VG > Økonomi

Friday, 16 November, 22:50

VG - 13 Feb 18 kl. 05:27

Klart nei til eggdonasjon

Det er svært positivt at et flertall i Høyres prinsipprogramkomité sier nei til eggdonasjon. Vi håper Høyres landsmøte følger et særdeles velbegrunnet råd fra komiteen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høyres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klart nei, til, eggdonasjon
NRK - 12 Feb 18 kl. 10:08

Høgre seier nei til eggdonasjon

Prinsippprogramkomiteen i Høgre går ikkje inn for eggdonasjon. – Eggdonasjon inneber eit brot med ein langvarig konvensjon om at den som føder barnet, er mora, skriv fleirtalet i komiteen. Saka skal opp på landsmøtet til Høgre denne våren..

P4 - 07 Apr 18 kl. 10:13

Advarer mot ulemper ved eggdonasjon

Eggdonasjon bryter et viktig bånd mellom biologisk mor og barn og skape usikkerhet om barnets opphav og identitet. Det sa Jan Tore Sanner, leder av programkomiteen til Høyre, da han talte til partiets landsmøtet i dag. Landsmøtet diskuterer nå om eggdonasjon skal bli tillatt, og Sanner advarte om konsekvensene dette får for barna som fødes..

VG - 07 Apr 18 kl. 12:41

Bent Høie: Eggdonasjon kan være i gang om to år

Det ligger an til at et lovforslag om eggdonasjon blir behandlet i Stortinget i mai. Norske kvinner kan få tilbud om eggdonasjon om rundt to år..

NRK - 07 Apr 18 kl. 12:11

Ja til eggdonasjon

Høyres landsmøte sier ja til eggdonasjon og assistert befruktning for enslige..

P4 - 12 Feb 18 kl. 18:16

Unge Høyre fortsetter kampen for eggdonasjon

Unge Høyre håper moderpariet snur i saken om eggdonasjon, når den skal stemmes over på landsmøte til våren. Et flertall i prinsipprogramkomiteen i Høyre stemmer mot at eggdonasjon skal bli lov slik som sæddonasjon. Fungerende leder i Unge Høyre, Sandra Bruflot, tror ikke flertallet i partiet er enig i det.

Dagbladet - 07 Apr 18 kl. 12:13

Eggdonasjon er til barnas beste

Motsetningene var harde da Høyre i dag tok stilling til eggdonasjon. Partiets «ja» er argumentets seier over følelsespropaganda..

P4 - 11 Apr 18 kl. 10:56

Foreslår eggdonasjon for enslige

Venstre bør åpne for eggdonasjon for enslige. Det foreslår partiets teknologiutvalg før landsmøtet til helgen. Forrige helg vedtok Høyre å tillate eggdonasjon i Norge, men nå vil Venstre gå enda lenger.

P4 - 31 Mar 18 kl. 22:06

Klart ja til eggdonasjon blant Høyres fylkeslag

11 av 15 fylkeslag i Høyre vil åpne for eggdonasjon i Norge, ifølge Dagbladet. Avisen har gjennomført en rundspørring om spørsmålet om eggdonasjon blant Høyres fylkeslag. Dette til tross for at flertallet i programkomiteen har gitt råd om det motsatte.

Hegnar.no - 16 Feb 18 kl. 06:10

Stortingsflertall for eggdonasjon

Mens Høyres programkomité går inn for at eggdonasjon fortsatt skal være forbudt, kan regjeringspartnerne Venstre og Frp sikre flertall for å tillate donasjon..

P4 - 09 Mar 18 kl. 07:21

Fylkeslag sier ja til eggdonasjon

Så langt i år har åtte av Høyres 15 fylkeslag sagt ja til at det skal bli tillatt med eggdonasjon i Norge. Det viser en opptelling Aftenposten har gjort. De sju andre har ikke gjort vedtak i år, men flere av disse vedtok å si ja i fjor.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Stor VG-rundspørring i KrF: Ernas abortutspill avgjorde retningsvalget

Mer enn 200 spurte KrF-politikere i en ny VG-undersøkelse mener abortutspillet fra Erna Solberg var avgjørende for at partiet valgte høyresiden. KrF-topp mener partiet må gi venstresiden en ny sjanse dersom abortloven ikke endres..

VG - 5 timer siden

Dommer: CNN-journalist må få tilbake presseakkrediteringen

Journalisten Jim Acosta ble forrige uke fratatt akkrediteringen til Det hvite hus. En dommer har nå beordret Trump-administrasjonen til å gi det tilbake..

VG - 6 timer siden

Theresa May får støtte fra gammel rival

Michael Gove, en av Theresa Mays argeste konkurrenter om statsministerposten, sier fredag at han støtter henne. Samtidig vokser antallet som offentlig står frem med at de støtter mistillitsforslaget..

VG - 8 timer siden

Kilogrammet er pensjonert

Hvor mye er en kilo? Etter 129 år er det staket ut en ny framtid for både kilogrammet og andre internasjonale måleenheter..

VG - 8 timer siden

Terje Tvedt svarer kollega: Kampen om historien og Pharos metode

Så var det professor Helge Pharos tur til å angripe meg og min bok «Det internasjonale gjennombruddet». Han klarer ikke skjule sitt sinne, men det er skuffende at han reduserer ulike oppfatninger av historien til et moralsk spørsmål: Hans hovedskyts er at jeg bryter «systematisk historikerens normer». Jeg tar ikke bare feil; jeg er en juksemaker..

VG - 13 timer siden

Knivepidemi ute av kontroll

England opplever en kraftig økning i den alvorligste voldskriminaliteten. Antallet drap har økt med hele 25 prosent. I London er det hittil i år drept 119 personer, mer enn 70 av disse med kniv.

VG - 17 timer siden

Media strupes

Inspirert av president Donald Trump truer Italias populistiregjering med å gå til krig mot journalister som ikke danser etter deres pipe..

VG - 18 timer siden

65 bekreftet døde - over 600 savnet i California

65 personer er bekreftet omkommet og over 600 personer er meldt savnet i den dødeligste brannen i Californias historie, opplyser lokale myndigheter..

VG - 21 timer siden

Mann i 20-årene knivstukket i Oslo

En mann har trolig alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Oslo natt til fredag..

VG - 23 timer siden

Briter raser mot May: – Jeg gir henne maks 48 timer

LONDON (VG) Dagen etter at utkastet til brexitavtalen ble lagt fram er temperaturen høy både i parlamentet og på gaten. Brexit er på alles lepper, og uenigheten er stor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt