NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 08:01

NRK - 22 feb. 21 kl. 09:34

Kollisjon på E6 i Oslo skaper kø

To lastebiler og minst to personbiler er involvert i et trafikkuhell på E6 ved Furuset i Oslo. Uhellet skaper store problemer i trafikken i retning sentrum..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Furuset, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollisjonpå E6 i , Oslo, skaper
NRK - 20 mars 21 kl. 15:13

Kollisjon mellom bilist og syklist

Oslo-politiet er på vei til Lysaker etter melding om en kollisjon mellom en bilist og en syklist. Det er ikke kjent om noen er skadet i ulykken, skriver Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:01

53 omkom i kollisjon i Kamerun

Minst 53 personar har omkomme i ein kollisjon mellom ei n buss og ein tankbil fullasta med bensin i Kamerun. 29 andre passasjerar vart alvorleg skadde i kollisjonen, som skjedde nær landsbyen Dschang i vest i landet onsdag..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 11:04

Mann siktet for drapsforsøk etter kollisjon på E6

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk på kona og grov vold mot en kvinne etter en kollisjon på E6 ved Sarpsborg….

NRK - 03 mars 21 kl. 00:32

13 døde i kollisjon i California

13 personer mistet livet i en kollisjon ved Holtville sør i California tirsdag. Det var 25 personer i bilen som kolliderte med en lastebil med grus. Bilen var registrert for sju eller åtte passasjerer..

NRK - 28 feb. 21 kl. 14:02

Mener byrådet skaper frustrasjon

Moldes ordfører Torgeir Dahl sier at byrådet i Oslo, med Raymond Johansen i spissen, sender doble signaler som skaper frustrasjoner i befolkningen, og dårligere arbeid i forhold til smittesporing og isolering..

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 22:37

Stygge voksfigurer skaper storm

Seks år etter at voksfigurene av kjente personligheter ble utstilt skaper de debatt på sosiale medier..

VG - 26 jan. 21 kl. 14:00

Brasiliansk coronamutasjon skaper bekymring

Muterte varianter av coronaviruset skaper økt bekymring verden over. Nå er det en variant fra Brasil som får ekspertenes oppmerksomhet..

NRK - 01 feb. 21 kl. 17:05

Snøkaos skaper kø på Sørlandet

Kraftig snøvær på Sørlandet skaper kaos i trafikken mandag ettermiddag. E39 er stengt mellom Søgne og Mandal, og køen strekker seg én mil, ifølge NRKs fotograf på stedet..

NRK - 07 feb. 21 kl. 08:45

Himalaya-isbre skaper flom

I Himalaya har en stor del av en isbre falt av resten av breen og skaper stor flom i Chamoli-distriktet i India. Folk i området er evakuert og vannstanden i Dhauli Ganga-elven stiger stadig.Isbreen skal ha ligger i Tapovan-området..

NRK - 15 feb. 21 kl. 17:52

Sprengkulde skaper problemer i USA

Sprengkulde og usedvanlige store snømengder skaper problemer flere steder i USA. I sju delstater – Alabama, Oregon, Oklahoma, Kansas, Kentucky, Mississippi og Texas – er det erklært en eller annen form for krise som følge av vinterværet, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nye fartsgrenser til sjøs

Frå 15. mai blir det nye fartsgrenser til sjøs, opplyser Samferdsledepartementet. Mellom anna blir det ikkje lov å føra båt raskare enn 5 knop, dersom du er mindre enn 50 meter frå folk som badar eller bademerkebøyer..

NRK - 15 minutter siden

Politisk kvarter

NRK - 15 minutter siden

Johnson glad for superliga-kollaps

Den britiske statsministeren Boris Johnson er glad for avgjerda om at dei engelske klubbane ikkje vil vera med i den nye superligaen likevel. Etter kraftig kritikk frå dei fleste fotballinteresserte trekte klubbane seg ut av prosjektet i går kveld..

NRK - 45 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 1 time siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 2 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt