P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:37

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:50

Kjenner ikke rettigheter

Nesten ingen vet hvilke rettigheter de har når toget er forsinket.
Kun seks prosent vet at de har krav på å få tilbake halvparten av billettprisen, og over halvparten tror ikke de har krav på noe som helst, viser en undersøkelse fra Forbrukerrådet.
Du har krav på 25 prosent refusjon av billettprisen når du kommer over én time for sent til ankomststedet, og 50 prosent refusjon når du er minst to timer forsinket..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukerrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjenner, ikke, rettigheter
Aftenposten - 09 Feb 20 kl. 20:00

Europa svikter de skeives rettigheter | Torvald Therkildsen

Hvorfor gjøres det ikke mer for å opprettholde EUs pakt om grunnleggende rettigheter?.

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 21:47

Nordmenn har skjulte rettigheter

Nav-skandalen er bare topp av isfjellet. På flere andre områder har nordmenn rettigheter gjennom EØS-avtalen som ikke er godt nok kjent..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 21:00

Diagnosenes makt: Skiller mellom dem som får og dem som ikke får| Bjørn Hofmann

Diagnoser gir rettigheter, fritar fra plikter og fratar rettigheter. De gir status og prestisje og stigmatiserer..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 21:00

Diagnosenes makt: Skiller mellom dem som får, og dem som ikke får| Bjørn Hofmann

Diagnoser gir rettigheter, fritar fra plikter og fratar rettigheter. De gir status og prestisje og stigmatiserer..

Dagbladet - 20 Nov 19 kl. 11:20

Barns rettigheter står i fare

Idet FNs barnekonvensjon fyller 30 år, står den under stadig verre press. Konvensjonen og barns rettigheter nærmest latterliggjøres og bagatelliseres..

NRK - 13 Jun 19 kl. 12:03

Frontline:– Kjenner ikke årsaken

Rederiet Frontline kjenner ikke til årsaken til eksplosjonen som rammet skipet Front Altair, som eies av John Fredriksen. Administrerende direktør Robert Hvide Macleod sier rederiet samarbeider med myndigheter og spesialister for å håndtere det hele..

P4 - 06 Sep 19 kl. 13:28

- Kjenner seg ikke igjen i siktelse

Mannen i 20-årene som er siktet for terrorforbund kjenner seg ikke igjen i siktelsen. Og han erkjenner ikke straffskyld. Det sier mannens forsvarer til VG.

P4 - 25 Sep 19 kl. 12:49

Må ivareta barnas rettigheter

Det er en forutsetning at barnas rettigheter ivaretas dersom Riksadvokatens forslag om å redusere antall fornærmede i nettovergrepssaker blir vedtatt. Det mener seksjonsleder i Redd Barna, Thale Skybakk. På grunn av store kapasitetsproblemer hos politiet vil Riksadvokaten forenkle straffeprosessen i store nettovergrepssaker.

P4 - 28 Jun 19 kl. 09:49

- Flypassasjer må få bedre informasjon

Halvparten av alle norske flypassasjerer har i løpet av de to siste årene opplevd forsinkelser eller innstillinger. Forbrukerrådet er skuffet og sier i en pressemelding at passasjerer ikke blir informert godt nok. Rådet mener flyselskapene må begynne å lenke til den enkeltes rettigheter ved varsler om forsinkelser og innstillinger over e-post eller SMS.

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 13:33

Innbyggere i Kashmir mister rettigheter

Regjeringen i India har fjernet en grunnlovsparagraf som slo fast at den indiske delen av Kashmir skal ha spesielle rettigheter og stor grad av selvstyre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Knivstikking i Sandvika - person pågrepet

En person er pågrepet mistenkt for å ha knivstukket en annen person i Sandvika i Bærum, han skal deretter ha forlatt åstedet på sykkel. Personen som ble knivstukket er sendt til sykehus. Politiet sier de bevæpnet seg og fikk kontroll på den antatte gjerningsmannen.

P4 - 1 time siden

MC-fører hardt skadet

En motorsyklist er hardt skadet etter en ulykke på i Drangedal. Han vil bli fraktet med luftambulanse til sykehus. Politiet melder at veien er stengt begge veier forbi ulykkesstedet..

P4 - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Det ble oppgang på Oslo Børs i dag også. Hovedindeksen gikk opp 1,88 prosent. Årsaken er prisen på ett far norsjøolje som steg over 40 dollar fatet.

P4 - 1 time siden

Gir PST-sjef forelegg

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold er ilagt en bot på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager i fengsel, for brudd på våpenloven. Det har Spesialenheten for politisaker bestemt.

P4 - 1 time siden

Norge endrer ikke reiseråd til Tyskland

Reiserådet i Norge endres ikke i lys av Tysklands oppmykning. Tyskland åpner for innreise fra enkelte land fra 15. juni, deriblant Norge.

P4 - 1 time siden

Seks bygninger tatt av jordras

Det har gått et nytt skred i Alta og ytterligere et hus er skylt på sjøen. Det opplyser politiet til NRK. Dermed har i alt seks boliger blitt tatt etter at det gikk et flere hundre meter stort jordskred på Kråkeneset i Alta.

P4 - 1 time siden

Forsvarsminister støtter ikke Trumps ønske

USAs forsvarsminister Mark Esper ønsker ikke å ta i bruk en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med sterkt kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen..

P4 - 2 timer siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 2 timer siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 2 timer siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt