NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:09

NRK - 14 Nov 18 kl. 16:14

Knivdrept 16-åring gravlagt

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble onsdag gravlagt. Oppmøtet i Sødorp kirke i Nord-Fron kommune var så stort at en tilstøtende bygning ble brukt for å huse alle som ville delta i begravelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vinstra, Sødorp, Nord-Fron

Dele artikeln

250 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Knivdrept, 16-åring, gravlagt
VG - 26 Dec 18 kl. 05:45

7-åring gravlagt samme dag det ble kjent at 8-årig gutt døde i varetekt i USA

Jakelin Caal Maquin (7) ble tirsdag gravlagt i hjembyen i Guatemala etter å ha dødd i varetekt hos USAs toll- og grensekontroll. Samme dag kom nyheten om at en gutt på åtte år også har omkommet i varetekt..

Dagbladet - 27 Jan 19 kl. 23:05

Hundrevis møtte opp - Julen (2) gravlagt ved siden av storebror

Julen (2) ble funnet død i en dyp brønn etter en lang redningsaksjon. Søndag ble han gravlagt..

Dagbladet - 31 Oct 18 kl. 18:18

Tenåring knivdrept på Vinstra. - Svært vanskelig og tragisk sak

Tre familier berørt. Kommunen har satt krisestab..

Aftenposten - 25 Oct 18 kl. 15:26

Heikki Bjørklund Paltto gravlagt i Eidsberg

Heikki Bjørklund Paltto ble torsdag gravlagt fra Eidsberg kirke. Samtidig forbereder norsk politi reisen til Frankrike for å hente Makaveli Lindén..

Dagbladet - 15 Dec 18 kl. 07:08

Person knivdrept i Holmenkollen

En mann i 30-åra er arrestert etter at en person ble knivdrept i Holmenkollen natt til lørdag..

Aftenposten - 20 Jul 18 kl. 07:20

Mann i 70-årene tiltalt for å ha knivdrept kona i Akershus i fjor

Mannen som i fjor ble pågrepet etter en storstilt leteaksjon i Feiring i Akershus, er tiltalt for å ha knivdrept kona i psykotisk tilstand natten i forveien..

Aftenposten - 10 Nov 18 kl. 13:11

Drapssiktet 16-åring vil forklare seg

Den 16 år gamle gutten som er siktet for å ha knivdrept en jevnaldrende jente på Vinstra onsdag i forrige uke, er villig til å forklare seg..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 16:56

Knivdrept 16-åring fra Vinstra begravet

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble begravet onsdag..

VG - 17 Feb 19 kl. 14:03

Said Bassam Chataya (28) knivdrept i Bergen

BERGEN (VG) Det var Said Bassam Chataya (28) som ble knivdrept i et masseslagsmål i Bergen fredag kveld..

NRK - 20 Jul 18 kl. 07:34

Tiltalt for å ha knivdrept kona

En mann ble i fjor pågrepet etter å ha drept kona. Den tiltalte drepte kona med to knivstikk i halsen. Rettsmedisinere mener mannen var utilregnelig i gjerningsøyeblikket, det vil derfor bli bedt om overføring til tvungen psykisk helsevern..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

I dag blir kong Harald 82 år

Torsdag feirer kong Harald sin 82-årsdag. Den aktive kongen var senest i forrige uke på Lillehammer for å markere at det er 25 år siden OL i byen..

NRK - 1 time siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 1 time siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 2 timer siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 2 timer siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 3 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 5 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt