P4 > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:12

P4 - 13 Mar 18 kl. 05:55

Klimaendringer rammer kvinner hardest

Klimaendringer rammer kvinner hardest.
Ifølge tall fra FN er 80 prosent av alle som blir drevet fra sine hjem på grunn av klimaendringer kvinner.
Likevel er den gjennomsnittlige kvinnerepresentasjonen i nasjonale og globale klimaforhandlinger lavere enn 30 prosent, skriver Aftenposten.
Professor Dana Liverman i FNs klimapanel sier det er viktig at kvinner deltar i viktige avgjørelser..
Les mer på P4


Les mer om:
FN, Aftenposten, Dana Liverman, FNs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klimaendringer, rammer, kvinner, hardest
Klartale - 13 Feb 18 kl. 15:17

Klimaendringer øker faren for Norge

Norske bedrifter kan bli rammet av klimaendringer i andre land. Det forteller en ny rapport..

NRK - 22 timer siden

Klimaendringer gir bygningsskader

På Svalbard må flere bygninger repareres for millionbeløp som en følge av klimaendringer. Minkende permafrost har påført byggene store setningsskader. I Ny-Ålesund gjøres det nå reparasjoner for mer enn 50 millioner kroner..

Dagbladet - 13 Feb 18 kl. 07:08

Rapport: Klimaendringer øker risikoen for Norge

Norsk handel, finans, infrastruktur og havnæring er blant områdene som kan bli hardt rammet av framtidige klimaendringer i andre land, ifølge en ny rapport..

Hegnar.no - 13 Feb 18 kl. 06:39

Rapport: Klimaendringer øker risikoen for Norge

Norsk handel, finans, infrastruktur og havnæring er blant områdene som kan bli hardt rammet av framtidige klimaendringer i andre land, ifølge en ny rapport. .

NRK - 22 Feb 18 kl. 07:39

Hardest rammet av naturskader

Hedmark og Oppland ble sammen med Vestlandet og Sørlandet hardest rammet av naturskader i 2017. Det viser tall fra Landbruksdirektoratet, som har ansvaret for statlig utbetaling av naturskader. 20 millioner gikk til flom- og skredskader i Innlandet..

Dagbladet - 18 Apr 18 kl. 15:30

- Sykelønnskutt rammer lavt­lønte kvinner

Sterke advarsler fra ungdomspartiene på venstresiden mot forslaget fra deres politiske motstandere..

Aftenposten - 22 May 18 kl. 07:36

Trumps NASA-sjef overrasket ansatte: Tror fullt og helt på klimaendringer

NASAs nye toppsjef, Jim Bridenstine, avslører sitt nye syn på klimaendringer: De er reelle, og mennesker bidrar i stor grad til dem..

Dagbladet - 15 Dec 17 kl. 12:37

Boligprisfall: Tror Bergen vil rammes hardest

Eiendom Norge tror Bergen er blant storbyene som vil rammes hardest..

P4 - 29 Dec 17 kl. 09:34

- Må drive voksenopplæring for Trump

- Erna Solberg må bruke møtet med Donald Trump i januar på voksenopplæring om klimaendringer. Det sier leder i Naturvernforbundet, Silje Ask Lundberg, etter at den amerikanske persidenten i natt harselerte med global oppvarming i en Twitter-melding. Trump foreslår å bruke litt global oppvarming for å beskytte amerikanerne mot kulda, som nå rammer deler av USA..

P4 - 24 Jun 18 kl. 08:45

Kvinner har lov til å kjøre bil

Fra og med i dag har kvinner lov til å kjøre bil i Saudi-Arabia. Landet har frem til nå vært det eneste i verden der kvinner ikke har hatt lov til å sette seg bak rattet. Lokale TV-stasjoner følger nå kvinner i direktesendinger fra motorveiene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt