P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 19:22

P4 - 08 Nov 19 kl. 15:11

Kjedekollisjon i Asker

Seks biler har vært involvert i en kjedekollisjon i Asker i ettermiddag.
Bilene skled inn i hverandre på grunn av det glatte føret.
Det er bare en av mange ulykker på grunn av snøværet.
Det har også vært en ulykke mellom to biler og en buss på Høybråten i Oslo, skadeomfanget er ikke kjent. En bil har sklidd av veien i Sandefjord, og på Jessheim gikk et vogntog gjennom autovernet på E6..
Les mer på P4


Les mer om:
Asker, Høybråten, Oslo, Sandefjord, Jessheim, E6

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjedekollisjoni , Asker
P4 - 09 Oct 19 kl. 08:58

Kjedekollisjon på E18

Tre biler har vært involvert i en kjedekollisjon på E18 mellom Holmen og Asker. Kollisjonen førte til mye oljesøl på stedet, som førte til at det stedvis ble glatt. Ingen av de involverte personene ble alvorlig skadet.

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 17:33

Person til sykehus etter kjedekollisjon på E18 i Asker

En person er kjørt til sykehus etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag ettermiddag. To kjørefelt er stengt, ifølge politiet..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 17:33

Person til sykehus etter kjedekollisjon på E18 i Asker

En person er kjørt til sykehus etter at fire biler kolliderte på E18 ved Skaugum i Asker fredag ettermiddag. To kjørefelt er stengt, ifølge politiet..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 07:50

Lang kø etter kjedekollisjon på E18

Fem biler var involvert i en massekollisjon på E18 ved Asker mandag morgen..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 07:50

Kjedekollisjon ga lange køer på E18

Fem biler var involvert i en massekollisjon på E18 ved Asker mandag morgen. Litt senere kolliderte en buss med en lastebil..

NRK - 18 Oct 19 kl. 16:58

Kjedekollisjon på E18

Flere biler har kollidert på E18 ved Asker i Akershus. Det skriver politiet på Twitter. Det skal være snakk om fire biler totalt.

P4 - 28 Oct 19 kl. 07:56

Kø etter kjedekollisjon

Fem biler har vært involvert i en kjedekollisjon på E18 ved avkjøringen til Askerm og det er er lange køer på stedet, opplyser politiet. Heldigvis er ingen meldt alvorlig skadd. Årsaken til kollisjonen er uklart..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 07:17

Fem biler i kjedekollisjon i Oslo

Politiet i Oslo melder om en kjedekollisjon hvor fem kjøretøyer er involvert torsdag morgen..

P4 - 20 Oct 19 kl. 19:40

Seier på overtid til Frisk Asker

Frisk Asker trengte ekstraomganger for å slå Manglerud 3-2 i kveld. Etter dagens kamp ligger Frisk Asker to poeng bak seiersleder Stavanger Oilers i eliteserien..

VG - 24 Sep 19 kl. 21:30

Frisk Asker tok tabelltoppen - hjemsøker Lillehammer

(Lillehammer - Frisk Asker 2–3) Frisk Asker slo ut Lillehammer av sluttspillet med fire strake borteseire i vår, og fortsetter å plage Lillehamringene på deres territorie. Nå er den regjerende norgesmesteren på tabelltopp..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 30 minutter siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 1 time siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 1 time siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 1 time siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 1 time siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 1 time siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..

P4 - 1 time siden

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 2 timer siden

Høyeste avskoging på ti år

Avskogingen i Amazonas i år har vært den høyeste i regnskogen på ti år. Over 9700 kvadratkilometer har gått tapt i Brasil i år, viser nye tall brasilianske myndigheter offentliggjorde i dag. Det er et område større enn Rogaland fylke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt