NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 01:36

NRK - 14 Sep 18 kl. 09:36

Kjørte inn i folkemengde – to skadd

En mann kjørte inn i en folkemengde utenfor en bar i Nimes i Frankrike natt til fredag. To personer er skadd. Den mistenkte er en 32 år gammel lokal beboer. Han skal ifølge vitnene ha ropt «Allahu akbar» (Gud er størst) under hendelsen, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nimes, Frankrike, AFP

Dele artikeln

62 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørte, inni , folkemengdeto , skadd
NRK - 12 Sep 18 kl. 18:15

Bil kjørte inn i folkemengde i Kina

Minst tre mennesker døde da en bil kjørte inn i en folkemengde i byen Hengyang i sørlige Kina onsdag, melder lokale medier. Over 40 ble skadd, og en 54-åring er pågrepet, mistenkt for å ha kjørt ned folk med vilje..

P4 - 16 Jun 18 kl. 20:41

Taxi kjørte inn i folkemengde i Moskva

Sju mennesker ble skadd da en taxi kjørte inn i en folkemengde like ved den røde plass i Moskva lørdag. Det skriver Moscow Times. Ifølge politiet tyder alt på at sjåføren mistet kontrollen over bilen.

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 07:39

Elleve drept da bil kjørte inn i folkemengde i Kina

Elleve personer ble drept og 44 skadd da en bil kjørte inn i en folkemengde i en by sør i Kina onsdag, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:08

Fire skadd etter påkjørsel

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

Dagbladet - 14 Oct 18 kl. 17:35

Småfly traff folkemengde - minst tre døde

Tre mennesker omkom og åtte er skadd i en flyulykke øst i delstaten Hessen i Tyskland, melder Bild. Et småfly fløy inn i en menneskemengde på en flyplass..

NRK - 16 Jun 18 kl. 18:31

Drosje køyrde inn i folkemengde

Ei drosje har køyrt inn i ei folkemengde i Moskva, melder Reuters. Sju personar er skadde, ifølgje det russiske nyheitsbyrået TASS..

VG - 12 Sep 18 kl. 19:57

Ni døde etter at bil kjørte i folkemengde i Kina

46 er skadet, tre av dem alvorlig, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Hengdong County..

VG - 12 Sep 18 kl. 19:57

Ni døde etter bil kjørte i folkemengde i Kina

46 er skadet, tre av dem alvorlig, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Hengdong County..

NRK - 21 Jun 18 kl. 06:35

Sju omkom i lastebilulykke

Minst sju mennesker omkom da en lastebil kjørte inn i en folkemengde sør i Mexico, ifølge lokale medier. Bremsene i kjøretøyet skal ha sviktet. Ytterligere ni ble skadd..

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:08

Kan skyldes illebefinnende

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Meteorkrater funnet på Grønland

Danske forskere har funnet et 31 kilometer stort meteorkrater under innlandsisen nordvest på Grønland. Det kan være det største krater som noendinne er funnet. Danske forskere mener at krateret er dannet av en kilometer-stor jernmeteor..

NRK - 45 minutter siden

Brexit-krav om fiskeriavtale

Manglende avtaler om fiskekvoter blir et problem når Storbritannia forlater EU i mars. I skilsmisseavtalen står det at det innen 1. juli 2020 må være oppnådd enighet med EU-landeneom en fiskeavtale.

NRK - 1 time siden

Mann død etter skyting i Göteborg

En mann døde på sykehus etter at han ble skutt i Biskopsgården i Göteborg onsdag. Politiet ble tilkalt av naboer som hørte skudd. Ifølge SVT har politiet ingen mistenkte for det de betegnet som et drap..

NRK - 1 time siden

Svenskene får ny TV-lisens

I Sverige har riksdagen vedtatt at TV-lisensen skal erstattes av en Allmennkringkasteravgift som må betales av alle over 18 år med en skattbar inntekt. Avgiften blir på én prosent av nettoinntekten, begrenset oppad til 1300 kroner i året, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 1 time siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 2 timer siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 3 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 2 timer siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 2 timer siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt