P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 00:08

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:11

Kjedekollisjon i Asker

Seks biler har vært involvert i en kjedekollisjon i Asker i ettermiddag.
Bilene skled inn i hverandre på grunn av det glatte føret.
Det er bare en av mange ulykker på grunn av snøværet.
Det har også vært en ulykke mellom to biler og en buss på Høybråten i Oslo, skadeomfanget er ikke kjent. En bil har sklidd av veien i Sandefjord, og på Jessheim gikk et vogntog gjennom autovernet på E6..
Les mer på P4


Les mer om:
Asker, Høybråten, Oslo, Sandefjord, Jessheim, E6

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjedekollisjoni , Asker
P4 - 09 Oct 19 kl. 08:58

Kjedekollisjon på E18

Tre biler har vært involvert i en kjedekollisjon på E18 mellom Holmen og Asker. Kollisjonen førte til mye oljesøl på stedet, som førte til at det stedvis ble glatt. Ingen av de involverte personene ble alvorlig skadet.

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 17:33

Person til sykehus etter kjedekollisjon på E18 i Asker

En person er kjørt til sykehus etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag ettermiddag. To kjørefelt er stengt, ifølge politiet..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 17:33

Person til sykehus etter kjedekollisjon på E18 i Asker

En person er kjørt til sykehus etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag ettermiddag. To kjørefelt er stengt, ifølge politiet..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 07:50

Lang kø etter kjedekollisjon på E18

Fem biler var involvert i en massekollisjon på E18 ved Asker mandag morgen..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 07:50

Kjedekollisjon ga lange køer på E18

Fem biler var involvert i en massekollisjon på E18 ved Asker mandag morgen. Litt senere kolliderte en buss med en lastebil..

NRK - 18 Oct 19 kl. 16:58

Kjedekollisjon på E18

Flere biler har kollidert på E18 ved Asker i Akershus. Det skriver politiet på Twitter. Det skal være snakk om fire biler totalt.

NRK - 03 Jan 20 kl. 14:15

Kjedekollisjon på E6

Fire biler er involvert i en kjedekollisjon på E6 nordgående ved Son. To personer er kritisk skadet, melder politiet på twitter..

NRK - 03 Apr 20 kl. 10:53

Nytt koronadødsfall i Asker

En person fra Asker døde torsdag kveld på Bærum sykehus, bekrefter Asker kommune fredag. Det er det femte dødsfallet i Asker. Antallet koronarelaterte dødsfall i Norge er oppe i 51..

NRK - 16 Jan 20 kl. 06:48

Kjedekollisjon på E6

Flere biler er involvert i en kjedekollisjon på E6 syd for Skedsmovollen. Venstre fil er sperret og trafikken flyter sakte forbi i høyre felt. Politiet oppfordrer bilister på vei til Oslo til å kjøre av ved Skedsmo eller Berger..

P4 - 28 Oct 19 kl. 07:56

Kø etter kjedekollisjon

Fem biler har vært involvert i en kjedekollisjon på E18 ved avkjøringen til Askerm og det er er lange køer på stedet, opplyser politiet. Heldigvis er ingen meldt alvorlig skadd. Årsaken til kollisjonen er uklart..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 45 minutter siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 1 time siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 1 time siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 2 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 3 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 3 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 3 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 4 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt