NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 14:17

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:12

Kjenning av politiet

Mannen som sto bak ranet på ein bensinstasjon på Notodden i natt er ein kjenning av politiet. Det stadfestar politiet til TA. Operasjonsleiar Bjørn Flåta seier til avisa at mannen trua til seg pengar og tobakk frå bensinstasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, TA, Bjørn Flåta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjenningav , politiet
NRK - 12 Aug 18 kl. 01:05

Sparket til tjenestehund

En 43 år gammel mann i Bergen er arrestert etter å ha sparket til en tjenestehund, melder politiet. Hunden skal ikke ha blitt skadet og fremstår helt ok, ifølge politiet. 43-åringen beskrives som en kjenning av politiet..

NRK - 31 Jul 18 kl. 15:48

Stupte i GHB-rus

Mannen som er fraktet til sykehus etter en drukningsulykke i Porsgrunn var sannsynligvis ruset på GHB, mener politiet. Tilstanden til mannen, som skal være en såkalt kjenning av politiet, er ukjent..

P4 - 02 Jul 18 kl. 16:54

Mann med hammer pågrepet

En mann er pågrepet etter at han gikk rundt med en hammer og var truende mot betjeningen på Vinmonopolet i Fredrikstad i ettermiddag. Det melder politiet. Mannen betegnes som en kjenning av politiet..

NRK - 29 Jun 18 kl. 15:43

Person tatt med Softgun på Årnes

Væpnet politi måtte rykke ut til Årnes stasjon etter at det ble observert våpen på et tog. En person ble lokalisert på et tog med en softgun, sier politiet til NRK. Personen er en kjenning av politiet..

NRK - 18 Jul 18 kl. 15:59

Butikktyv med kniv i Tromsø

En person er pågrepet etter butikktyveri på et kjøpesenter i Tromsø. Da politiet ransaket personen ble det funnet to kniver. Politiet omtaler personen som en kjenning, som nå blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted..

NRK - Igår: 18:37

Mann angrep person med balltre

En mann fra Lillehammer er pågrepet for å ha angrepet og slått en annen person med balltre. Personen som ble angrepet fikk slag på hofte og albue. Politiet Innlandet sier mannen er en kjenning av politiet og oppretter sak..

Aftenposten - 31 Jul 18 kl. 15:35

Siktet 17-åring i Varhaug-saken skal være mistenkt for innbrudd

Den 17 år gammel mann som er siktet for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård skal være en tidligere kjenning av politiet. Han nekter for å ha noe med drapet å gjøre..

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 08:44

Så mye koster samlivsbruddet deg

En skilsmisse er mer enn bare en stor følelsesmessig påkjenning..

Aftenposten - 25 Sep 18 kl. 20:00

Hva skal det koste å bruke stemmen sin? | Nancy Herz

Selv om prisen ikke er å bli utsatt for systematisk tortur, fengsling eller drap, så er det en påkjenning..

VG - 22 Sep 18 kl. 09:33

Dette er 19-åringen som kastes inn i Brann-buret: – En ekstrem påkjenning

BERGEN (VG) Med hele Bergen sultne på seriegull, skal en 19 år gammel keeper med én offisiell eliteseriekamp stenge igjen bakover for Brann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 30 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 45 minutter siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 45 minutter siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 30 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 45 minutter siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 1 time siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 1 time siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt