VG > Sport

Wednesday, 16 October, 07:07

VG - 09 Oct 19 kl. 23:34

Kjendisadvokater i skvis

OSLO TINGRETT (VG) Advokatkontoret Elden arbeidet både for Røkke og torpedoen. Derfor måtte de i vitneboksen selv..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
OSLO TINGRETT, Elden, Røkke

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjendisadvokateri , skvis
Dagbladet - 09 Sep 19 kl. 22:44

Nølende applaus i skyggen av MDG

SV i skvis mellom grønn storebror og mørkerød lillebror..

VG - 29 Aug 19 kl. 17:40

Northug-knipe for TV 2

Når Petter Northug bygger ut hattehyllen ytterligere, setter det TV2 i en enda større faglig skvis. Hvor går grensen for hvordan kanalen bør bruke ham fremover?.

VG - 29 Aug 19 kl. 17:40

Northug-knipe for TV2

Når Petter Northug bygger ut hattehyllen ytterligere, setter det TV2 i en enda større faglig skvis. Hvor går grensen for hvordan kanalen bør bruke ham fremover?.

VG - Igår: 12:59

Juryens håpløse Johaug-skvis

Kan en dopingdømt utøver motta den mest prestisjefylte æresprisen i norsk idrett? Den problemstillingen blir mildt sagt krevende for komiteen som deler ut «Egebergs ærespris»..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 22:50

Viken stiller E18-ultimatum. Det setter regjeringen i bompenge-skvis.

Det rødgrønne flertallet både i Viken og i Oslo sier nei til kapasitetsutvidelse på E18. Det kan gi lavere bompengeinntekter enn planlagt – hvis regjeringen går med på det..

E24 - 24 Jun 19 kl. 13:08

Næringsministeren før G20-toppmøte: Global handelskrig kan sette Norge i skvis

Mens internasjonal proteksjonisme truer i bakgrunnen, deltar næringsministeren på EFTA-møte for å styrke norske handelsavtaler. .

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Nå er Norges EM-håp Nations League i mars

BUCURESTI/OSLO (VG) Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett..

VG - 5 timer siden

«Drillo» mener Jarstein-utkastet var en tabbe: – Tar den på vår kappe

BUCURESTI (VG) (Romania – Norge 1–1) Egil «Drillo» Olsen mener Rune Almenning Jarsteins (35) involvering før Romanias ledermål var en tabbe. Det er Joshua King (27) helt uenig i..

VG - 6 timer siden

Håtveit om KRIK: – Skurrer å ha samboere som ledere

Den tidligere skistjernen og «Mesternes mester»-deltager Andreas Håtveit (33) mener at samboere – homofile eller heterofile – ikke kan være ledere på leirer og andre arrangement i regi av Kristen Idrettskontakt..

VG - 9 timer siden

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..

VG - 7 timer siden

Norge kan gå til EM i mars

Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett..

VG - 8 timer siden

Lagerbäck tror kvalikhåpet er ute: - Antar at det er kjørt

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

VG - 11 timer siden

To mål av Pukki – Finland er nesten i EM

(Finland – Armenia 3–0) Teemu Pukki (29) løftet inn sitt sjette og syvende mål i EM-kvalifiseringen, og nå er Finland på god vei mot å skrive fotballhistorie..

VG - 8 timer siden

Sverige-seier røk på overtid

(Sverige – Spania 1–1) Sverige var på vei mot en stor triumf, men innbytter Rodrigo sendte Spania til EM og ødela festkvelden for svenskene på overtid..

VG - 8 timer siden

Folkebørsen: Sørloth reddet uavgjort mot Romania

BUCURESTI (VG) (Romania - Norge 1–1) Norge klarte ikke gjenskape den gode prestasjonen mot Spania i Romania. Slik vurderte VG Norges prestasjon i Bucuresti..

VG - 8 timer siden

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt