VG > Nyheter

Wednesday, 13 November, 22:51

VG - 15 Oct 19 kl. 23:16

Klart for avgjørende debatt: Warren er på vei opp

12 demokrater kjemper om å bli Donald Trumps motkandidat i 2020. Joe Biden har ledelsen, men Elizabeth Warren rykker fremover..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trumps, Biden, Elizabeth Warren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klart for, avgjørende, debatt, Warrener på , vei, opp
NRK - 16 Oct 19 kl. 02:15

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..

E24 - 16 Oct 19 kl. 05:54

Warren ble angrepet fra alle kanter

Senator Elizabeth Warren måtte forsvare en rekke av sine politiske forslag under demokratenes TV-debatt i Ohio tirsdag kveld..

VG - 4 timer siden

Den grønne bevegelsen er ingen hellig ku

Som alle bevegelser med makt må også den grønne bevegelsen finne seg i en debatt om verdier. Jeg vil rose miljøbevegelsen for å ha løftet klimakampen, men jeg mener diskusjonen om hvilket menneskesyn man bygger på er avgjørende. Jeg ber ikke om unnskyldning for å ha reist en slik debatt..

P4 - 27 Jun 19 kl. 07:14

Demokratene har vært gjennom første debatt

Det ble en tidvis hissig debatt, da Demokratenes presidentkandidater møttes til valgkampens første debatt i Miami i natt. De største forventningene på forhånd var knyttet til senator Elizabeth Warren, som av amerikanske medier blir utpekt som en av debattvinnerne. Hun sa blant annet at vold fra skytevåpen må behandles som en nasjonal helsekrise.

P4 - 31 Jul 19 kl. 05:50

Sanders langet ut mot Trump

Bernie Sanders langet ut mot president Donald Trump da ti av demokratenes presidentkandidater møttes til TV-debatt i natt, norsk tid. I det som skulle bli en debatt mellom blant andre Sandes og Elizabeth Warren, ble mye av fokuset også flyttet over på den sittende presidenten. Sanders kom med sterkt kritikk mot at familier, og barn, som tar seg over grensen til USA blir behandlet som kriminelle..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 20:00

18-åring debuterte for Start med avgjørende assist: – Helt fantastisk

Kristian Strømland Lien (18) fikk sin debut og ble helt avgjørende for Start. Nå hylles han av treneren..

NRK - 01 Nov 19 kl. 22:28

Warren legger frem helseplan

Elizabeth Warren har lagt frem detaljer for hennes helseplan som forventes å koste regjeringen 20 billioner dollar over ti år. Warren har møtt kritikk for mangelfull plan, men sier planen ikke vil finansiere mer enn det som allerede brukes, skriver BBC..

P4 - 24 Sep 19 kl. 06:32

- Avgjørende å finne løsning nå

- Det er helt avgjørende for tilliten til Ving at de fikk løst konkurs-kaoset så raskt som de gjorde. Det sier flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs. I går kveld ble det klart at Ving fortsetter driften i Norden, etter konkursen hos eieren Thomas Cook.

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 06:22

Lovforslag behandles i Litauen: – Avgjørende for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..

P4 - 31 Jul 19 kl. 21:48

Sikringstiltak kan ha vært avgjørende

Sikringstiltak kan ha vært avgjørende for at ikke flere hus ble tatt av jordras i Jølster i Sogn og Fjordane. Et jordras ved Årsetelva i Vassenden førte til at store jordmasser gikk gjennom byggefeltet Åsetbakkene i går, og raste førte til at både hus, biler og vei ble ødelagt. Men regionsjef i NVE Brigt Samdal sier til NTB i kveld at sikringstiltak de gjorde for to år siden kan ha reddet flere hus..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Ukraina-ambassadør vitnet om ukjent telefonsamtale

REPRESENTANTENES HUS (VG) Ifølge USAs ambassadør til Ukraina, William Taylor, ble hans medarbeider fortalt at Trump brydde seg mer om en etterforskning av Biden, enn om Ukraina..

VG - 5 timer siden

Ukraina-ambassadør forteller om ukjent telefonsamtale

REPRESENTANTENES HUS (VG) To toppdiplomater forklarer seg nå i den første, offentlige høringen i riksrettsprosessen mot Donald Trump..

VG - 5 timer siden

Julio Kopseng voldtektsdømt igjen: Kan ikke få mer straff

Julio Kopseng er i Borgarting lagmannsrett dømt for flere voldtekter av en kvinne i 2006 og for å ha voldtatt ytterligere en kvinne i 2012..

VG - 10 timer siden

Minst 22 drept i israelske flyangrep mot Gaza

Lokale myndigheter i Gaza melder om nye dødstall som følge av israelske flyangrep. Totalt er 22 palestinere drept de siste dagene..

VG - 12 timer siden

Åtte dager i frihet – så ble han fengslet på nytt

Den regimekritiske tyrkiske journalisten og forfatteren Ahmet Altan er pågrepet av tyrkisk politi, åtte dager etter at han ble løslatt fra fengsel..

VG - 13 timer siden

Store oversvømmelser i Venezia: Verste på over 50 år

Kraftige regnbyger har ført til den verste oversvømmelsen i den populære turistbyen siden 1966..

VG - 14 timer siden

Underskrift gir håp om snarlig utlevering av Frode Berg

Litauens president Gitan Nauseda vil skrive under på benådningsanbefalinger kort tid etter at de er mottatt. Det gir håp om en snarlig løsning for Frode Berg..

VG - 16 timer siden

Advarer mot glatte veier: - Folk må ta det rolig

Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier onsdag morgen. Et vogntog har blant annet snurret på E6 ved Tangen..

VG - 23 timer siden

Faren til drept 15-åring: – Han var et barn

Pappaen til Jaffar som ble skutt og drept utenfor en pizzarestaurant i Malmö lørdag, snakker nå om tapet av sønnen..

VG - 23 timer siden

Søreide møtte Pompeo: Bekymret for at IS skal få fotfeste i Syria

WASHINGTON D.C (VG) Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide frykter USAs tilbaketrekking i Syria vil gi terrororganisasjonen en mulighet til å vokse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt