NRK > Nyheter

Friday, 17 January, 19:36

NRK - 14 Dec 19 kl. 06:53

Klimaforhandlingene er på overtid

FNs klimakonferanse i Madrid skulle egentlig være over fredag, men lørdag morgen pågår fortsatt forhandlingene. Delegasjoner fra nærmere 200 land som er samlet, har ennå ikke blitt enige om en slutterklæring på forhandlingsmøtet, som kalles COP25..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Madrid, COP25

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klimaforhandlingeneer på , overtid
VG - 14 Dec 19 kl. 15:19

Klimaforhandlingene fortsetter på overtid

FNs klimakonferanse i Madrid fortsetter på overtid og delegatene sliter med å bli enige om en slutterklæring..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 08:09

Klimaforhandlingene er på overtid

FNs klimakonferanse i Madrid skulle egentlig være over fredag, men lørdag morgen pågår fortsatt forhandlingene..

VG - 13 Dec 19 kl. 18:29

Klimaforhandlingene: – Landene er mistenksomme mot USA

MADRID (VG) Dårlig stemning forsinker klimaforhandlingene. – Det er en stor mistenksomhet i rommet, sier Isabella Lövin, Sveriges klimaminister..

NRK - 13 Dec 19 kl. 18:52

Mener fire ødelegger forhandlingene

Klimaforhandlingene i Madrid går nå på overtid, og Brasil, Saudi-Arabia, India og Kina får mye av skylda. Samtalene skulle egentlig være ferdige innen klokken 18 fredag, men sannsynligheten er stor for at de må fortsette utover kvelden og natta..

VG - 15 Dec 19 kl. 05:10

Thunberg om klimaforhandlingene: – Faller fra hverandre

FNs klimakonferanse skulle egentlig være over fredag. Mens forhandlingene fortsetter på overtid, frykter miljøaktivisten Greta Thunberg (16) det verste..

P4 - 10 Dec 19 kl. 17:30

Klimaforhandlingene i Madrid strandet

Klimaforhandlingene i Madrid skal ha strandet i går etter uenigheter om hvordan landene skal bokføre og rapportere klimaregnskapet sitt. Det opplyser en forhandlingsleder i den norske delegasjonen til VG. Målet med klimakonferansen er å implementere målene fra Parisavtalen i 2015..

P4 - 10 Dec 19 kl. 06:21

Ambulanseansatte jobber 30 timer overtid i måneden

De 160 ansatte i bilambulansetjenesten til Nordlandssykehuset jobber totalt opp mot 4.800 timer overtid i måneden. Det vil si opp mot 30 timer overtid pr ansatt, melder Avisa Nordland.

P4 - 29 Sep 19 kl. 19:09

Molde tok seieren på overtid

Molde - Lillestrøm endte 2-1, etter scoring fire muntter på overtid. Vålerenga - Ranheim 1-1 Strømsgodset - Odd 2-3 Sarpsborg 08 - Stabæk 0-0 og Kristiansund - Haugesund 2-2.

VG - 14 Dec 19 kl. 15:19

Klimaforhandlinger på overtid: – Et definerende øyeblikk

FNs klimakonferanse i Madrid fortsetter på overtid og delegatene sliter med å bli enige. Majoriteten vil ha en mer ambisiøs slutterklæring..

VG - 05 Oct 19 kl. 19:52

VIF-seieren røk på overtid etter drømmemål

SKIEN (VG) (Odd-Vålerenga 1–1) Bård Finne så ut til å gi Vålerenga klubbens første seier siden juli. Så sprakk det på overtid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber Iran utlevere de svarte boksene

Canadas statsminister, Justin Trudeau oppfordrer Iran til å sende de «svarte boksene» fra flyet som ble skutt ned over Teheran til Frankrike. – Iran har ikke den tekniske ekspertisen som er nødvendig for å analysere boksene, sier han ifølge AFP..

NRK - 15 minutter siden

– Frp vurderer omkamp om lovforslag

Når Siv Jensen møter Erna Solberg mandag, kan ett av kravene hun har med seg være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap, ifølge NRKs kilder. Bakgrunnen for kravene er beslutningen om å hente IS-kvinnen og hennes to barn..

NRK - 45 minutter siden

Død person funnet i Skien

Politiet bekrefter overfor NRK at det er funnet en død person i Skien i Telemark fredag kveld. – Vi etterforsker nå om dette kan betegnes som mistenkelig eller ikke, sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt, Marianne Mørch..

NRK - 1 time siden

Togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Asker og Drammen på grunn av feil på sporet, opplyser Bane Nor. Regiontoget mellom Oslo og Bergen, Flytoget og flere lokaltog er berørt. Det er usikkert hvor lang tid det vil ta å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Siktet for Prinsdal-drap utleveres

Politiet har fått klarsignal til å hente ut mannen som ble pågrepet i Ungarn, siktet for drapet i Prinsdal i Oslo. De vil hente den siktede så raskt som mulig, opplyser politiadvokat Anne Marie Hustad til NRK. Tre personer er siktet i saken..

NRK - 2 timer siden

Tror dobbeltdrap skjedde på hospits

Politiets hovedteori er at dobbeltdrapene i Bergen skal ha skjedd på et hospits i Møllendalsveien. En mann og en kvinne ble funnet drept i et turområde ved Gullfjellet i Bergen mandag. Fire personer er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 2 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

NRK - 2 timer siden

Minst 19 drept i Somalia

Minst 19 personer er drept i kamper mellom ekstremistgruppen al-Shabaab og en lokal milits støttet av regjeringssoldater i sørlige Somalia. Ifølge landets regjering ble 15 medlemmer av ekstremistgruppen drept..

NRK - 2 timer siden

Demonstranter sperret Louvre

For første gang siden de franske demonstrasjonene startet 5. desember, måtte Louvre-museet i Paris i dag stenge dørene. Grunnen var at demonstranter sperret inngangen.

NRK - 3 timer siden

Ny person pågrepet i drapssak

Politiet har arrestert nok en person i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et populært turområde. Nå er fire personer siktet i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt