NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 20:44

NRK - 14 Nov 18 kl. 16:14

Knivdrept 16-åring gravlagt

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble onsdag gravlagt. Oppmøtet i Sødorp kirke i Nord-Fron kommune var så stort at en tilstøtende bygning ble brukt for å huse alle som ville delta i begravelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vinstra, Sødorp, Nord-Fron

Dele artikeln

250 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivdrept, 16-åring, gravlagt
Dagbladet - 31 Oct 18 kl. 18:18

Tenåring knivdrept på Vinstra. - Svært vanskelig og tragisk sak

Tre familier berørt. Kommunen har satt krisestab..

Aftenposten - 25 Oct 18 kl. 15:26

Heikki Bjørklund Paltto gravlagt i Eidsberg

Heikki Bjørklund Paltto ble torsdag gravlagt fra Eidsberg kirke. Samtidig forbereder norsk politi reisen til Frankrike for å hente Makaveli Lindén..

Dagbladet - 15 Dec 18 kl. 07:08

Person knivdrept i Holmenkollen

En mann i 30-åra er arrestert etter at en person ble knivdrept i Holmenkollen natt til lørdag..

Aftenposten - 20 Jul 18 kl. 07:20

Mann i 70-årene tiltalt for å ha knivdrept kona i Akershus i fjor

Mannen som i fjor ble pågrepet etter en storstilt leteaksjon i Feiring i Akershus, er tiltalt for å ha knivdrept kona i psykotisk tilstand natten i forveien..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 13:11

Drapssiktet 16-åring vil forklare seg

Den 16 år gamle gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag i forrige uke, er villig til å forklare seg..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 16:56

Knivdrept 16-åring fra Vinstra begravet

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble begravet onsdag..

NRK - 20 Jul 18 kl. 07:34

Tiltalt for å ha knivdrept kona

En mann ble i fjor pågrepet etter å ha drept kona. Den tiltalte drepte kona med to knivstikk i halsen. Rettsmedisinere mener mannen var utilregnelig i gjerningsøyeblikket, det vil derfor bli bedt om overføring til tvungen psykisk helsevern..

Aftenposten - 16 Nov 18 kl. 18:08

Drapssiktet 16-åring utspurt av ekspert på barneavhør

Gutten som er siktet for å ha knivdrept en 16 år gammel jente på Vinstra, er blitt avhørt av en ekspert med spesialkompetanse på avhør av barn..

VG - 20 Jul 18 kl. 07:22

Mann tiltalt for å ha knivdrept kona i Akershus i fjor

Mannen som i fjor ble pågrepet etter en storstilt leteaksjon i Feiring i Akershus, er tiltalt for å ha knivdrept kona i psykotisk tilstand natten i forveien..

VG - 10 Nov 18 kl. 13:22

Drapssiktet 16-åring vil forklare seg

Den 16 år gamle gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag i forrige uke, er villig til å forklare seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 15 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 30 minutter siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 45 minutter siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.

NRK - 1 time siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt