NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:41

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:12

Kjenning av politiet

Mannen som sto bak ranet på ein bensinstasjon på Notodden i natt er ein kjenning av politiet. Det stadfestar politiet til TA. Operasjonsleiar Bjørn Flåta seier til avisa at mannen trua til seg pengar og tobakk frå bensinstasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, TA, Bjørn Flåta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjenningav , politiet
NRK - 12 Aug 18 kl. 01:05

Sparket til tjenestehund

En 43 år gammel mann i Bergen er arrestert etter å ha sparket til en tjenestehund, melder politiet. Hunden skal ikke ha blitt skadet og fremstår helt ok, ifølge politiet. 43-åringen beskrives som en kjenning av politiet..

NRK - 31 Jul 18 kl. 15:48

Stupte i GHB-rus

Mannen som er fraktet til sykehus etter en drukningsulykke i Porsgrunn var sannsynligvis ruset på GHB, mener politiet. Tilstanden til mannen, som skal være en såkalt kjenning av politiet, er ukjent..

Dagbladet - 30 Nov 18 kl. 10:36

SISTE: Spor på konvolutt ledet til mistenkt i hvitt pulver-saken i Hamar

En kjenning av politiet i 60-årene i avhør..

NRK - 08 Nov 18 kl. 16:59

Skytteren er identifisert

Politiet har identifisert den antatte gjerningsmannen som står bak skytingen på baren Thousand Oaks i California. Den 28 år gamle mannen skal ha vært en kjenning av politiet og er blant de tolv døde. Motivet for skytingen er ikke kjent..

P4 - 02 Jul 18 kl. 16:54

Mann med hammer pågrepet

En mann er pågrepet etter at han gikk rundt med en hammer og var truende mot betjeningen på Vinmonopolet i Fredrikstad i ettermiddag. Det melder politiet. Mannen betegnes som en kjenning av politiet..

NRK - 29 Jun 18 kl. 15:43

Person tatt med Softgun på Årnes

Væpnet politi måtte rykke ut til Årnes stasjon etter at det ble observert våpen på et tog. En person ble lokalisert på et tog med en softgun, sier politiet til NRK. Personen er en kjenning av politiet..

NRK - 18 Jul 18 kl. 15:59

Butikktyv med kniv i Tromsø

En person er pågrepet etter butikktyveri på et kjøpesenter i Tromsø. Da politiet ransaket personen ble det funnet to kniver. Politiet omtaler personen som en kjenning, som nå blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:37

Mann angrep person med balltre

En mann fra Lillehammer er pågrepet for å ha angrepet og slått en annen person med balltre. Personen som ble angrepet fikk slag på hofte og albue. Politiet Innlandet sier mannen er en kjenning av politiet og oppretter sak..

VG - 15 Dec 18 kl. 11:26

Forsvarer for knivdrapsiktet: Samarbeider med politiet

Mannen som skal ha drept en person med kniv i Oslo i natt er en kjenning av politiet. Hans forsvarer John Christian Elden forteller at den siktede samarbeider med politiet etter beste evne..

NRK - Igår: 20:55

Mann pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en mann i 50-årene fra Fredrikstad etter at en mann ble knivstukket fredag kveld. Mannen er en kjenning av politiet.Tilstanden til mannen som ble knivstukket betegnes som alvorlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 15 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt