VG > Nyheter

Tuesday, 18 December, 12:20

VG - 25 Nov 17 kl. 09:51

Kjøpte «rottereir» - får hevet boligkjøpet

Kort tid etter at han flyttet inn i et hus til 6,4 millioner kroner, hørte kjøperen kravling i veggene. Det ble starten på et over to år langt rotte-mareritt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjøpte, rottereirfår , hevet, boligkjøpet
E24 - 29 Jul 18 kl. 19:37

DNB droppet kritisk rapport – må heve boligkjøp

Et boligkjøp blir nå hevet etter at E24 avslørte at DNBs eiendomsmegler underslo en kritisk tilstandsrapport. – Jeg er så lettet, sier den fortvilte kjøperen av boligen..

P4 - 04 Sep 17 kl. 13:25

Føler oss snytt etter boligkjøp

Ni av ti takstmenn mener boligkjøpere har for høye forventninger til erstatning etter boligkjøp. Det viser en ny undersøkelse blant medlemmene i NITO takst. Administrerende direktør, Espen Fuglesang, sier det ikke er samsvar mellom de forventninger boligkjøperne har og den faktiske situasjonen.

P4 - 19 Jul 17 kl. 19:11

Megler må dekke internett-kostnadene til boligkjøper

En eiendomsmegler må betale for internett-kostnadene til en boligkjøper i tre år etter å ha oppgitt feil opplysninger i et boligprospekt. Boligkjøperen klaget saken inn for nemnda fordi det i boligprospektet sto at kostnadene for internett var inkludert i fellesutgiftene i sameiet, noe som ikke viste seg å være riktig. Nå har Reklamasjonsnemnda for eiendomsmegling fastslått at megleren i Stjørdal må dekke boligkjøperens internett-kostnader på nesten 28.

Hegnar.no - 16 Sep 17 kl. 08:45

Heldigitalt boligkjøp gjennomført for første gang i Norge

Fra 14 dager på boligkjøp, tar det nå kun tre minutter..

DN - 11 Oct 17 kl. 12:53

Boligkjøper krevde 300.000 kroner for økt t-banestøy

På en visning i 2015 fikk en boligkjøper beskjed om at bråk fra t-banen skulle minskes etter en ombygging. Kjøperen synes bråket ble verre og en konsulent estimerte et verditap på 300.000 kroner..

Aftenposten - 19 Jun 18 kl. 12:11

Professor: Boligkjøpernes adferd er hoveddrivkraften for å presse boligprisene opp

– Boligkjøperne klarer ikke å forestille seg at boligprisene kan gå ned, sier ekspert på adferdsøkonomi. Han mener førstegangskjøperne i dag har en spesiell historie..

Aftenposten - 19 Jun 18 kl. 12:11

Professor: Boligkjøpernes ulogiske adferd presser boligprisene opp

– Boligkjøperne klarer ikke å forestille seg at boligprisene kan gå ned, sier ekspert på adferdsøkonomi. Han mener førstegangskjøperne i dag har en spesiell historie..

NRK - 19 Jul 17 kl. 18:44

Megler må dekke nettkostnader

En eiendomsmegler må betale for internett-kostnadene til en boligkjøper i tre år etter å ha oppgitt feil opplysninger i et boligprospekt, skriver Trønder-Avisa. Megleren i Stjørdal må dekke boligkjøperens internett-kostnader på nesten 28.000 kroner..

VG - 27 Nov 17 kl. 01:28

100.000 mennesker må evakuere etter hevet vulkan-alarm

Katastrofemyndighetene på Bali har hevet farenivået ved vulkanen Agung til høyeste nivå..

NRK - 05 Dec 18 kl. 12:24

– Blir ikke hevet før jul

Krevende værforhold gjør at den havarerte fregatten «Helge Ingstad» ikke blir hevet før tidligst 25. desember, melder Forsvaret..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Rektor om drepte Maren (28) og Louisa (24) : – Det er en fryktelig tragedie

De to jentene som ble drept på ferie i Marokko gikk i samme klasse på bachelorlinjen i friluft på Bø. – Vante turfolk, sier rektor Petter Aasen..

VG - 3 timer siden

Kilde til VG: Én arrestert for dobbeltdrapet, politiet jakter ytterligere to

Politiet i Marokko skal ha arrestert og mistenkt én person for drapene på en norsk og en dansk kvinne mens de jakter på to mistenkte. Det får VG opplyst fra en kilde tett på etterforskningen i Marokko tirsdag morgen..

VG - 1 time siden

Almlid blir ny NHO-sjef

Ole Erik Almlid (49) bli ny sjef i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)..

VG - 13 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept i Marokko: - En tragedie for hele landsbyen

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - 18 timer siden

Medier: Norsk kvinne funnet død i Marokko

Ifølge det marokkanske innenriksdepartementet er en norsk kvinne funnet død i et fjellområde i landet, melder nyhetsbyrået AFP. Politiet skal mistenke at det ligger en kriminell handling bak dødsfallet..

VG - 19 timer siden

Regjeringssonderingene: Venstre krever bedre pappaperm

Klarer Høyre, Frp, Venstre og KrF å gjennomføre noe de faktisk er helt enige om? Ifølge Guri Melby (V) er regjeringsforhandlingene en historisk sjanse til å gi alle fedre selvstendig rett til betalt foreldrepermisjon..

VG - 20 timer siden

May advarer mot ny folkeavstemning

Theresa May vil mandag advare Parlamentet mot å støtte en ny folkeavstemning om EU..

VG - 22 timer siden

Advarer om to dagers uvær – snø og sterk kuling i fjellet

Skal du over fjellet i Sør-Norge? Kanskje du skal vente til onsdagen og torsdag er passert – da ventes et stormsenter inn fra vest..

VG - 23 timer siden

Kvinne bosatt på Vestlandet tiltalt for IS-deltakelse

En somalisk statsborger bosatt på Vestlandet er den første kvinnen som blir terrortiltalt i Norge. Hun er tiltalt for å ha utviklet og spredd IS-propaganda..

VG - Igår: 11:30

Storsvindler Marie Madeleine Steen (61) erkjenner ti forhold

LYNGBY (VG) I dag startet rettssaken mot den norske storsvindleren Marie Madeleine Steen (61) i Danmark. Hun erkjenner ti av 22 tiltaleforhold..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt