VG > Økonomi

Monday, 20 August, 05:18

VG - 13 Feb 18 kl. 05:27

Klart nei til eggdonasjon

Det er svært positivt at et flertall i Høyres prinsipprogramkomité sier nei til eggdonasjon. Vi håper Høyres landsmøte følger et særdeles velbegrunnet råd fra komiteen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høyres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klart nei, til, eggdonasjon
NRK - 12 Feb 18 kl. 10:08

Høgre seier nei til eggdonasjon

Prinsippprogramkomiteen i Høgre går ikkje inn for eggdonasjon. – Eggdonasjon inneber eit brot med ein langvarig konvensjon om at den som føder barnet, er mora, skriv fleirtalet i komiteen. Saka skal opp på landsmøtet til Høgre denne våren..

P4 - 07 Apr 18 kl. 10:13

Advarer mot ulemper ved eggdonasjon

Eggdonasjon bryter et viktig bånd mellom biologisk mor og barn og skape usikkerhet om barnets opphav og identitet. Det sa Jan Tore Sanner, leder av programkomiteen til Høyre, da han talte til partiets landsmøtet i dag. Landsmøtet diskuterer nå om eggdonasjon skal bli tillatt, og Sanner advarte om konsekvensene dette får for barna som fødes..

VG - 07 Apr 18 kl. 12:41

Bent Høie: Eggdonasjon kan være i gang om to år

Det ligger an til at et lovforslag om eggdonasjon blir behandlet i Stortinget i mai. Norske kvinner kan få tilbud om eggdonasjon om rundt to år..

NRK - 07 Apr 18 kl. 12:11

Ja til eggdonasjon

Høyres landsmøte sier ja til eggdonasjon og assistert befruktning for enslige..

P4 - 12 Feb 18 kl. 18:16

Unge Høyre fortsetter kampen for eggdonasjon

Unge Høyre håper moderpariet snur i saken om eggdonasjon, når den skal stemmes over på landsmøte til våren. Et flertall i prinsipprogramkomiteen i Høyre stemmer mot at eggdonasjon skal bli lov slik som sæddonasjon. Fungerende leder i Unge Høyre, Sandra Bruflot, tror ikke flertallet i partiet er enig i det.

Dagbladet - 07 Apr 18 kl. 12:13

Eggdonasjon er til barnas beste

Motsetningene var harde da Høyre i dag tok stilling til eggdonasjon. Partiets «ja» er argumentets seier over følelsespropaganda..

P4 - 11 Apr 18 kl. 10:56

Foreslår eggdonasjon for enslige

Venstre bør åpne for eggdonasjon for enslige. Det foreslår partiets teknologiutvalg før landsmøtet til helgen. Forrige helg vedtok Høyre å tillate eggdonasjon i Norge, men nå vil Venstre gå enda lenger.

P4 - 31 Mar 18 kl. 22:06

Klart ja til eggdonasjon blant Høyres fylkeslag

11 av 15 fylkeslag i Høyre vil åpne for eggdonasjon i Norge, ifølge Dagbladet. Avisen har gjennomført en rundspørring om spørsmålet om eggdonasjon blant Høyres fylkeslag. Dette til tross for at flertallet i programkomiteen har gitt råd om det motsatte.

Hegnar.no - 16 Feb 18 kl. 06:10

Stortingsflertall for eggdonasjon

Mens Høyres programkomité går inn for at eggdonasjon fortsatt skal være forbudt, kan regjeringspartnerne Venstre og Frp sikre flertall for å tillate donasjon..

P4 - 09 Mar 18 kl. 07:21

Fylkeslag sier ja til eggdonasjon

Så langt i år har åtte av Høyres 15 fylkeslag sagt ja til at det skal bli tillatt med eggdonasjon i Norge. Det viser en opptelling Aftenposten har gjort. De sju andre har ikke gjort vedtak i år, men flere av disse vedtok å si ja i fjor.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Norske tilstander

Forskjellene mellom rike og fattige øker i Norge. VG kunne i helgen fortelle at tallenes tale vekker bekymring hos våre helsemyndigheter..

VG - 13 timer siden

Lokal SD-politiker lenket til sang med refrenget: «Svensker er hvite og landet er vårt»

Elisabeth Peterson, som er en av Sverigedemokraternas toppkandidater i byen Växjö i Kronoberg, lenket til sangen «Svenskar är vita» på sin Facebook-konto. Det vekker reaksjoner..

VG - 20 timer siden

Brasil: Voldelige demonstrasjoner mot venezuelanske flyktninger

Det brøt ut voldelige sammenstøt mellom innbyggere og venezuelanske flyktninger i grensebyen Pacaraima i Brasil lørdag..

VG - 22 timer siden

Morgenoppdatering 29.07.18

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 23 timer siden

Bondehat

Ulvetilhengere går i strupen på landbruksnæringen og oppfordrer til boikott av norsk sau- og lammekjøtt i butikkene. Aksjonen er like symptomatisk som den er problematisk, og bør legges død med det samme..

VG - Igår: 21:09

Et blomsterhav for ofrene etter Genova

Dekket av hvite roser stod 18 bårer på linje foran alteret. Fire dager etter brokollapsen i Genova tok tusenvis av mennesker et følelsesladet siste farvel..

VG - Igår: 19:32

Annans arv er de høye idealer

Kofi Annan talte lavmælt, men kraftfullt. Og slik vil han bli husket, som en ukuelig optimist i kampen for en bedre verden..

VG - Igår: 15:34

Göte (4) brakk armen i barnehagen: – Ingen av de ansatte oppdaget det

Ida fant sønnen gråtende med brukket arm i barnehagen. Hun reagerer på at ingen ansatte skal ha fått det med seg..

VG - Igår: 15:00

Gro Harlem Brundtland i sorg: Mistet sin nære venn

Gro Harlem Brundtland er i dyp sorg etter å ha mistet den nære vennen og kollegaen gjennom mange år. - Kofi Annan hadde helt eksepsjonelle evner og kvaliteter, sier hun..

VG - Igår: 12:33

Erna Solberg: Annans bortgang er et tap for verden

Norske politikere mottar nyheten om Kofi Annans bortgang med sorg. Han hylles som en global statsmann, og en uvanlig varm person..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt