P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:35

P4 - 30 Oct 19 kl. 07:50

Knivstikking i Stavanger

En person har blitt knivstukket i Stavanger sentrum.
Personen er fraktet til sykehus. Tilstanden til er ukjent, men han var bevisst da han ble hentet av ambulansen.
Politiet søker etter to gjerningspersoner..
Les mer på P4


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivstikkingi , Stavanger
NRK - 30 Oct 19 kl. 07:46

Knivstikking i Stavanger

En person har blitt knivstukket i Verksgata i Stavanger sentrum. Personen er kjørt til sykehuset med ambulanse. Politiet søker etter to gjerningspersoner.

NRK - 30 Oct 19 kl. 11:05

To 17-åringer tatt for knivstikking

To gutter på 17 år er arrestert av politiet i Stavanger, siktet for å ha knivstukket en 22 år gammel mann i Stavanger sentrum ved 7-tiden i morges. De to er siktet for kroppsskade, opplyser politijurist Anders Christiansen..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 10:46

To 17-åringer pågrepet etter knivstikking i Stavanger

To 17 år gamle gutter er pågrepet i Stavanger etter at en 22 år gammel mann ble knivstukket i sentrum onsdag morgen..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 07:50

Politiet: Mann fraktet til sykehus etter knivstikking i Stavanger

Politiet i Stavanger søker etter to gjerningspersoner..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 07:50

Politiet: Person fraktet til sykehus etter knivstikking i Stavanger

Politiet i Stavanger søker etter to gjerningspersoner..

P4 - 05 Apr 20 kl. 20:39

Knivstikking på Jæren

En mann er kjørt til Stavanger universitetsjukehus etter å ha blitt knivstukket på Jæren i kveld. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. To personer er pågrepet, melder politiet i Sør-Vest.

NRK - 30 Oct 19 kl. 10:18

To arrestert etter knivstikking

Politiet i Stavanger har tatt to personer i forbindelse med knivstikkingen i sentrum i morges. Politiet ønsker ikke å kommentere saken utover dette..

NRK - 25 Sep 19 kl. 17:22

Knivstikking i Ski

En person er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking i Ski, melder politiet. To gjerningspersoner skal ha forsvunnet fra stedet på sykkel..

NRK - 25 Sep 19 kl. 17:22

Knivstikking på Ski

En person er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking i Ski, melder politiet. To gjerningsmenn skal ha forsvunnet fra stedet på sykkel..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 07:50

Politiet: Person fraktet til sykehus etter knivstikking

Politiet i Stavanger søker etter to gjerningspersoner..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 minutter siden

Under 30 innlagte

Antallet pasienter som er innlagt på norske sykehus med koronasmitte fortsetter å gå ned og har ikke vært lavere siden Norge stengte ned 12. mars. 28 er innlagt en nedgang på to fra i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet.

P4 - 45 minutter siden

Alvorlig skadd etter ulykke

En motorsyklist er livstruende skadd skadet etter en kollisjon med en bil og en MC på Reshjemsvegen mellom Notodden og Bø. Det skriver Telemarksavisa. Bakgrunnen for ulykken er uklar..

P4 - 1 time siden

Biden ut mot rasisme

Joe Biden, som ligger an til å bli demokratenes presidentkandidat, mener USA nå må ta et oppgjør med systematisk rasisme i landet. Det brutale pågripelsen som førte til at afroamerikaneren George Floyd døde i Minneapolis, har utløst voldsomme demonstrasjoner mot politivold og rasisme i USA. Fire politimenn har fått sparken, og en av dem er siktet for forsettlig drap..

P4 - 1 time siden

Oftere ute enn før

Folk i Oslo har brukt naturen tre ganger mer i koronakrisen enn til vanlig. Det viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning ved hjelp av mobile sporingsdata i treningsappen Strava. Undersøkelsen viser økning i løping, fotturer og sykling.

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i rekkehus

Det brenner nå kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Det er fare for at det kan spre seg og store brannmannskaper jobber nå med å få kontroll på brannen. Beboere blir nå evakuert og politiet tror de har kontroll på alle som har vært i boligene.

P4 - 1 time siden

Flere vil endre reisevanene

Flere nordmenn sier de vil endre reisevanene sine permanet etter koronakrisen. I en undersøkelse Norstat har utført for Vy svarer 15 prosent at de vil forandre reisemåte for godt. Samtidig svarer én av fem som pleide å reise kollektivt til og fra jobb, at de ikke gjør det lenger, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Kullkraftverket i Longyearbyen på Svalbard slapp ut rekordmye karbondioksid i fjor. Kraftverket slapp ut 77.000 tonn Co2, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot kosttilskudd

Mattilsynet advarer nå mot at kosttilskuddet Muscletech fra USA kan føre til leversvikt og dødsfall. Flere norske forbrukere har bestilt produktet fra utenlandske nettsider, opplyser tilsynet..

P4 - 2 timer siden

Tror pandemien gir klimaeffekt

To av tre nordmenn tror koronapandemien vil redusere de globale klimautfordringene på kort sikt. Det viser en undersøkelse fra Opinion, melder NTB. Men over halvparten av de spurte mener viruset ikke vil ha en langvarig effekt på klimaet.

P4 - 3 timer siden

Digitalbruk har skutt i været

Flere nordmenn bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien brøt ut. 92 prosent av de spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester nå mot 78 prosent før utbruddet. Samtidig svarer rundt 80 prosent av førstegangsbrukerne at de vil opprettholde sine digitale vaner etter at samfunnet åpner igjen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt