NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:15

NRK - 11 Feb 19 kl. 20:57

Klimaet er den største trusselen

Ifølge en undersøkelse fra Pew Research Center i Washington ansees klimaforandringer for å være den største sikkerhetstrusselen. 27.612 spurte i 26 land rangerer klima foran frykt for cyberangrep, terrorisme og USAs maktinnflytelse, skriver Reuters..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pew Research Center, Washington, USAs, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klimaeter den , største, trusselen
Klartale - 03 Oct 18 kl. 11:17

Kan vi redde klimaet?

Klimagasser gir endringer i klimaet og mer ekstremvær. 
– De varme temperaturene vil få større følger enn vi trodde, sier forsker..

Klartale - 15 Mar 19 kl. 15:03

Skulker skolen for klimaet

Ungdommer i over 100 land demonstrerer i gatene. – Verden gjør ikke nok for å redde klimaet, mener de..

Hegnar.no - 17 Oct 18 kl. 06:14

- Den største trusselen er Fed

USAs president Donald Trump gjentar sin omstridte utskjelling av landets sentralbank, som han kaller for den «største trussel»..

Aftenposten - 22 Mar 19 kl. 09:35

DIREKTEBLOGG: Tusenvis av skolebarn over hele landet streiker for klimaet

Fredag følger norske barn i Greta Thunbergs fotspor og streiker for klimaet..

NRK - 20 Mar 19 kl. 06:42

Streik er skulking

Leder i Stortingets utdanningskomite, Roy Steffensen (Frp), mener elever ikke skal få gyldig fravær for å streike for klimaet. Fredag er det planlagt skolestreik for klimaet over hele landet, og det er ulik praksis ved skolene om fraværet er gyldig..

Aftenposten - 17 Jan 19 kl. 17:24

Lavtlønte taper på innvandring. Men det forklarer ikke populisme og innvandringsskepsis | Andreas Slettholm

Trusselen mot flagget er viktigere enn trusselen mot lommeboken for innvandringsskeptikere i Norge..

Hegnar.no - 31 Mar 19 kl. 13:46

Tre av fire mener stenging av oljevirksomhet ikke hjelper klimaet

Tre av fire nordmenn mener at det ikke hjelper klimaet om Norge legger ned olje- og gassproduksjonen, viser en måling utført av Kantar TNS..

Aftenposten - 02 Apr 19 kl. 14:27

Telia-trusselen kan være utløst av reklamefilm med jente som kaster hijaben

Telia mener trusselen selskapet har fått, har klar sammenheng med en reklamefilm som ble lagt ut på Facebook før helgen..

VG - 24 Jan 19 kl. 20:16

Tusenvis av belgiske elever i skolestreik for klimaet

Den 16 år gamle svenske kimaaktivisten Greta Thunbergs startet ukentlige skolestreiker for klimaet utenfor den svenske Riksdagen i september. Det har inspirert titusenvis av belgiske unge..

NRK - 05 Apr 19 kl. 21:16

Løslatt etter bombetrussel

Mannen i 50-årene som fredag morgen framsatte en bombetrussel mot rådhuset i Karasjok er løslatt. Det skriver iFinnmark. Trusselen førte til at rådhuset ble evakuert og stengt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 2 timer siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt