VG > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:05

VG - 23 jun 22 kl. 17:29

Kjemper for å redde liv etter jordskjelvet: «Ikke overlat dem til seg selv»

Desperate innbyggere kjemper mot klokka og kraftig regn etter jordskjelvet. Samtidig sliter myndigheter og hjelpearbeidere med å få informasjon fra katastrofeområdet..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjemper, forå , redde, liv, etter, jordskjelvet, Ikke, overlat, dem til seg selv
Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

Klartale - 10 jul 22 kl. 07:00

Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden

Hva ville du gjort om vi fant ut at det finnes en jordklode som ligner på vår? Et sted hvor det finnes levende vesener? Kanskje til og med romvesen?

NRK - 28 jul 22 kl. 06:44

Flere menn tok sitt eget liv i fjor

Totalt 482 menn døde i selvmord i fjor. Ikke siden 1990-tallet har så mange menn tatt sitt eget liv, viser statistikk fra Dødsårsaksregisteret. Folkehelseinstituttet har nylig lagt fram selvmordstallene for 2021 i Dødsårsaksregisteret.

Klartale - 27 apr 22 kl. 06:00

Barna i leiren blir vitne til vold og drap

Redd Barna har laget en rapport. Den handler om barna i al-Hol-leiren i Syria. Leiren blir drevet av kurdisk milits.

NRK - 25 jun 22 kl. 16:13

Biden har signert ny våpenlov: – Liv blir reddet

President Joe Biden har signert den mest omfattende loven om våpenkontroll i USA på nesten 30 år. Selv om loven kommer til kort, vil den redde liv, mener han. – Selv om denne loven ikke innebærer alt jeg ønsker, medfører den tiltak som jeg lenge har bedt om som kommer til å redde liv, sa Biden.

NRK - 11 jun 22 kl. 14:30

Ukraina forsøker å redde dødsdømte utenlandske soldater

Ukrainske myndigheter sier at de gjør alt de kan for å redde de tre utenlandske soldatene som er dømt til døden av en domstol i russisk-okkuperte Donetsk. Ukrainske myndigheter sier at de gjør alt de kan for å redde de tre utenlandske soldatene som er dømt til døden av en domstol i russisk-okkuperte Donetsk. – Både Forsvarsdepartementet og landets etterretningstjeneste, som håndterer utvekslingen av fanger, gjør nødvendige tiltak for å sikre at disse borgerne blir reddet, sa Fedir Venislavskyj, som sitter i den ukrainske nasjonalforsamlingens kommitté for sikkerhet.

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

NRK - 21 jun 22 kl. 21:12

NFO: Vi har vernet om liv og helse

Jan Skogseth i NFO sier til TV 2 tirsdag kveld at han mener lockouten som er varslet av NHO kom veldig tidlig i streiken. – Jeg synes det er spesielt, for vi har søkt forhandling. Vi var først på ballen med å tilby ny forhandling.

NRK - 24 jun 22 kl. 01:46

Studie: Vaksinen reddet 20 millioner liv

Nærmere 20 millioner liv ble reddet av koronavaksinen det første året, men enda flere kunne vært reddet om flere var blitt vaksinert, viser en ny studie. Studien som er offentliggjort i tidsskriftet The Lancet, baserer seg på data fra 185 land og territorier mellom desember 2020 og desember 202. Kina er ikke tatt med på grunn av det høye folketallet og de strenge tiltakene som hindrer smitte.

Klartale - 12 jul 22 kl. 14:54

SAS-streiken utgjør ikke fare for liv og helse

Pilotstreiken skaper trøbbel for helsetilbudet i Nord-Norge. Mandag var det et hastemøte innkalt av Statsforvalteren i Troms og Finnmark. Helsetilsynet deltok sammen med flere representanter for nordnorske sykehus og helseregionen.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Madison (22) måtte kjøre over 300 kilometer for en abort hun ikke ønsket

Madison (22) var i ekstase da hun ble gravid. Så fikk hun vite om fosterdefekten som kunne koste henne livet. Historien hennes kaster nytt lys over USA etter abortavgjørelsen..

VG - 10 timer siden

Rushdie koblet fra respirator – kan prate igjen

Målrettet, uprovosert og planlagt, mener den lokale statsadvokaten om angrepet på Salman Rushdie fredag. Den mistenkte gjerningsmannen erkjenner ikke straffskyld..

VG - 16 timer siden

18-åring omkommet i vannscooterulykke

En 18 år gammel mann er død etter en ulykke mellom en båt og vannscooter i Sirdal lørdag ettermiddag..

VG - 22 timer siden

Nygaard om Rushdie-angrepet: Må få svar på om det var for dusøren

Så sent som i 2016 ble belønningen til den som dreper forfatter Salman Rushdie økt med 600.000 dollar. Angrepene har fulgt Rushdie i mange år før han ble knivstukket på scenen fredag kveld..

VG - Igår: 08:04

Masseskyting i Montenegro: Mor og to barn blant de 11 drepte

En mann skjøt og drepte minst ti personer i byen Cetinje i Montenegro fredag før han selv ble drept i en skuddveksling med politiet, ifølge politikilder. To av dem var åtte og elleve år..

VG - Igår: 03:39

Lysfenomen observert fra nord til sør – skyldes trolig rom-oppskytning

Flere steder i landet har det natt til lørdag blitt observert et spektakulært lysfenomen. Det skyldes trolig en romoppskytning i USA..

VG - Igår: 07:34

Kommunen mot strømmen

I landets dyreste strømregion står vannet rekordlavt i magasinene. Likevel betaler de næringsdrivende i Sirdal kommune bare 25 øre kilowattimen..

VG - Igår: 05:55

Ap-topper ut mot partifelle: – Hun terger på seg hele Nord-Norge

Stavanger ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) vil jevne ut strømprisene i landet – hun kan se langt etter støtte fra partikollegaer i nord..

VG - Igår: 17:03

Dette fant FBI-etterforskerne hjemme hos Trump

Flere graderte dokumenter, blant annet merket «topp hemmelig», dokumenter om den franske presidenten og 20 bokser med innhold. Det blant funnene FBI gjorde hjemme hos Donald Trump i Florida mandag denne uken..

VG - Igår: 17:03

Føderal dommer: Ransakelsesordren kan offentliggjøres

Flere amerikanske medier melder fredag kveld at FBI fant flere graderte dokumenter under ransakelsen hos Donald Trump. Noen av dokumentene skal ha vært klassifisert som «topp hemmelig». Eks-presidenten mistenkes for blant annet å ha brutt spionasjeloven på grunn av oppbevaringen av de hemmelige dokumentene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com