NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:38

NRK - 25 Mar 19 kl. 09:05

Klar for å reise vidare

Fleire av passasjerane frå cruiseskipet «Viking Sky» er no på plass ved Molde lufthavn, Årø. Dei blir no frakta vidare til Oslo før heimereise til mellom anna USA og England..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sky, Molde, Oslo, USA, England

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klar, forå , reise, vidare
NRK - 20 Dec 18 kl. 20:33

Amerikanske børsar fell vidare

Frykt for ein mogleg nedstenging av delar av statsapparatet i USA sende børsane vidare ned torsdag. Rundt 20:30 norsk tid hadde Dow Jones sunke 2,7 prosent, Nasdaq 2,6, og S&P 500 2,5..

NRK - 05 Dec 18 kl. 16:56

Opphevar evakuering ved politihus

Delar av den uidentifiserte gjenstanden som vart funne i politihuset i Ski i føremiddag, skal undersøkast vidare, opplyser politiet. Bombegruppa har teke med seg delar av pakken og evakueringa er no oppheva. Teknikarar jobbar vidare på åstaden..

NRK - 29 Jun 19 kl. 20:24

Sverige vidare til semifinale

Dei svenske landslagskvinnene er vidare til semifinalen i fotball-VM etter dei vann 2-1 mot Tyskland. Dei vil møte Nederland i semifinalen, som tidlegare laurdag vann 2-0 mot Italia. England skal møte USA i den andre semifinalen..

NRK - 21 Aug 19 kl. 15:26

Villige til å forhandle vidare

Finanspolitisk talsperson for Venstre, Abid Raja, seier dei er villige til å forhandle vidare om bompengar. Venstre si stortingsgruppe har diskutert bompenge-saka i fleire timar i dag..

NRK - 06 Mar 19 kl. 23:03

Manchester United går vidare

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er vidare i Mesterligaen etter at dei slo franske PSG 3-1. Kampen blei avgjort etter omdiskutert straffe..

NRK - 23 Nov 18 kl. 18:06

May klar for brexit-kampanje

Storbritannias statsminister seier ho vil reise landet rundt for å overbevise britane om at brexitavtalen er bra for dei, melder BBC. Theresa May skal prøve å samle fleirtalet i Parlamentet bak skilsmisseavtalen ho har forhandla fram med EU..

Aftenposten - 29 Apr 19 kl. 08:39

Ingen barn får reise alene med SAS

På sin første reise alene ble Søren Vindfelds tvillinger (6) sittende fast i København på grunn av streiken. Nå har SAS sperret muligheten for at barn får reise alene mens streiken pågår..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 12:46

EU klar til å innføre visumfrihet for britiske turister – om britene gjør det samme

En avtale om turistvisum mellom EU og Storbritannia vil gjøre at også norske borgere slipper å søke om visum for å reise på fotballkamp i Storbritannia..

Dagbladet - 03 Mar 19 kl. 14:17

Verdens minste guttebaby får reise hjem

Gutten veide mindre enn en pakke smør da han ble født. Etter fem måneder på et sykehus i Tokyo kan han endelig reise hjem..

Hegnar.no - 20 Jul 19 kl. 12:03

Reise alene? Syv gode tips

Vurderer du å reise på ferie alene? Reiseekspert deler syv råd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

SV-politiker drapstruet på stand

SV-politiker, Hermann Mathisen, ble drapstruet på stand lørdag formiddag. – Mannen sa at han skulle hjem og hente våpen, og så komme tilbake og skyte ham, forteller Rakel Olsen i Nordkapp SV til iFinnmark..

NRK - 4 minutter siden

«Lizzie McGuire» gjør comeback

Hillary Duff gjør comeback i sin gamle rollefigur "Lizzie McGuire" i ny serie. Serien føyer seg inn i rekken med nyversjoner fra Disney, som skjer i forbindelse med deres nye streamingtjeneste Dinsney+..

NRK - 30 minutter siden

Anmeldt for falukorv-overgrep

En mann i Borås øst for Göteborg i Sverige er anmeldt for å ha utført seksuelle handlinger med den svenske pølsedelikatessen falukorv på offentlig sted. Det skriver avisa Borås Tidning..

NRK - 45 minutter siden

To drept av tigere i Nepal

To personer, en 71 år gammel mann og en 56 år gammel kvinne, er drept av ville tigre nær en nasjonalpark sørvest i Nepal, opplyser viltvokterne i parken. Nepal er hjem for 235 ville tigre, og det er ikke uvanlig at de kan angripe mennesker. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

NRK - 1 time siden

Vil ikke betale brexitregningen

Statsminister Boris Johnson kommer til å si til EU at Storbritannia bare vil betale en firedel av brexitregningen ved ingen avtale, ifølge Sky News. Storbritannia forlater etter planen EU 31. oktober..

NRK - 1 time siden

29 pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier i en uttalelse at de fordømmer lørdagens demonstrasjoner. 29 personer er pågrepet, derav 19 menn og 19 kvinner. Siden demonstrasjonene startet i juni har over 700 blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Får likevel stille til valg

Den tunisiske mediemogulen Nabil Karoui får lov til å stille som presidentkandidat selv om han er pågrepet og siktet for hvitvasking, slår valgkommisjonen fast. Han er dermed en av 26 kandidater tunisiere kan stemme på under valget 15. september.

NRK - 1 time siden

Drone eksploderte over Beirut

Ifølge en talsmann for Hizbollah skal en Israelsk drone ha gått ned i Beirut i Libanon, samtidig som en annen eksploderte i lufta tidlig søndag morgen. Hendelsen skjedde i en Hizbollah-dominert bydel sør for Beirut, skriver Reuters..

NRK - 3 timer siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt