VG > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:20

VG - 24 jan. 20 kl. 04:32

Kjemper om å bli Trumps utfordrer: Blir holdt tilbake av riksrett

WASHINGTON, D.C. (VG) Om halvannen uke skal den første delstaten gi sin dom over mulige presidentkandidater. I stedet for å være ute og drive valgkamp tvinges fire senatorer til å sitte stille i Senatet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Washington, Senatet, Trumps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjemperom å bli , Trumps, utfordrerBlir , holdt, tilbake, av riksrett
E24 - 04 okt. 19 kl. 07:02

Ønsker mer kapital til sol og vind: Zero utfordrer banker og forvaltere

Zero utfordrer finansbransjen til å finansiere mer sol- og vindkraft, og ikke bare droppe finansiering av «klimaverstinger». DNB og Storebrand sier de er i gang med det grønne skiftet..

NRK - 25 jan. 20 kl. 12:29

Utfordrer Støre om iskanten

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad utfordrer Aps Jonas Gahr Støre til å gå inn for en tydelig grense for iskanten. Ropstad sier også at den nye oljeministeren Tina Bru (H) skal få beskjed om at det ikke er aktuelt med en «dynamisk iskant», skriver NTB..

E24 - 25 jan. 20 kl. 13:05

Ropstad utfordrer Støre om iskanten

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad utfordrer Aps Jonas Gahr Støre til å gå inn for en tydelig grense for iskanten..

NRK - 25 jan. 20 kl. 16:43

Ropstad utfordrer Støre om iskanten

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad utfordrer Ap-leder Støre til å gå inn for en tydelig grense for iskanten. Det sa Ropstad i sin tale til KrFs landskonferanse på Gardermoen lørdag. – Talende for regjeringens villrede, svarer Støre..

VG - 05 feb. 20 kl. 02:20

Russland utfordrer Norge om Svalbard

Russiske myndigheter utfordrer nå norsk Svalbard-politikk og ber om samtaler med utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide..

P4 - 12 april 20 kl. 07:31

Utfordrer synet vårt på personvern

Koronapandemien utfordrer hvordan vi ser på overvåkning og hensynet til personvern. Det sier forfatter av boka "Overvåkningssamfunnet", Eirik Newth, til Aftenposten. Kunnskap om hvordan vi beveger oss hvordan det står til med helsa vår, er er viktige verktøy i bekjempelsen av virusspredningen.

Aftenposten - 14 april 20 kl. 18:47

SV utfordrer Ap til å ta imot flyktningbarn. Men Ap sier nei.

SV-leder Audun Lysbakken utfordrer Ap til å støtte forslaget om å ta imot enslige barn fra leire i Hellas. – Aps prioritet er fortsatt å ta imot flyktninger via FNs kvotesystem, svarer Aps innvandringstalsperson Masud Gharahkhani..

NRK - 09 aug. 20 kl. 22:55

Utfordrer beskrider valgresultatet

Aleksandr Lukasjenkos utfordrer i presidentvalget i Hviterussland vil ikke godta valgresultatet som hun mener er manipulert. Lukasjenko har fått 81 prosent av stemmene, ifølge valgkommisjonen, men Svetlana Tikhanovskaja sier flertallet er med henne..

VG - 07 okt. 19 kl. 17:07

Raser over Trumps Syria-beslutning: – Et svik

Trumps partikollega, senator Mitt Romney, mener Trumps avgjørelse om å trekke tropper ut av Syria gir uttrykk for at USA er en upålitelig alliert..

VG - 07 okt. 19 kl. 17:07

Republikanere raser over Trumps Syria-beslutning: – Et svik

Trumps partikollega, senator Mitt Romney, mener Trumps avgjørelse om å trekke tropper ut av Syria gir uttrykk for at USA er en upålitelig alliert. Trump svarer med å true med å knuse Tyrkias økonomi..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Støre vil gi kommuner privatskole-veto

HAMAR (VG) Jonas Gahr Støre vil innføre en lokal vetorett, slik at kommuner og fylker selv kan bestemme omfanget av private skoler..

VG - 5 timer siden

Navalnyjs leilighet i Moskva skal være beslaglagt

Samtidig som opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (44) prøver å komme seg etter forgiftningen, skal leiligheten hans hjemme i Moskva være beslaglagt av russisk rett..

VG - 6 timer siden

Ap vil stoppe lønnsgaloppen på toppen: – Tøffere enn før

Avgåtte statsråder får full etterlønn uten å måtte søke jobb, slik andre arbeidsløse må. Det oppleves som urettferdig, mener Masud Gharahkhani (Ap), som åpner for lønnskutt for toppsjefer i staten og politikere..

VG - 7 timer siden

Ap-Jonas vil ha statlig industri-comeback

ELVERUM (VG) Jonas Gahr Støre vil ta staten inn i flere, nye næringer og åpner for å opprette splitter nye statsselskaper hvis han vinner valget..

VG - 8 timer siden

Donald Trump om valget: – Jeg tror dette vil ende i Høyesterett

Donald Trump forbereder seg på at Høyesterett kan komme til å avgjøre utfallet av presidentvalget. Derfor er det viktig for Trump å få erstattet plassen til avdøde Ruth Bader Ginsburg for å få på plass nok en konservativ høyesterettsdommer..

VG - 10 timer siden

Fem coronavaksiner er godkjent til bruk: – Vanskelig å forstå

Tre land har godkjent coronavaksiner til bruk på sin egen befolkning, selv om de ikke vet om vaksinen faktisk har noen effekt..

VG - 12 timer siden

Studentene fikk en tøff coronavår

Hver fjerde fagskolestudent svarer at det var vanskelig å fortsette utdanningen..

VG - Igår: 17:30

Full storm i Nord-Norge:– Nedblåste trær, trampoline på avveie og båter på rek

Etter at stormen herjet i Lofoten, traff uværet onsdag kveld Troms med full styrke..

VG - 18 timer siden

Trump vil ikke garantere fredelig maktoverføring

Uten en fredelig overføring av makten, er det Hviterussland, sier den republikanske senatoren Mitt Romney om president Donald Trumps siste uttalelser..

VG - Igår: 17:30

Full storm i Nord-Norge: 2000 uten strøm i Troms

Det er varslet storm i Lofoten, Vesterålen og deler av Troms. Etter at uværet har herjet for fullt i den ytterste delen av Lofoten, har stormen onsdag kveld truffet Troms..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt