NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:51

NRK - 14 Sep 18 kl. 09:36

Kjørte inn i folkemengde – to skadd

En mann kjørte inn i en folkemengde utenfor en bar i Nimes i Frankrike natt til fredag. To personer er skadd. Den mistenkte er en 32 år gammel lokal beboer. Han skal ifølge vitnene ha ropt «Allahu akbar» (Gud er størst) under hendelsen, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nimes, Frankrike, AFP

Dele artikeln

62 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørte, inni , folkemengdeto , skadd
NRK - 12 Sep 18 kl. 18:15

Bil kjørte inn i folkemengde i Kina

Minst tre mennesker døde da en bil kjørte inn i en folkemengde i byen Hengyang i sørlige Kina onsdag, melder lokale medier. Over 40 ble skadd, og en 54-åring er pågrepet, mistenkt for å ha kjørt ned folk med vilje..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 07:19

Ni skadet da mann med vilje kjørte inn i folkemengde i Tokyo

Ni mennesker er skadd etter at en mann med overlegg kjørte bilen sin inn i folkemengde i Tokyo nyttårsaften..

P4 - 16 Jun 18 kl. 20:41

Taxi kjørte inn i folkemengde i Moskva

Sju mennesker ble skadd da en taxi kjørte inn i en folkemengde like ved den røde plass i Moskva lørdag. Det skriver Moscow Times. Ifølge politiet tyder alt på at sjåføren mistet kontrollen over bilen.

Dagbladet - 21 Feb 19 kl. 03:07

Seks drept da oligark-arvingen meide inn i folkemengde med luksusbil

Seks personer ble drept og seks skadd, da Alyona Zaitseva meide inn i en folkemengde i oktober 2017. Nå krever ofrene at hun bures inne i ti år..

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 07:39

Elleve drept da bil kjørte inn i folkemengde i Kina

Elleve personer ble drept og 44 skadd da en bil kjørte inn i en folkemengde i en by sør i Kina onsdag, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:08

Fire skadd etter påkjørsel

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

NRK - 01 Jan 19 kl. 06:48

Ni skadd i bilangrep i Tokyo

Ni personer er skadd etter at en mann med overlegg kjørte bilen sin inn i folkemengde i Tokyo nyttårsaften. Folk feiret nyttår i motedistriktet Harajaku da en mann (21) styrte rett på dem, som en protest mot dødsstraffen Japan fortsatt har..

Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 17:35

Småfly traff folkemengde - minst tre døde

Tre mennesker omkom og åtte er skadd i en flyulykke øst i delstaten Hessen i Tyskland, melder Bild. Et småfly fløy inn i en menneskemengde på en flyplass..

NRK - 16 Jun 18 kl. 18:31

Drosje køyrde inn i folkemengde

Ei drosje har køyrt inn i ei folkemengde i Moskva, melder Reuters. Sju personar er skadde, ifølgje det russiske nyheitsbyrået TASS..

VG - 12 Sep 18 kl. 19:57

Ni døde etter at bil kjørte i folkemengde i Kina

46 er skadet, tre av dem alvorlig, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Hengdong County..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Melding om mistenkelig gjenstand

Politiet rykket i ettermiddag ut til Kristiansand lufthavn Kjevik etter melding om en mistenkelig gjenstand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg å være en ufarlig gjenstand, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 2 timer siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt