NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 02:17

NRK - 23 May 20 kl. 12:37

Klar nedgang i koronasmitte

35 personer er innlagt på norske sykehus med påvist koronasmitte lørdag. Det er ti færre enn fredag. Tallet på innlagte har ikke vært så lavt på drøye to måneder..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klar, nedgangi , koronasmitte
P4 - 29 Mar 20 kl. 12:57

Innlagte med koronasmitte øker igjen

Antall innlagte pasienter med koronasmitte øker igjen. I går var 291 innlagt på sykehus, en nedgang fra dagen før, men det siste døgnet har tallet økt med 26 personer. Dermed er det 317 personer lagt inn emd lungesydommen i Norge, opplyser Helsedirektoratet..

P4 - 26 Apr 20 kl. 07:41

38 nye smittede

38 nye personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Dermed er det nok en gang nedgang i antall nye smittede. Forrige døgn var tallet 59.

NRK - 11 Mar 20 kl. 00:47

Mulig koronasmitte i Nordsjøen

All helikoptertrafikk er stanset til og fra fem av Equinors installasjoner på grunn av koronasmitte. Alle flygingene til de tre oljefeltene Askepott, Askeladden og Martin Linge ble kansellert mandag etter at det har oppstått mistanke om koronasmitte..

P4 - 11 Apr 20 kl. 12:40

214 koronapasienter i Norge

214 pasienter er innlagt på sykehus med koronasmitte i Norge. Det er 20 færre enn i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet. 64 av pasientene får respiratorbehandling, det er en nedgang på seks personer fra i går..

NRK - 22 Apr 20 kl. 11:25

34 prosent nedgang i boligsalget

Det er solgt 1.557 nye boliger siden midten av februar. Det er 34 prosent færre enn i samme periode i fjor.

P4 - 22 Apr 20 kl. 10:33

34 prosent nedgang i boligsalget

Det har vært en nedgang i boligsalget på 34 prosent siden midten av februar. I den perioden er det solgt 1.557 nye boliger, viser en fersk rapport fra Econ.

NRK - 06 May 20 kl. 12:34

Stor nedgang i respirator-pasienter

Det er i dag 62 pasienter innlagt på norske sykehus med koronasmitte, ni færre enn i går. 20 personer får behandling med respirator, som er syv færre enn i går..

P4 - 04 Apr 20 kl. 12:38

306 smittede innlagt

Nå er 306 personer med koronasmitte innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på 12 personer fra i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet. 98 av de innlagte får respiratorbehandling, det er to flere enn i går..

NRK - 17 Apr 20 kl. 12:32

165 innlagt med korona i Norge

165 er innlagt på sykehus med påvist koronasmitte i Norge, viseer tall fra Helsedirektoratet fredag. Det er en nedgang på 10 personer siden torsdag..

P4 - 28 Feb 20 kl. 10:52

Mistanke om koronasmitte på Gjøvik

En norsk person er innlagt på Gjøvik sykehus i Innlandet med mistanke om koronasmitte. Det opplyser Sykehuset Innlandet til NRK. Fem personer fra Elverum i Innlandet er også isolert og testet for koronasmitte etter å ha vært i et område i Italia nylig.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Demonstrasjoner i flere byer i USA

Demonstrasjonene mot politivold, som startet i Minneapolis, har spredd seg til flere byer i USA, deriblant hovedstaden Washington, D.C. Det hvite hus i Washington, D.

NRK - 15 minutter siden

Mann funnet død i Rauma

En eldre mann ble natt til lørdag funnet død etter en leteaksjon i Rauma i Møre og Romsdal. Politiet antar det er snakk om en ulykke. Politiet meldte om leteaksjonen omtrent en halvtime over midnatt.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 2 timer siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 3 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 3 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 5 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt