P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:17

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:50

Kjenner ikke rettigheter

Nesten ingen vet hvilke rettigheter de har når toget er forsinket.
Kun seks prosent vet at de har krav på å få tilbake halvparten av billettprisen, og over halvparten tror ikke de har krav på noe som helst, viser en undersøkelse fra Forbrukerrådet.
Du har krav på 25 prosent refusjon av billettprisen når du kommer over én time for sent til ankomststedet, og 50 prosent refusjon når du er minst to timer forsinket..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukerrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjenner, ikke, rettigheter
NRK - 13 Jun 19 kl. 12:03

Frontline:– Kjenner ikke årsaken

Rederiet Frontline kjenner ikke til årsaken til eksplosjonen som rammet skipet Front Altair, som eies av John Fredriksen. Administrerende direktør Robert Hvide Macleod sier rederiet samarbeider med myndigheter og spesialister for å håndtere det hele..

P4 - 06 Sep 19 kl. 13:28

- Kjenner seg ikke igjen i siktelse

Mannen i 20-årene som er siktet for terrorforbund kjenner seg ikke igjen i siktelsen. Og han erkjenner ikke straffskyld. Det sier mannens forsvarer til VG.

P4 - 25 Sep 19 kl. 12:49

Må ivareta barnas rettigheter

Det er en forutsetning at barnas rettigheter ivaretas dersom Riksadvokatens forslag om å redusere antall fornærmede i nettovergrepssaker blir vedtatt. Det mener seksjonsleder i Redd Barna, Thale Skybakk. På grunn av store kapasitetsproblemer hos politiet vil Riksadvokaten forenkle straffeprosessen i store nettovergrepssaker.

P4 - 28 Jun 19 kl. 09:49

- Flypassasjer må få bedre informasjon

Halvparten av alle norske flypassasjerer har i løpet av de to siste årene opplevd forsinkelser eller innstillinger. Forbrukerrådet er skuffet og sier i en pressemelding at passasjerer ikke blir informert godt nok. Rådet mener flyselskapene må begynne å lenke til den enkeltes rettigheter ved varsler om forsinkelser og innstillinger over e-post eller SMS.

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 13:33

Innbyggere i Kashmir mister rettigheter

Regjeringen i India har fjernet en grunnlovsparagraf som slo fast at den indiske delen av Kashmir skal ha spesielle rettigheter og stor grad av selvstyre..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 06:00

Markedet skal fungere for passasjeren, ikke bare for de næringsdrivende

Jo da, vi kjenner taximarkedet. Og vi liker ikke det vi ser..

Dagbladet - 05 Apr 19 kl. 10:21

Grunnleggende rettigheter ofres

Behovet for å «løfte blikket» legitimerer ikke brudd på flyktningkonvensjonen og menneskerettighetene til barn og voksne som befinner seg i Norge..

NRK - 14 May 19 kl. 06:46

Får mobbesak på rullebladet

Politiet mener en tidligere rektor i Trondheim ikke har håndtert mobbing slik loven krever. Saken skal ikke for retten, men i påtaleunnlatelsen heter det at han «unnlot å sørge for at NN sine rettigheter til et trygt psykososialt miljø ble oppfylt»..

VG - 09 Jul 19 kl. 12:00

Frp-kjenner: Mener Frp sliter med mer enn bompenger

Frp-fylkesledere håper på vinne tilbake gjerdesittere med bompenge-gjennomslag. Frp-kjenner Jan Arild Snoen tror problemet stikker dypere..

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 16:43

Ut mot flyskam: - Fly med vett i stedet

Bjørn Kjos tar sommerferie etter 17 år som konsernsjef i Norwegian. Flyskam er derimot noe han ikke kjenner på - og heller ikke noe han synes folk flest burde ha..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

KrF ut av forhandlinger i Bergen

KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen. I flere uker har partiet forhandlet med Ap, MDG, SV og Venstre. KrF oppgir nå at den politiske avstanden er for stor til at et byrådssamarbeid er mulig.

P4 - 45 minutter siden

Mulig båthavari ved Kragerø

Redningsmannskap har rykket ut etter melding om at en liten båt har havarert utenfor Kragerø i Telemark. En person skal være i vannet, og et SeaKing-helikopter med dykkere, en redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Så langt har ikke politiet funnet noe..

P4 - 1 time siden

Svært jevnt i Underhuset

Akkurat nå pågår det en heftig debatt om Boris Johnsons brexit-avtale i det britiske underhuset. For at britene skal gå ut av EU med en avtale 31. oktober, må den godkjenner i ettermiddag, og det er svært jevnt før avstemningen skal begynne om noen timer.

P4 - 1 time siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 1 time siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 1 time siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 2 timer siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 22 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt