Aftenposten > Utenriks

Fredag, 27 November, 20:50

Aftenposten - 09 sep. 19 kl. 22:33

Knusende valgnederlag for Ap. Men LO og AUF freder partiledelsen.

– Det er bred oppslutning om Arbeiderpartiets ledelse. Endringer er ikke tema, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og freder partiledelsen til tross for at partiet ser ut til å gå mot et knusende valgnederlag..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arbeiderpartiets, LO, Hans-Christian Gabrielsen, Ap, AUF

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knusende, valgnederlag, forAp Men LO og , AUF, freder, partiledelsen
P4 - 19 nov. 19 kl. 05:56

AUF vil ha Tyrkia ut av Nato

AUF mener Norge må be Nato bør vudere å suspendere Tyrkia fra forsvarsalliansen på grunn av deres invasjon i Syria. Dermed retter de kritikk mot tidligere AUF-leder og nå NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg som selv ikke har ønsket å fordømme tyrkias militæroffensiv. AUF-leder Ina Libak sier til Klassekampen at tydelige prinsipper er viktig og at invasjonen er et klart brudd på folkeretten..

P4 - 29 juli 20 kl. 05:29

AUF vil skatte bolig hardere

Høyere skatter for boligeiere. Det er ønsket til AUF, for å gjøre det enklere for flere å komme seg inn på boligmarkedet. Flere sliter med nettopp dette på grunn av den galopperende boligprisveksten i Norge - og nå vil AUF få med Arbeiderpartiet på en ny og radikal boligpolitikk.

P4 - 27 aug. 20 kl. 18:17

AUF i Trøndelag trekker støtten

AUF i Trøndelag trekker støtten til Trond Giske som ny fylkesleder i Arbeiderpartiet. AUF har hatt ekstraordinært fylkesstyremøte i ettermiddag og har sendt ut pressemelding der de skriver at de vil kreve skriftlig votering og oppfordrer på det sterkeste alle medlemmer av AUF til ikke å stemme på Trond Giske som ny fylkespartileder. Valgkomiteens innstilling er dermed ikke lenger enstemmig..

Aftenposten - 09 sep. 19 kl. 22:33

Mot kraftig tilbakegang for Ap. Men LO og AUF freder partiledelsen.

– Det er bred oppslutning om Arbeiderpartiets ledelse. Endringer er ikke tema, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og freder partiledelsen til tross for at partiet ser ut til å gå mot et knusende valgnederlag..

NRK - 05 juni 19 kl. 23:42

Rasmussen erkjenner valgnederlag

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) erkjenner valgnederlag, melder dansk TV 2. Mette Frederiksen fra Sosialdemokratiet ligger an til å bli Danmarks neste statsminister..

NRK - 23 juni 19 kl. 18:35

Valgnederlag for Erdogan i Istanbul

AKPs Binali Yildirim erkjenner valgnederlag i Istanbul, skriver NTB. Opposisjonskandidat Ekrem Imamoglu fra det sekulære partiet CHP blir dermed storbyens nye ordfører..

P4 - 26 nov. 19 kl. 05:44

AUF ber Støre åpne opp for samarbeid

AUF ber Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre holde døra åpen for Rødt og MDG for å nå målet om en ny regjering i 2021. Lørdag bestemte SVs landsstyre at de vil jobbe for å få med seg de fem opposisjonspartiene på å lage en felles politisk plattform før neste valg. AUF-leder Ina Libak sier hun er positiv til at opposisjonen kan samles om løsninger for et mer rettferdig Norge i 2021..

NRK - 26 nov. 19 kl. 09:09

AUF vil kutte stortingslønn

AUF foreslår å redusere stortingsrepresentantenes lønn med 189.000 og statsrådenes lønn med 412.000 kroner, skriver Dagbladet.

NRK - 10 juni 20 kl. 22:03

AUF varsler generasjonsopprør

AUF-leder Ina Libak varsler generasjonsopprør mot moderpartiet etter Ap-forlik med regjeringen, Frp og Sp om både oljeskatt og iskanten. Nå varsler AUF to store klimasaker fram mot Arbeiderpartiets landsmøte i 2021, skriver Dagbladet..

P4 - 10 juni 20 kl. 22:44

AUF varsler generasjonsopprør

AUF varsler generasjonsoppgjør mot moderpartiet etter forlikene med regjeringen, Frp og Senterpartiet om både oljeskatt og iskanten. Det skriver Dagbladet. AUF mener Arbeiderpartiet ikke fremstår som et troverdig klimaalternativ for unge mennesker, og varsler flere miljøslag fram mot valget i 2021..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt