NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 21:15

NRK - 22 Feb 20 kl. 20:00

Kjendiser støttet Assange

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
London, WikiLeaks, Julian Assange, USA, Assange

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjendiser, støttet, Assange
NRK - 22 Feb 20 kl. 20:00

Kjendiser støttet Assange i London

Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham..

P4 - 18 Feb 20 kl. 16:27

Assange ut av isolat

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange holdes ikke lenger i isolat i fengselet i London. Det opplyste WikiLeaks på en pressekonferanse i dag. En rekke leger og fagpersoner anklager Storbritannia for å ikke gi Assange nødvendig helsehjelp i fengsel og å utsette Assange for psykisk tortur.

NRK - 20 Dec 19 kl. 20:45

Assange vitnet i overvåkingssak

Wikileaks-grunnlegger Julian Assange avga fredag vitnemål i en sak han har reist mot et spansk sikkerhetsfirma. Assange hevder at det private spanske firmaet overvåket ham mens han satt innesperret i den ecuadorianske ambassaden i London..

NRK - 18 Feb 20 kl. 02:18

Advarer mot behandling av Assange

Over hundre medisinske fagpersoner anklager Storbritannia for å nekte WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange skikkelig helsehjelp. De oppfordrer britiske myndigheter om å stoppe den «psykologiske torturen og medisinske forsømmelsen av Julian Assange..

NRK - 18 Feb 20 kl. 15:24

WikiLeaks: Assange ute av isolat

Julian Assange holdes ikke lenger i isolat i fengselet i London, ifølge WikiLeaks. Mandag ble det publisert et åpent brev fra over hundre leger og psykologer, som advarte om at Assange i fengselet hadde blitt utsatt for psykisk tortur..

NRK - 19 Feb 20 kl. 17:41

Assange deltok i møte via video

WikiLeaks-grunnleggar Julian Assange deltok via video i eit møte med ein britisk domstol på onsdag, der advokatane diskuterte timeplanen for høyringa neste veke, melder Reuters. I høyringa skal dei bestemme om Assange skal leverast ut til USA..

P4 - 20 Feb 20 kl. 08:24

Slakter svensk Assange-etterforskning

Den svenske etterforskningen av voldtektsanklagene mot WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange får kraftig kritikk. FNs spesialrapportør for tortur kaller etterforskningen en skandale, skriver Klassekampen. Svenske påtalemyndigheter vil ikke kommentere kritikken.

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 14:18

Sverige dropper voldtektssak mot Assange

Voldtektssaken mot WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange henlegges, opplyser svensk påtalemyndighet..

P4 - 18 Feb 20 kl. 06:23

Mener Assange må få bedre helsehjelp

En rekke leger og fagpersoner anklager Storbritannia for å ikke gi Wikileaks-grunnleger Julian Assange nødvendig helsehjelp i fengsel. Det er i tidsskriftet The Lance at over hundre leger anklager Storbritannia for å utsette Assange for psykisk tortur. FN kritiserte i fjor den britiske regjeringen for å ignorere råd fra helsepersonell som da besøkte 48-åringen i fengselet i London..

NRK - 19 Nov 19 kl. 14:06

Henlegger voldtektssak mot Assange

Den svenske påtalemydnigheten henlegger voldtektssaken mot Wikileaks-gründer Julian Assange..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 30 minutter siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 45 minutter siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..

NRK - 1 time siden

Sier nei til påskeåpne butikker

Fylkesmannen i Oslo og Viken har avslått Oslo kommunes søknad om utvidede åpningstider for butikker i påsken, skriver VG. Tidligere fredag sendte kommunen en søknad om å få ha åpne dagligvarebutikker og apotek i påsken..

NRK - 1 time siden

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..

NRK - 1 time siden

Over tusen nye dødsfall i Frankrike

Antall døde av covid-19 har økt fra 5387 i går til 6507 i dag i Frankrike, ifølge Reuters. Dette er dødsfall registrert på sykehus og sykehjem..

NRK - 1 time siden

400 Vy-ansatte permitteres

400 ansatte i Vy har i dag fått permitteringsvarsel. – Uten kunder og billettinntekter, er inntektstapet så stort at vi ser oss nødt til å permittere stadig flere medarbeidere, sier konsernsjef Geir Isaksen i Vy i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Island forlenger koronatiltak

Island forlenger koronatiltakene fram til 4. mai. Det betyr fortsatt forbud mot samlinger med mer enn 20 personer.

NRK - 2 timer siden

Brann ved Skaugum

Det brenner i et 20 kvadrat meter stort område i skogen ved Skaugum, og brannvesenet holder nå på med å slokke brannen. De har fått mange meldinger fra publikum om at det kommer hvit røyk fra Skaugumsåsen..

NRK - 2 timer siden

766 nye koronadødsfall i Italia

766 personer i Italia har dødd av covid-19 det siste døgnet, melder NTB. Totalt er 14.681 dødsfall registrert som koronarelaterte i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt