P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 01:56

P4 - 23 sep. 20 kl. 12:53

Knivstikking i Grimstad

En person er knivstukket i Grimstad for kort tid siden.
Det melder politiet nå. personen blir tatt hånd om av helsepersonell, men skadeomfanget er ikke kjent.
Politiet søker etter gjerningspersonen..
Les mer på P4


Les mer om:
Grimstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivstikkingi , Grimstad
NRK - 23 sep. 20 kl. 12:53

Person knivstukket i Grimstad

En person er knivstukket i Grimstad, og gjerningspersonen har gått fra stedet, opplyser politiet. Den skadde personen tas hånd om av ambulansepersonell mens politiet jakter på gjerningsmannen..

NRK - 23 sep. 20 kl. 13:30

Gjerningsperson pågrepet

En mann er pågrepet etter en knivstikking i Grimstad, melder politiet..

NRK - 24 sep. 20 kl. 12:01

54-åring siktet etter knivstikking

En 54 år gammel mann er siktet for grov kroppsskade etter at en 47 år gammel mann ble knivstukket i Grimstad onsdag ettermiddag. Politiet har heller ikke fått avhørt 47-åringen som ble knivstukket. Han er alvorlig skadd, men ikke livstruende..

P4 - 24 sep. 20 kl. 12:22

Alvorlig skadet etter knivstikking

Den 47 år gamle mannen som ble knivstukket i Grimstad i går ettermiddag er alvorlig, men ikke livstruende skadet. Politiet har så langt ikke fått mulighet til å avhøre ham, melder NRK. En 54 år gammel mann er pågrepet og siktet for grov kroppsskade..

NRK - 04 okt. 20 kl. 02:49

Person pågrepet etter knivstikking

To kvinner måtte lørdag kveld behandles for lettere kuttskader etter en knivstikking i Orkanger sentrum. En person er pågrepet i saken, og politiet har gjort tekniske undersøkelser, samt gjennomført avhør..

NRK - 13 okt. 20 kl. 20:21

Knivstikking i Oslo

Politiet melder på Twitter om ei knivstikking i området Storgata/Brugata i Oslo. Fornærma vert tatt vare på av helsepersonell, og skal ha ukjend skadeomfang..

NRK - I førrgår: 19:55

Knivstikking på Årvoll i Oslo

En person er kjørt til sykehus etter en knivstikking på Årvoll i Oslo. Skadeomfanget er ikke kjent. Ifølge politiet har de kontroll på en gjerningsperson..

P4 - 19 sep. 20 kl. 10:55

Jerv i karantene

Hele spillerstallen til Jerv i Obos-ligaen er satt i karantene etter at en spiller har testet positivt for koronaviruset. På grunn av den positive testen har Norges fotbalforbund bestemt at Grimstad-lagets kamper mot Hamkam, Ull-Kisa og Lillestrøm skal utsettes. Hele stallen må også i ti dagers karantene.

NRK - 20 sep. 20 kl. 20:41

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 20 sep. 20 kl. 20:41

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt