NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:48

NRK - 12 Jan 19 kl. 16:20

Kollisjon på Namsskogan

To vogntog har kollidert ved Smalåsen i Nord-Trøndelag, skriver politiet på Twitter. En av dem skal ha havnet utfor veien og den andre står i veibanen. Skadeomfangeet er foreløpig ukjent og nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Smalåsen, Nord-Trøndelag, Twitter, Namsskogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollisjon, Namsskogan
NRK - 26 Dec 18 kl. 13:14

Flere kjøretøy i kollisjon

Tre biler og en trailer er involvert i en kollisjon på E16 ved Ådal i Buskerud, det opplyser politiet. Fem personer er skadd, men ingen av dem kritisk. Luftambulansen er på vei, og det meldes om at det er veldig glatt på stedet..

Aftenposten - 23 Sep 18 kl. 15:33

MC-fører hardt skadet i kollisjon med bil i Hedmark

En motorsyklist er hardt skadd etter en kollisjon med en bil på riksvei 2 nord for Kongsvinger søndag ettermiddag..

Dagbladet - 13 Sep 18 kl. 14:22

Kvinne død etter kollisjon med lastebil

En kvinnelig syklist er død etter kollisjon i Oslo sentrum..

NRK - 25 Nov 18 kl. 03:39

To til sjukehus etter kollisjon

To personar er frakta med ambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter kollisjon mellom to personbilar i Strindheimtunnelen. Det var ein person i kvar bil.

NRK - 25 Nov 18 kl. 17:19

VG: Marinefartøy i kollisjon

Eit marinefartøy er involvert i en kollisjon utenfor Ågotnes i Hordaland, melder VG..

Hegnar.no - 02 Oct 18 kl. 06:48

USA: Forhindret kollisjon med kinesisk marinefartøy

Det amerikanske forsvarsdepartementet hevder ett av deres skip måtte manøvrere seg unna et kinesisk marinefartøy i Sør-Kinahavet for å unngå kollisjon..

Aftenposten - 23 Nov 18 kl. 09:16

Ljabruveien stengt etter kollisjon mellom to biler

To personbiler braket sammen i en kraftig front mot front-kollisjon på Ljabruveien i Oslo like før klokken 9 fredag..

NRK - 28 Sep 18 kl. 18:01

Fem personer involvert i kollisjon

Fem personer er involvert i en kollisjon på fylkesvei 46 i Suldal. Tilstanden til de involverte er ukjent. Kollisjonen var mellom to personbiler og en betongbil, og det skal nå være mye kø på området som en følge av at veien er stengt..

NRK - 08 Mar 19 kl. 12:01

Bilfører omkom i kollisjon i tunnel

Føreren av en personbil mistet livet i en kollisjon med en lastebil i Trengereidtunnelen på E16 i Hordaland fredag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 11.22.

NRK - 26 Dec 18 kl. 13:36

E16 stengt etter kollisjon

E16 ved Hallingby er stengt etter en kollisjon mellom fire kjøretøy ved Ådal i Buskerud. Ingen skal være kritisk skadd i kollisjonen, ifølge politiet. En mor og tre barn er kjørt til sykehus for sjekk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 45 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 3 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 2 timer siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt