VG > Økonomi

Onsdag, 21 Oktober, 23:19

VG - 20 sep. 20 kl. 19:50

Kjørte over Brann igjen

BERGEN/OSLO (VG) (Brann - Bodø/Glimt 1–3) Bodø/Glimt har slått Brann med totalt 8–1 over to kamper denne sesongen. Samtidig distanserte de Molde med ytterligere tre poeng..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergenoslo, Glimt, Brann, Molde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørte, over, Brann, igjen
VG - 20 sep. 20 kl. 19:50

Kjørte over Brann igjen

BERGEN/OSLO (VG) (Brann - Bodø/Glimt 1–3) Bodø/Glimt har slått Brann med totalt 8–1 over to kamper denne sesongen. Samtidig økte de serieledelsen til ufattelige 16 poeng..

P4 - 13 okt. 20 kl. 13:53

Kjørte i feil retning

En bilist kjørte i ettermiddag 12 kilometer i feil kjøreretning på E6 i Viken. Sjåføren var en kvinne i 80-årene, og hun kolliderte til slutt med en annen bil ved Skjeberg, melder politiet. Det er ikke snakk om alvorlige personskader.

P4 - 22 sep. 20 kl. 13:00

Tiltalt for uaktsomt drap

En taxisjåfør fra Kristiansand er tiltalt for uaktsomt drap etter at han kjørte på 89 år gammel mann i desember i fjor. 89-åringen var på vei over et fotgjengerfelt da han ble påkjørt og døde på sykehus dagen etter. Ifølge tiltalen kjørte taxisjåføren raskere enn fartsgrensen, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - 17 sep. 20 kl. 05:14

Brann blusset opp igjen

11 personer er evakuert etter at en brann i Kristiansund blusset opp igjen i natt. Politiet i Møre og Romsdal melder om mye røyk, og at det er aktuelt å evakuerer en tilstøtende bygård. Det har begynt å brenn i motsatt ende i samme bygg som i går kveld opplyser politiet som nå ber beboere i nærheten om å lukke vinduene..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 06:40

Brann i bil som kjørte av veien ved Noresund

En person betegnes som alvorlig skadd i en bilulykke ved Noresund. Det brøt ut brann i bilen, men den er slokket..

NRK - 05 okt. 20 kl. 13:10

Brannbil kjørte av veien

To personer er kjørt til Ålesund sykehus og fire er fraktet til legevakta, etter at en brannbil kjørte av veien i Brattvåg. Politiet opplyser at veien er sperret og vil bli det en stund fremover..

P4 - 15 sep. 20 kl. 21:52

Brann i teltleir på Samos

Det har i kveld brutt ut brann rett i nærheten av teltleiren på den greske øya Samos. Ingen telt skal foreløpig stå i brann, det er i registreringssenteret det brenner, opplyser lokale myndigheter. Det var i forrige uke at Moria-leiren på Lesvos brant ned, og om lag 12.

P4 - 20 sep. 20 kl. 11:08

Brann ute av kontroll

En brann brann i terrenget har kommet ut av kontroll nord for Moelv i Ringsaker kommune i Innlandet. Et brannhelikopter er rekvirert, og brannvesenet og sivilforsvaret er satt inn i slukkingsarbeidet. Politiet melder at det brenner i ulendt terreng, og at det per nå ikke er fare for bebyggelse.

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 07:10

Brann får 6,5 millioner kroner fra fansen

4698 Brann-fans gir Brann tusenvis av kroner hver. – Ikke alle har råd, og det er greit, men dette er vi stolte av, sier supporterlederen..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:16

Korthuset Brann

«Kåre Ingebrigtsen forstår nå at jobben i Trondheim var en tur i parken. Brann er noe annet.», skriver BTs Brann-blogger Doddo..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Sjakhtar med sjokkseier etter VAR-drama

(Real Madrid – Sjakhtar Donetsk 2–3) Sjakhtar Donetsk overrasket og ledet med tre mål over Real Madrid til pause. Det ukrainske laget måtte så kjempe med nebb og klør for å sikre poengene..

VG - 2 timer siden

Camilla Lorentzen havnet midt i debatt om reklame og kroppspress: – Ganske «far out»

Sofie Karlstad brukte Camilla Lorentzen som eksempel på influncere som viser mye kropp, men ikke blir felt i Fim. Nå svarer Lorentzen..

VG - 2 timer siden

Sjakhtar med sjokkseier – glapp nesten på overtid

(Real Madrid - Sjakhtar Donetsk 2–3) Sjakhtar Donetsk overrasket og ledet med tre mål over Real Madrid til pause. Det ukrainske laget måtte så kjempe med nebb og klør for å sikre poengene..

VG - 2 timer siden

Grøsser-aktuelle Victoria Pedretti: – Var ingen stjerneelev

I løpet av kort tid har livet til Victoria Pedretti (25) blitt snudd på hodet..

VG - 3 timer siden

Mats Hildisch om lammelsen: – Setter utrolig pris på alle støttende meldinger

Han fikk lammelse under en ishockeykamp mellom Frisk Asker og Lørenskog. Nå takker Mats Hildisch (18) for all omtanken folk viser ham..

VG - 7 timer siden

Wijnaldum om van Dijk-taklingen: – Fullstendig idiotisk

Georginio Wijnaldum (29) sier at det er opp til de andre Liverpool-spillerne å vise at de kan prestere uten langtidsskadde Virgil van Djik (29)..

VG - 8 timer siden

Cathrine Montero Moen var bråtøff før fødselen: Fikk seg en overraskelse

Cathrine Montero Moen (30) var glad for å ha samboer Gaute Grøtta Grav (41) ved sin side under de intense timene på sykehuset..

VG - 9 timer siden

Kystens tapte stolthet

RØRVIK (VG) Hvis hurtigruten ikke lenger skal være kystens foretrukne hovedvei, er det langt mer enn et sønderknust omdømme som står på spill..

VG - 10 timer siden

Regjeringens pressekonferanse: Flere får reise til Norge

Det gjøres en rekke unntak for innreiserestriksjonen fra i dag, opplyser Monica Mæland på regjeringens pressekonferanse..

VG - 10 timer siden

Solskjær i konflikt med TV 2: Minner om maktmisbruk

Ole Gunnar Solskjær kunne rettet ryggen og forklart valgene sine i Sarr-saken skikkelig. Dersom han bruker posisjonen i Manchester United til å straffe journalister som har gjort jobben sin, er det rett og slett feigt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt