NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:14

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:12

Kjenning av politiet

Mannen som sto bak ranet på ein bensinstasjon på Notodden i natt er ein kjenning av politiet. Det stadfestar politiet til TA. Operasjonsleiar Bjørn Flåta seier til avisa at mannen trua til seg pengar og tobakk frå bensinstasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, TA, Bjørn Flåta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjenningav , politiet
NRK - 05 Apr 19 kl. 13:57

Bombetrussel mot rådhus

Politiet i Finnmark fikk ved 13-tiden melding om at rådhuset i Karasjok hadde mottatt en bombetrussel. Kort tid etter ble en 50 år gammel mann pågrepet for trusselen. Mannen er en kjenning av politiet, melder politiet..

NRK - 12 Aug 18 kl. 01:05

Sparket til tjenestehund

En 43 år gammel mann i Bergen er arrestert etter å ha sparket til en tjenestehund, melder politiet. Hunden skal ikke ha blitt skadet og fremstår helt ok, ifølge politiet. 43-åringen beskrives som en kjenning av politiet..

NRK - 31 Jul 18 kl. 15:48

Stupte i GHB-rus

Mannen som er fraktet til sykehus etter en drukningsulykke i Porsgrunn var sannsynligvis ruset på GHB, mener politiet. Tilstanden til mannen, som skal være en såkalt kjenning av politiet, er ukjent..

NRK - 21 Mar 19 kl. 11:49

Valdtektssikta er kjent av politiet

Mannen som er sikta for to forsøk på valdtekt og ei seksuell handling er ein kjenning av Politiet. Mannen er sikta etter at tre kvinner vart overfalne på tre ulike stader i Oslo i går kveld. Politiet seier gode vitneforklaringar var til stor hjelp..

Dagbladet - 30 Nov 18 kl. 10:36

SISTE: Spor på konvolutt ledet til mistenkt i hvitt pulver-saken i Hamar

En kjenning av politiet i 60-årene i avhør..

NRK - 08 Nov 18 kl. 16:59

Skytteren er identifisert

Politiet har identifisert den antatte gjerningsmannen som står bak skytingen på baren Thousand Oaks i California. Den 28 år gamle mannen skal ha vært en kjenning av politiet og er blant de tolv døde. Motivet for skytingen er ikke kjent..

P4 - 02 Jul 18 kl. 16:54

Mann med hammer pågrepet

En mann er pågrepet etter at han gikk rundt med en hammer og var truende mot betjeningen på Vinmonopolet i Fredrikstad i ettermiddag. Det melder politiet. Mannen betegnes som en kjenning av politiet..

NRK - 29 Jun 18 kl. 15:43

Person tatt med Softgun på Årnes

Væpnet politi måtte rykke ut til Årnes stasjon etter at det ble observert våpen på et tog. En person ble lokalisert på et tog med en softgun, sier politiet til NRK. Personen er en kjenning av politiet..

NRK - 19 Feb 19 kl. 20:43

Behandles for kritiske skader

Kvinnen som ble sendt til sykehus etter at en mann med øks prøvde å bryte seg inn i hjemmet hennes i Haugesund behandles for kritiske skader. Mannen er norsk statsborger i 40-årene. Politiet opplyser at han er en kjenning av politiet..

NRK - 18 Jul 18 kl. 15:59

Butikktyv med kniv i Tromsø

En person er pågrepet etter butikktyveri på et kjøpesenter i Tromsø. Da politiet ransaket personen ble det funnet to kniver. Politiet omtaler personen som en kjenning, som nå blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt