NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:19

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:12

Kjenning av politiet

Mannen som sto bak ranet på ein bensinstasjon på Notodden i natt er ein kjenning av politiet. Det stadfestar politiet til TA. Operasjonsleiar Bjørn Flåta seier til avisa at mannen trua til seg pengar og tobakk frå bensinstasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Notodden, TA, Bjørn Flåta

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjenningav , politiet
NRK - 12 Aug 18 kl. 01:05

Sparket til tjenestehund

En 43 år gammel mann i Bergen er arrestert etter å ha sparket til en tjenestehund, melder politiet. Hunden skal ikke ha blitt skadet og fremstår helt ok, ifølge politiet. 43-åringen beskrives som en kjenning av politiet..

NRK - 31 Jul 18 kl. 15:48

Stupte i GHB-rus

Mannen som er fraktet til sykehus etter en drukningsulykke i Porsgrunn var sannsynligvis ruset på GHB, mener politiet. Tilstanden til mannen, som skal være en såkalt kjenning av politiet, er ukjent..

Dagbladet - 30 Nov 18 kl. 10:36

SISTE: Spor på konvolutt ledet til mistenkt i hvitt pulver-saken i Hamar

En kjenning av politiet i 60-årene i avhør..

NRK - 08 Nov 18 kl. 16:59

Skytteren er identifisert

Politiet har identifisert den antatte gjerningsmannen som står bak skytingen på baren Thousand Oaks i California. Den 28 år gamle mannen skal ha vært en kjenning av politiet og er blant de tolv døde. Motivet for skytingen er ikke kjent..

P4 - 02 Jul 18 kl. 16:54

Mann med hammer pågrepet

En mann er pågrepet etter at han gikk rundt med en hammer og var truende mot betjeningen på Vinmonopolet i Fredrikstad i ettermiddag. Det melder politiet. Mannen betegnes som en kjenning av politiet..

NRK - 29 Jun 18 kl. 15:43

Person tatt med Softgun på Årnes

Væpnet politi måtte rykke ut til Årnes stasjon etter at det ble observert våpen på et tog. En person ble lokalisert på et tog med en softgun, sier politiet til NRK. Personen er en kjenning av politiet..

NRK - 18 Jul 18 kl. 15:59

Butikktyv med kniv i Tromsø

En person er pågrepet etter butikktyveri på et kjøpesenter i Tromsø. Da politiet ransaket personen ble det funnet to kniver. Politiet omtaler personen som en kjenning, som nå blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted..

NRK - 14 Oct 18 kl. 18:37

Mann angrep person med balltre

En mann fra Lillehammer er pågrepet for å ha angrepet og slått en annen person med balltre. Personen som ble angrepet fikk slag på hofte og albue. Politiet Innlandet sier mannen er en kjenning av politiet og oppretter sak..

Aftenposten - 31 Jul 18 kl. 15:35

Siktet 17-åring i Varhaug-saken skal være mistenkt for innbrudd

Den 17 år gammel mann som er siktet for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård skal være en tidligere kjenning av politiet. Han nekter for å ha noe med drapet å gjøre..

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 08:44

Så mye koster samlivsbruddet deg

En skilsmisse er mer enn bare en stor følelsesmessig påkjenning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 15 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt