VG > Nyheter

Monday, 01 June, 06:24

VG - 15 Oct 19 kl. 23:16

Klart for avgjørende debatt: Warren er på vei opp

12 demokrater kjemper om å bli Donald Trumps motkandidat i 2020. Joe Biden har ledelsen, men Elizabeth Warren rykker fremover..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Donald Trumps, Biden, Elizabeth Warren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klart for, avgjørende, debatt, Warrener på , vei, opp
P4 - 14 Dec 19 kl. 07:41

Truer med å droppe debatt

Elizabeth Warren, Joe Biden, Bernie Sanders og resten av Demokratenes presidentkandidater truer nå med å droppe en debatt i Los Angeles. Grunnen til det er en arbeidskonflikt mellom rundt 150 kantinemedarbeidere og deres arbeidsgiver på universitetet hvor debatten skal avholdes. Warren sier hun ikke vil bryte fagforeningenes streikevaktlinje..

NRK - 16 Oct 19 kl. 02:15

12 demokrater møtes til debatt

12 personer som kjemper om å bli Demokratenes presidentkandidat i valget i USA i 2020, møtes i natt til debatt. Blant dem er Joe Biden, Elisabeth Warren og Bernie Sanders. Debatten arrangeres av CNN og New York Times..

E24 - 16 Oct 19 kl. 05:54

Warren ble angrepet fra alle kanter

Senator Elizabeth Warren måtte forsvare en rekke av sine politiske forslag under demokratenes TV-debatt i Ohio tirsdag kveld..

VG - 13 Nov 19 kl. 18:43

Den grønne bevegelsen er ingen hellig ku

Som alle bevegelser med makt må også den grønne bevegelsen finne seg i en debatt om verdier. Jeg vil rose miljøbevegelsen for å ha løftet klimakampen, men jeg mener diskusjonen om hvilket menneskesyn man bygger på er avgjørende. Jeg ber ikke om unnskyldning for å ha reist en slik debatt..

NRK - 21 Nov 19 kl. 02:54

Demokratisk debatt i Atlanta

Ti demokratiske presidentkandidater møtes natt til torsdag norsk tid til debatt i Atlanta i Georgia. Debatten arrangeres av MSNBC og Washington Post. Blant kandidatene på scenen er Elizabeth Warren, Joe Biden, Pete Buttigieg og Bernie Sanders..

Aftenposten - 30 Apr 20 kl. 06:03

Avgjørende møte i kriserammede Norwegian

Torsdag skal obligasjonseierne i Norwegian avgjøre om de godtar å gjøre om gjeld til aksjer. Det er et avgjørende steg i konsernledelsens redningsplan..

NRK - 20 Jan 20 kl. 05:34

Anbefaler Warren og Klobuchar

New York Times mener at de to gjenværende kvinnelige presidentkandidatene Amy Klobuchar og Elizabeth Warren er de beste demokratiske kandidatene før presidentvalget i USA til høsten. Det er første gang at avisa anbefaler to kandidater på lederplass..

P4 - 27 Jun 19 kl. 07:14

Demokratene har vært gjennom første debatt

Det ble en tidvis hissig debatt, da Demokratenes presidentkandidater møttes til valgkampens første debatt i Miami i natt. De største forventningene på forhånd var knyttet til senator Elizabeth Warren, som av amerikanske medier blir utpekt som en av debattvinnerne. Hun sa blant annet at vold fra skytevåpen må behandles som en nasjonal helsekrise.

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 11:00

Nærbø-treneren før sesongens mest avgjørende uke: – Det kan gå alle veier

Den neste uken blir avgjørende for Nærbø: Sluttspilljubel eller nedrykkskamp..

VG - 26 Feb 20 kl. 10:43

Skal ha sagt «drep det» til gravid ansatt: Warren til angrep på Bloomberg

Senator Elizabeth Warren gikk hardt ut mot Michael Bloomberg under nattens debatt for angivelig å ha sagt «drep det» da en tidligere ansatt fortalte at hun var gravid..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Amerikanske medier: Trump søkte tilflukt i bunker under demonstrasjoner

Mens protestene eskalerte utenfor Det hvite hus natt til mandag, melder amerikanske medier at situasjonen to dager tidligere var så intens at president Donald Trump ble fraktet i sikkerhet..

VG - 8 timer siden

Helseminister Høie bekymret for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie legger ikke skjul på at han frykter fulle nordmenn vil glemme smittevernsreglene i takt med stigende promille, når utesteder og barer åpner igjen i morgen..

VG - 10 timer siden

Enorm hjortestamme kan kome ut av kontroll – trugar tømmer og timotei

Hjortestamma på Vestlandet veks ukontrollert, og er større enn nokon gong. Det skaper trøbbel, ifølgje Norsk Institutt for bioøkonomi (NBIO)..

VG - 11 timer siden

Voldsomme videoer spres på nett - ryster USA

Flere oppsiktsvekkende videoer av opptøyene i USA går nå viralt på sosiale medier. Dette er noen av hendelsene som ryster landet og omverdenen..

VG - 14 timer siden

Journalister angrepet i USA: Ble blind etter å ha blitt skutt i øyet

«Det var helt sykt», forteller pressefolk som er blitt angrepet av politiet under protestene i USA. De blir skutt på med gummikuler og tåregasspatroner på kloss hold, sprayet med pepperspray og arrestert på direktesendt TV..

VG - 17 timer siden

Ny Trump-lov: – Vil gi søksmål og «struping» av sosiale medier

Norske eksperter tror vi kan vente oss en rekke søksmål i kjølvannet av Donald Trums nye lovgivning for sosiale medier – om den går gjennom..

VG - 18 timer siden

Høyre-topp vil bytte ut 2. pinsedag med 18. mai som fridag

Høyres Stefan Heggelund vil ta fra deg fridagen i morgen – 2. pinsedag – og bytte den inn, slik at du får fri 18. mai i stedet..

VG - 22 timer siden

Én drept i protester i Indianapolis – opptøyer over hele USA

I hele natt har det pågått voldelige sammenstøt i flere store amerikanske byer. Totalt har 25 byer i 16 delstater innført portforbud, og i flere stater er nasjonalgarden innkalt..

VG - Igår: 23:10

6 millioner smittet i verden - nå treffer corona-bølgen Sør-Afrika

Et sykehus i Cape Town melder at antallet corona-pasienter dobler seg hver femte dag. Og kapasiteten på intensivavdelingene er snart sprengt..

VG - Igår: 21:43

SpaceX’ første bemannede rakett er skutt opp

Klokken 21.22 norsk tid lørdag kveld ble SpaceX skutt opp fra Kennedy Space Center i USA, med to astronauter ombord. Alt er så langt gått etter planen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt