NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:19

NRK - 11 Feb 19 kl. 20:57

Klimaet er den største trusselen

Ifølge en undersøkelse fra Pew Research Center i Washington ansees klimaforandringer for å være den største sikkerhetstrusselen. 27.612 spurte i 26 land rangerer klima foran frykt for cyberangrep, terrorisme og USAs maktinnflytelse, skriver Reuters..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pew Research Center, Washington, USAs, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klimaeter den , største, trusselen
P4 - 24 May 19 kl. 06:48

31 skolestreiker for klimaet

Elever ved 31 skoler i Norge skal streike for klimaet i dag. De blir da en del av de mer enn 1.500 skolestreikene i 118 land, der det felles budskapet til verdens politikere er «Ta framtiden på alvor».

Klartale - 03 Oct 18 kl. 11:17

Kan vi redde klimaet?

Klimagasser gir endringer i klimaet og mer ekstremvær. 
– De varme temperaturene vil få større følger enn vi trodde, sier forsker..

Klartale - 15 Mar 19 kl. 15:03

Skulker skolen for klimaet

Ungdommer i over 100 land demonstrerer i gatene. – Verden gjør ikke nok for å redde klimaet, mener de..

Hegnar.no - 17 Oct 18 kl. 06:14

- Den største trusselen er Fed

USAs president Donald Trump gjentar sin omstridte utskjelling av landets sentralbank, som han kaller for den «største trussel»..

NRK - 24 May 19 kl. 06:29

31 skolestreiker for klima

Fredag arrangeres mer enn 1.500 skolestreiker for klimaet fordelt på 118 land. 31 av streikene er i Norge.

P4 - 24 May 19 kl. 10:42

Skolestreik for klimaet

Skoleelever over hele verden streiker fredag for klimaet. I Norge er det ventet at opp til 10.000 unge på 31 steder vil droppe å gå på skolen for å heller vise sitt klimaengasjement.

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 06:01

Unge vil ofre biff og bil for klimaet

De unge er langt mer villige til å ofre flyturer, bilkjøring og kjøtt for å redde klimaet enn eldre. En ny undersøkelse avslører generasjonskløften..

Klartale - 24 May 19 kl. 12:44

Ungdommene krever handling om klimaet nå

Fredag streiker skoleelever igjen for klimaet. Sosialistisk Venstreparti krever handling fra statsministeren..

Aftenposten - 22 Mar 19 kl. 09:35

DIREKTEBLOGG: Tusenvis av skolebarn over hele landet streiker for klimaet

Fredag følger norske barn i Greta Thunbergs fotspor og streiker for klimaet..

NRK - 20 Mar 19 kl. 06:42

Streik er skulking

Leder i Stortingets utdanningskomite, Roy Steffensen (Frp), mener elever ikke skal få gyldig fravær for å streike for klimaet. Fredag er det planlagt skolestreik for klimaet over hele landet, og det er ulik praksis ved skolene om fraværet er gyldig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hovland spilte seg ut av tetkampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15.

NRK - 30 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 45 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 45 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 2 timer siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt