VG > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:49

VG - 25 Nov 17 kl. 09:51

Kjøpte «rottereir» - får hevet boligkjøpet

Kort tid etter at han flyttet inn i et hus til 6,4 millioner kroner, hørte kjøperen kravling i veggene. Det ble starten på et over to år langt rotte-mareritt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjøpte, rottereirfår , hevet, boligkjøpet
P4 - 04 Sep 17 kl. 13:25

Føler oss snytt etter boligkjøp

Ni av ti takstmenn mener boligkjøpere har for høye forventninger til erstatning etter boligkjøp. Det viser en ny undersøkelse blant medlemmene i NITO takst. Administrerende direktør, Espen Fuglesang, sier det ikke er samsvar mellom de forventninger boligkjøperne har og den faktiske situasjonen.

P4 - 19 Jul 17 kl. 19:11

Megler må dekke internett-kostnadene til boligkjøper

En eiendomsmegler må betale for internett-kostnadene til en boligkjøper i tre år etter å ha oppgitt feil opplysninger i et boligprospekt. Boligkjøperen klaget saken inn for nemnda fordi det i boligprospektet sto at kostnadene for internett var inkludert i fellesutgiftene i sameiet, noe som ikke viste seg å være riktig. Nå har Reklamasjonsnemnda for eiendomsmegling fastslått at megleren i Stjørdal må dekke boligkjøperens internett-kostnader på nesten 28.

Hegnar.no - 16 Sep 17 kl. 08:45

Heldigitalt boligkjøp gjennomført for første gang i Norge

Fra 14 dager på boligkjøp, tar det nå kun tre minutter..

DN - 11 Oct 17 kl. 12:53

Boligkjøper krevde 300.000 kroner for økt t-banestøy

På en visning i 2015 fikk en boligkjøper beskjed om at bråk fra t-banen skulle minskes etter en ombygging. Kjøperen synes bråket ble verre og en konsulent estimerte et verditap på 300.000 kroner..

Aftenposten - 19 Jun 18 kl. 12:11

Professor: Boligkjøpernes ulogiske adferd presser boligprisene opp

– Boligkjøperne klarer ikke å forestille seg at boligprisene kan gå ned, sier ekspert på adferdsøkonomi. Han mener førstegangskjøperne i dag har en spesiell historie..

Aftenposten - 19 Jun 18 kl. 12:11

Professor: Boligkjøpernes adferd er hoveddrivkraften for å presse boligprisene opp

– Boligkjøperne klarer ikke å forestille seg at boligprisene kan gå ned, sier ekspert på adferdsøkonomi. Han mener førstegangskjøperne i dag har en spesiell historie..

VG - 27 Nov 17 kl. 01:28

100.000 mennesker må evakuere etter hevet vulkan-alarm

Katastrofemyndighetene på Bali har hevet farenivået ved vulkanen Agung til høyeste nivå..

NRK - 19 Jul 17 kl. 18:44

Megler må dekke nettkostnader

En eiendomsmegler må betale for internett-kostnadene til en boligkjøper i tre år etter å ha oppgitt feil opplysninger i et boligprospekt, skriver Trønder-Avisa. Megleren i Stjørdal må dekke boligkjøperens internett-kostnader på nesten 28.000 kroner..

Dagbladet - 04 Nov 17 kl. 11:26

Helikoptervraket hevet. Ingen av de savnede ble funnet

Ni dager etter helikopterstyrten som krevde åtte menneskeliv ved Svalbard, er det havarerte helikopteret hevet. Ingen de sju som fortsatt er savnet ble funnet..

NRK - 18 Oct 17 kl. 01:01

Full stans i Boligbyggs boligkjøp

Oslo kommune har stoppet det kommunale foretaket Boligbyggs boligkjøp med umiddelbar virkning etter flere avsløringer. – Boligbygg har stoppet alle kjøp inntil videre, også kjøp i åpent marked, sier byråd Geir Lippestad (Ap) til Dagens Næringsliv..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Valg i Tyrkia: Dette er partiet Erdogan frykter

DIYARBAKIR (VG) Tyrkias største etniske minoritet føler seg undertrykt. Men kommer prokurdiske HDP over sperregrensen under søndagens valg, truer det Erdogan..

VG - 2 timer siden

Fetteren Ahmed (16) ble ett av gjengvoldens uskyldige ofre i Malmö: – Tør ikke å gå ut etter mørket

MALMÖ (VG) Det brutale trippeldrapet mandag denne uken fryktes å sette i gang en spiral av død og hevnaksjoner i Malmö. Etterlatte etter ofre og eks-kriminelle tegner et bilde av et politi uten kontroll..

VG - 10 timer siden

Frode Bergs forsvarer: – FSB leker med oss

Frode Berg vil i tiden framover bli utsatt for hardt press fordi de russiske etterforskerne ikke liker at han sier han er uskyldig, ifølge forsvareren..

VG - 11 timer siden

Aftonbladet: Skuddoffer i Malmö mistenkt for drap

Tidligere denne uken overlevde mannen trippeldrapet som rystet den svenske byen. Ifølge Aftonbladet er han nå selv mistenkt for drap..

VG - 12 timer siden

Snikskytteren i Washington D.C. skal få ny domsavsigelse

En føderal ankedomstol besluttet torsdag at Lee Boyd Malvo, som soner livstid i fengsel for flere snikskytterdrap på tilfeldige mennesker, skal få ny domsavsigelse..

VG - 15 timer siden

Ektemannen var siktet for drap - henlagt som intet straffbart forhold

Riksadvokaten har henlagt saken som «intet straffbart forhold» etter at en kvinne døde av skader i Stavanger i fjor høst. Ektemannen var lenge siktet for drap..

VG - 16 timer siden

Donald Trump viste frem ofre for kriminelle immigranter

USAs president Donald Trump mener det må fokuseres mer på alle kriminelle handlinger som blir begått av ulovlige innvandrere i landet..

VG - 16 timer siden

Donald Trump om ulovlige immigranter: – Vi skal sikre grensene våre

USAs president Donald Trump traff fredag kveld ofre for «kriminelle immigranter». Han mener at det må fokuseres mer på alle kriminelle handlinger som blir begått av ulovlige innvandrere i landet..

VG - 18 timer siden

Justisministeren: Vi står overfor en ny type kriminalitet

Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) mener ungdomskriminaliteten i Oslo i dag er en ny utfordring. Han ser på ungdomsfengsel som én mulig løsning..

VG - 18 timer siden

Video om sovevoldtekt tar av på Facebook

«Emilie» våkner opp og husker ingenting. Har hun blitt voldtatt? Slik starter kampanjevideoen som overgrepsmottaket i Østfold har delt på Facebook..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt