 17:19

Motorsyklist omkom i kollisjon

Ein motorsyklist mista livet etter ein kollisjon med ein bil på fylkesveg 21 i Eidskog i Hedmark. Politiet seier vegen vil bli sperra i fleire timar, og at omkøyring blir skilta..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 09:16

Ljabruveien stengt etter kollisjon mellom to biler

To personbiler braket sammen i en kraftig front mot front-kollisjon på Ljabruveien i Oslo like før klokken 9 fredag..

Hegnar.no - 02 Oct 18 kl. 06:48

USA: Forhindret kollisjon med kinesisk marinefartøy

Det amerikanske forsvarsdepartementet hevder ett av deres skip måtte manøvrere seg unna et kinesisk marinefartøy i Sør-Kinahavet for å unngå kollisjon..

NRK - 28 Sep 18 kl. 18:01

Fem personer involvert i kollisjon

Fem personer er involvert i en kollisjon på fylkesvei 46 i Suldal. Tilstanden til de involverte er ukjent. Kollisjonen var mellom to personbiler og en betongbil, og det skal nå være mye kø på området som en følge av at veien er stengt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt