NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:06

NRK - 22 sep. 20 kl. 16:55

Kjedekollisjon på Ring 3 i Oslo

Politiet i Oslo melder om en ulykke hvor en lastebil, to personbiler og en MC er involvert på Ring 3 ved Smestadkrysset. Politiet oppfordrer publikum om å finne andre kjøreruter, melder VG. Fire personer anses som skadde og i behov for legetilsyn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, MC, Ring, Smestadkrysset, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjedekollisjon, Ring3 i , Oslo
P4 - 07 okt. 20 kl. 19:21

Tre biler kolliderte i Trondheim

Flere personer er sendt til sykehuset etter at tre biler kolliderte på E6 i Trondheim. Ifølge Adresseavisen skal ulykken ha skjedd rett ved Okstadbakken med avkjørselen til Sluppen. Politiet sier at bilene kjørte i samme felt og det dreier seg om en kjedekollisjon.

P4 - 22 sep. 20 kl. 16:50

Fire skadd i ulykke i Oslo

Fire personer er skadd, en av dem alvorlig, i en omfattende trafikkulykke i Oslo. En lastebil, to personbiler og en MC var involvert i ulykken som skjedde på Ring 3, like før Smestadkrysset. MC-føreren anses å være alvorlig skadd, og er sendt til sykehus.

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 17:00

Trafikkulykke med fire kjøretøy skaper kø på Ring 3 i Oslo

Fire personer er skadd etter en trafikkulykke på Ring 3 i Oslo. Politiet melder om mye kø ved Smestadkrysset..

NRK - 26 sep. 20 kl. 05:32

Tre blåste ned på Ring 3 i Oslo

Et tre blåste ned og blokkerte veibanen på Ring 3 ved Radiumhospitalet natt til lørdag. Det melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 27 sep. 20 kl. 18:20

Leitar etter 18-åring i Oslo

Det er starta ein leiteaksjon for å finne ein sakna 18-åring i Oslo, melder politiet. Guten er 176 cm høg, slank og har langt lysebrunt hår. Han skal vere kledd i ei svart Supreme-jakke og svarte sko.

P4 - 08 okt. 20 kl. 19:53

Ring 3 i Oslo stengt

En vannlekkasje gjør at Ring 3 ved Storo i Oslo akkurat nå er stengt. Politiet melder om kø på stedet. Vegvesenet anbefaler folk å kjøre E18..

NRK - 03 okt. 20 kl. 15:58

Varetektsfengslet etter ran

Nok en 19-åring er varetektsfengslet i forbindelse med et ran i Bergen forrige helg, skriver BT lørdag. En 27-åring ble ranet, og ifølge politiet ble de brukt brukt «mye og grov vold» under ranet. En annen 19-åring ble fengslet i saken torsdag.

NRK - 06 okt. 20 kl. 08:37

Flere tatt i ruskjøring

86 sjåfører ble tatt for ruskjøring i Trøndelag i september. På landsbasis ble rekordmange 948 anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand i september. Det melder MA - Rusfri Trafikk..

P4 - 06 okt. 20 kl. 08:49

Rekordmange tatt for ruskjøring

948 personer ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand i september. Det er rekord for 2020, og en økning på hele 107 personer fra august, melder MA-Rusfri Trafikk. Generalsekretær, ElisabethFjellvang Kristoffersen, sier det kan virke som at folk ikke forstår alvoret.

NRK - 07 okt. 20 kl. 13:31

Øvelseskjørte i narkorus

En tenåring og en kvinne i 40-årene er tatt inn til prøvetaking etter mistanke om kjøring i narkorus i Larvik. Gutten drev ifølge politiet med øvelseskjøring, men politiet mener både gutten og kvinnen var påvirket av narkotika..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 15 minutter siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 15 minutter siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 30 minutter siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 9 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 45 minutter siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 9 timer siden

Sa dei hadde bombe på bussen

Politiet har evakuert ein buss frå Kystbussen i Haugesund etter at tre unge menn om bord hevda å ha ei bombe, melder naudetaten på Twitter. Dei skriv at ingenting tyder på at innhaldet i samtalen var reell, og at patruljar no har kontroll på staden..

NRK - 4 timer siden

Pågår slukningsarbeid i Tromsdalen

Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning ved Tromstun skole i Tromsdalen. Det vil pågå slukningsarbeid utover kvelden og natta, opplyser politiet på Twitter. Personer som kan ha tips i saken bes kontakte politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt