NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:39

NRK - 25 Mar 19 kl. 09:05

Klar for å reise vidare

Fleire av passasjerane frå cruiseskipet «Viking Sky» er no på plass ved Molde lufthavn, Årø. Dei blir no frakta vidare til Oslo før heimereise til mellom anna USA og England..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sky, Molde, Oslo, USA, England

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Klar, forå , reise, vidare
NRK - 20 Dec 18 kl. 20:33

Amerikanske børsar fell vidare

Frykt for ein mogleg nedstenging av delar av statsapparatet i USA sende børsane vidare ned torsdag. Rundt 20:30 norsk tid hadde Dow Jones sunke 2,7 prosent, Nasdaq 2,6, og S&P 500 2,5..

NRK - 05 Dec 18 kl. 16:56

Opphevar evakuering ved politihus

Delar av den uidentifiserte gjenstanden som vart funne i politihuset i Ski i føremiddag, skal undersøkast vidare, opplyser politiet. Bombegruppa har teke med seg delar av pakken og evakueringa er no oppheva. Teknikarar jobbar vidare på åstaden..

NRK - 06 Mar 19 kl. 23:03

Manchester United går vidare

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er vidare i Mesterligaen etter at dei slo franske PSG 3-1. Kampen blei avgjort etter omdiskutert straffe..

NRK - 23 Nov 18 kl. 18:06

May klar for brexit-kampanje

Storbritannias statsminister seier ho vil reise landet rundt for å overbevise britane om at brexitavtalen er bra for dei, melder BBC. Theresa May skal prøve å samle fleirtalet i Parlamentet bak skilsmisseavtalen ho har forhandla fram med EU..

Aftenposten - 29 Apr 19 kl. 08:39

Ingen barn får reise alene med SAS

På sin første reise alene ble Søren Vindfelds tvillinger (6) sittende fast i København på grunn av streiken. Nå har SAS sperret muligheten for at barn får reise alene mens streiken pågår..

Aftenposten - 01 Feb 19 kl. 12:46

EU klar til å innføre visumfrihet for britiske turister – om britene gjør det samme

En avtale om turistvisum mellom EU og Storbritannia vil gjøre at også norske borgere slipper å søke om visum for å reise på fotballkamp i Storbritannia..

Dagbladet - 03 Mar 19 kl. 14:17

Verdens minste guttebaby får reise hjem

Gutten veide mindre enn en pakke smør da han ble født. Etter fem måneder på et sykehus i Tokyo kan han endelig reise hjem..

NRK - I førrgår: 01:36

Vil stanse overgripere fra å reise

Regjeringen vil fremme et forslag i Stortinget om at de som blir prøveløslatt fra norske fengsler, ikke skal få utstedt pass, melder TV 2. I dag kan de som soner en forvaringsdom for overgrep, reise ut mens de er under åpen soning..

Klartale - 09 Nov 18 kl. 10:25

De er livredde for å reise hjem

Flyktninger fra gruppa rohingyaer er redde for å reise hjem til Myanmar. Bangladesh og Myanmar har gjort en avtale om at de skal dra tilbake..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 04:54

Berg-siktelse knyttes til UD-reise til St. Petersburg

I november 2015 var Frode Berg på tur til St. Petersburg for UD. På samme reise mener den russiske sikkerhetstjenesten han jobbet for E-tjenesten, skriver VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 6 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt