P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 15:02

P4 - 30 Oct 19 kl. 07:50

Knivstikking i Stavanger

En person har blitt knivstukket i Stavanger sentrum.
Personen er fraktet til sykehus. Tilstanden til er ukjent, men han var bevisst da han ble hentet av ambulansen.
Politiet søker etter to gjerningspersoner..
Les mer på P4


Les mer om:
Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivstikkingi , Stavanger
NRK - 30 Oct 19 kl. 07:46

Knivstikking i Stavanger

En person har blitt knivstukket i Verksgata i Stavanger sentrum. Personen er kjørt til sykehuset med ambulanse. Politiet søker etter to gjerningspersoner.

NRK - 30 Oct 19 kl. 11:05

To 17-åringer tatt for knivstikking

To gutter på 17 år er arrestert av politiet i Stavanger, siktet for å ha knivstukket en 22 år gammel mann i Stavanger sentrum ved 7-tiden i morges. De to er siktet for kroppsskade, opplyser politijurist Anders Christiansen..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 10:46

To 17-åringer pågrepet etter knivstikking i Stavanger

To 17 år gamle gutter er pågrepet i Stavanger etter at en 22 år gammel mann ble knivstukket i sentrum onsdag morgen..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 07:50

Politiet: Mann fraktet til sykehus etter knivstikking i Stavanger

Politiet i Stavanger søker etter to gjerningspersoner..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 07:50

Politiet: Person fraktet til sykehus etter knivstikking i Stavanger

Politiet i Stavanger søker etter to gjerningspersoner..

NRK - 30 Oct 19 kl. 10:18

To arrestert etter knivstikking

Politiet i Stavanger har tatt to personer i forbindelse med knivstikkingen i sentrum i morges. Politiet ønsker ikke å kommentere saken utover dette..

NRK - 25 Sep 19 kl. 17:22

Knivstikking i Ski

En person er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking i Ski, melder politiet. To gjerningspersoner skal ha forsvunnet fra stedet på sykkel..

NRK - 25 Sep 19 kl. 17:22

Knivstikking på Ski

En person er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en knivstikking i Ski, melder politiet. To gjerningsmenn skal ha forsvunnet fra stedet på sykkel..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 07:50

Politiet: Person fraktet til sykehus etter knivstikking

Politiet i Stavanger søker etter to gjerningspersoner..

Aftenposten - 02 Sep 19 kl. 22:11

Melding om mulig knivstikking i Oslo

En mann har oppsøkt legevakten i Oslo med det som skal være skader fra en knivstikking. Mannen er alvorlig skadet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ikke mistenkelig dødsfall

Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe straffbart med den 36 år gamle mannen som ble funnet død i Vanassen i Stavanger lørdag. De opplyser i dag at de ser på det som en drukningsulykke..

P4 - 45 minutter siden

Eksplosjon på skole i Sverige

En person er kjørt til sykehus etter en eksplosjon på en skole i Helsingborg i Sverige rundt klokken ett i dag. Personen skal ikke være alvorlig skadet, melder SVT. Politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke at det ikke er flere gjenstander som kan eksplodere.

P4 - 45 minutter siden

Jehovas vitner beholder statsstøtten

Jehovas vitne får beholde statsstøtten selv om medlemmene i trossamfunnet ikke får stemme ved valg. Fylkesmannen i Oslo og Viken har konkludert med at det ikke er et juridisk holdbart grunnlag for å trekke statsstøtten tilbake, melder Dagbladet. Da det ble kjent i høst at medlemmer blir ekskludert om de stemmer, ba barne- og familieministeren Fylkesmannen vurdere statstøtten..

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet: - Alvorlig at ledere ikke blir mer bevisste

- Nå må ledere ta ansvar og sette seksuell trakassering på dagsorden. Det er den klare oppfordringen fra direktør Trude Vollheim i Arbeidstilsynet. En ny undersøkelse Kantar har gjort for NHO viser at 8 av 10 spurte mener ledelsen har for lite fokus på seksuell trakassering opp mot julebordsesongen..

P4 - 1 time siden

- Et svik fra de folkevalgte

Det er de folkevalgte på Stortinget som har sviktet når togtilbudet er så dårlig som i dag. Det sier leder i Pendlerforeningen, Willy Frantzen. I en fersk undersøkelse fra Vy faller kundenes tilfredshet som en stein på samtlige av landets togstrekninger..

P4 - 1 time siden

Fikk tilbud om helsehjelp drapsdagen

Politiet ble varslet om den 27 år gamle mannen som er siktet for knivdrap i Florø i Sogn og Fjordane natten før drapet skjedde. Han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, og eieren ringte politiet. Politiet skal så ha varslet den lokale legevakten, melder Bergens Tidende.

P4 - 1 time siden

Utsetter åpningen av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt. I følge NTB blir det nå ikke åpnet før våren 2021. Etter planen skulle det åpnet for publikum til neste år.

P4 - 1 time siden

Jordskredfare på Østlandet

Det er jordskredfare for deler av Østlandet nå, Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå. Det ventes mye nedbør, opp mot 40 millimeter i døgnet fram til tirsdag. Samtidig skal temperaturene stige så det blir regn og snøsmelting.

P4 - 2 timer siden

Ungdomsskole evakuert

387 elever ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold ble evakuert i ettermiddag etter at flere fikk pustebesvær. Opp mot 200 elever skal ha fortalt om ubehagelig lukt og svie i øynene og de sjekkes av helsepersonell og lege. Politiet undersøker om det kan være pepperspray eller CS-gass som er utløst..

P4 - 2 timer siden

Kunnskapsministeren: - Største endring på 13 år

Mer praktisk arbeid, digital dømmekraft, læring om 22. juli og kildekritikk. Det er bare noen av temaene i de nye læreplanene, som kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserte i formiddag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt