NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 12:39

NRK - 25 Mar 19 kl. 09:05

Klar for å reise vidare

Fleire av passasjerane frå cruiseskipet «Viking Sky» er no på plass ved Molde lufthavn, Årø. Dei blir no frakta vidare til Oslo før heimereise til mellom anna USA og England..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sky, Molde, Oslo, USA, England

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klar, forå , reise, vidare
NRK - 20 Dec 18 kl. 20:33

Amerikanske børsar fell vidare

Frykt for ein mogleg nedstenging av delar av statsapparatet i USA sende børsane vidare ned torsdag. Rundt 20:30 norsk tid hadde Dow Jones sunke 2,7 prosent, Nasdaq 2,6, og S&P 500 2,5..

NRK - 15 Feb 20 kl. 21:28

Fire finalistar vidare i MGP

Desse er vidare i finalen i Melodi Grand Prix: Kristin Husøy med låta «Pray For Me», Ulrikke Brandstorp med låta «Attention», Liza Vassilieva med låta «I Am Gay» og Raylee med låta «Wild». Den endelege vinnaren vil bli kåra av ein folkejury..

NRK - 05 Dec 18 kl. 16:56

Opphevar evakuering ved politihus

Delar av den uidentifiserte gjenstanden som vart funne i politihuset i Ski i føremiddag, skal undersøkast vidare, opplyser politiet. Bombegruppa har teke med seg delar av pakken og evakueringa er no oppheva. Teknikarar jobbar vidare på åstaden..

NRK - 29 Jun 19 kl. 20:24

Sverige vidare til semifinale

Dei svenske landslagskvinnene er vidare til semifinalen i fotball-VM etter dei vann 2-1 mot Tyskland. Dei vil møte Nederland i semifinalen, som tidlegare laurdag vann 2-0 mot Italia. England skal møte USA i den andre semifinalen..

NRK - 21 Aug 19 kl. 15:26

Villige til å forhandle vidare

Finanspolitisk talsperson for Venstre, Abid Raja, seier dei er villige til å forhandle vidare om bompengar. Venstre si stortingsgruppe har diskutert bompenge-saka i fleire timar i dag..

NRK - 18 Jan 20 kl. 21:15

Rein Aleksander vidare i MGP

Rein Aleksander vann i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix og er vidare til hovudfinalen i Trondheim. Tone Damli, Ulrikke Brandstorp, Akuvi, Didrik & Emil, Sondrey og Raylee er allereie klare for finalen..

NRK - 06 Mar 19 kl. 23:03

Manchester United går vidare

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er vidare i Mesterligaen etter at dei slo franske PSG 3-1. Kampen blei avgjort etter omdiskutert straffe..

P4 - 22 Jan 20 kl. 16:07

Hareide og Raja avbryter komitéreise

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide har avbrutt sin komitéreise i Asia og reiser nå hjem til Norge. Flere har pekt på han som aktuell kandidat for en statsrådpost etter at Frp gikk ut av regjering. Også Venstres Abid Raja har avbrutt sin komitereise til Indonesia og er nå tilbake i Norge, melder VG.

Dagbladet - 21 Apr 20 kl. 19:35

Tove (85): Snart corona-frisk

85-åringen fra Halden fikk så store pusteproblemer at hun ble sykehusinnlagt. Etter tre uker på isolat, er hun nå klar for å reise hjem..

P4 - 14 May 20 kl. 23:04

- Bør kunne reise til andre land

– Når vi blir oppfordret til å reise i Norge, kan vi like gjerne også bli oppfordret til å reise til Danmark. Det mener Gunnar Hasle, ved Reiseklinikken i Oslo, som er tidligere overlege ved infeksjonsavdelingen på Ullevål sykehus. Han sier til NRK at han i prinsippet mener vi bør kunne reise til land med like mye smitte som i Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vikingfunn i Trøndelag

Arkeologer har funnet dødehus fra vikingtida i området hvor det skal bygges ny E39 i Heim kommune i Trøndelag. Funnet ligger i det samme området arkeologene i fjor fant et lignende dødehus, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Svekket tillit blant svenskene

Svensker har stadig mindre tillit til regjeringens håndtering av koronautbruddet. Det viser en meningsmåling for SVT fra Novus som ble offentliggjort torsdag. 45 prosent av de spurte har tillit til regjeringens evne til å håndtere pandemien..

NRK - 30 minutter siden

Bilsalget halvert i Tyskland

Nybilsalget i Tyskland stupte med nær 50 prosent i mai, sammenlignet med samme måned i fjor. Koronapandemien har satt sitt preg på den tyske industrien. Bilsalget har også sviktet i andre land de siste månedene, blant annet Italia og Storbritannia..

NRK - 1 time siden

Manshaus-dom faller 11. juni

Dommen mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus faller 11. juni. På grunn av koronatiltak vil hverken presse eller publikum få adgang til å følge domsavsigelsen fra Asker og Bærum tingrett..

NRK - 1 time siden

Rettsmøte 11. juni

Dommen i straffesaken mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus blir avsagt i et rettsmøte 11. juni kl. 10..

NRK - 1 time siden

14 Bafta-nominasjoner

TV-serien «Chernobyl», om atomkraftulykken i Tsjernobyl i 1986, er nominert til 14 Bafta-priser. Dermed er den en av TV-seriene med flest nominasjoner i historien, ifølge BBC. TV-serien er blant annet nominert i kategorien beste miniserie..

NRK - 1 time siden

Lov om nasjonalsang vedtatt

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong har vedtatt en lov som gjør det forbudt å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Kun én person stemte imot forslaget. Kritikere mener loven er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 1 time siden

Får 30 minutter på å flytte seg

Politimesteren i Nordland ber aksjonister som blokkerer anleggsveien til Øyfjellet i Mosjøen om å flytte seg innen 30 minutter. Aksjonister sperret onsdag morgen en anleggsvei for å protestere mot byggingen av et vindkraftanlegg på Øyfjellet..

NRK - 1 time siden

Seks års fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann i Stjørdal i Trøndelag er dømt til seks års fengsel for grove voldtekter av kona si. Han er også dømt til å gå med omvendt elektronisk voldsalarm i to år, og forbud mot å kontakte kona i tre år..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Indonesia

Et jordskjelv med styrke 6,5 har rammet Indonesia torsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Jordskjelvet skal ha rammet nord for øya Halmahera..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt