NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:07

NRK - 25 Mar 19 kl. 09:05

Klar for å reise vidare

Fleire av passasjerane frå cruiseskipet «Viking Sky» er no på plass ved Molde lufthavn, Årø. Dei blir no frakta vidare til Oslo før heimereise til mellom anna USA og England..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sky, Molde, Oslo, USA, England

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klar, forå , reise, vidare
NRK - 20 Dec 18 kl. 20:33

Amerikanske børsar fell vidare

Frykt for ein mogleg nedstenging av delar av statsapparatet i USA sende børsane vidare ned torsdag. Rundt 20:30 norsk tid hadde Dow Jones sunke 2,7 prosent, Nasdaq 2,6, og S&P 500 2,5..

NRK - 05 Dec 18 kl. 16:56

Opphevar evakuering ved politihus

Delar av den uidentifiserte gjenstanden som vart funne i politihuset i Ski i føremiddag, skal undersøkast vidare, opplyser politiet. Bombegruppa har teke med seg delar av pakken og evakueringa er no oppheva. Teknikarar jobbar vidare på åstaden..

NRK - 06 Mar 19 kl. 23:03

Manchester United går vidare

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er vidare i Mesterligaen etter at dei slo franske PSG 3-1. Kampen blei avgjort etter omdiskutert straffe..

NRK - 23 Nov 18 kl. 18:06

May klar for brexit-kampanje

Storbritannias statsminister seier ho vil reise landet rundt for å overbevise britane om at brexitavtalen er bra for dei, melder BBC. Theresa May skal prøve å samle fleirtalet i Parlamentet bak skilsmisseavtalen ho har forhandla fram med EU..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 12:46

EU klar til å innføre visumfrihet for britiske turister – om britene gjør det samme

En avtale om turistvisum mellom EU og Storbritannia vil gjøre at også norske borgere slipper å søke om visum for å reise på fotballkamp i Storbritannia..

Dagbladet - 03 Mar 19 kl. 14:17

Verdens minste guttebaby får reise hjem

Gutten veide mindre enn en pakke smør da han ble født. Etter fem måneder på et sykehus i Tokyo kan han endelig reise hjem..

Klartale - 09 Nov 18 kl. 10:25

De er livredde for å reise hjem

Flyktninger fra gruppa rohingyaer er redde for å reise hjem til Myanmar. Bangladesh og Myanmar har gjort en avtale om at de skal dra tilbake..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 04:54

Berg-siktelse knyttes til UD-reise til St. Petersburg

I november 2015 var Frode Berg på tur til St. Petersburg for UD. På samme reise mener den russiske sikkerhetstjenesten han jobbet for E-tjenesten, skriver VG..

NRK - 13 Feb 19 kl. 08:38

Får 12 timers reisevei til Posten

Ruth Sigurdsen bor i Reinfjord i Kvænagen i Nord-Troms. Fra 1.april må hun reise til Burfjord for å hente blant annet regninger og medisin.

Klartale - 01 Feb 19 kl. 09:56

Krekar nekter å reise

Mulla Krekar er tiltalt for terror i Italia. Men han nekter å reise til rettssaken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 15 minutter siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 15 minutter siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 30 minutter siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 30 minutter siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 45 minutter siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..

NRK - 5 timer siden

Avkrefter at bombe ble funnet

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen om at en udetonert bombe ble funnet like ved Strømmestiftelsens kontorer på Sri Lanka. Generealsekretær Kristine Storesletten Sødal avkrefter søndag kveld dette..

NRK - 1 time siden

Flere unge sliter i påsken

Denne påsken har Kirkens SOS hatt dobbelt så mange samtaler med yngre mennesker, sammenlignet med i fjor. Fra palmesøndag til langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler. De som tar kontakt er mellom 15 og 30 år, skriver Tvedestrandsposten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt