NRK > Nyheter

Thursday, 20 September, 22:52

NRK - 14 Sep 18 kl. 09:36

Kjørte inn i folkemengde – to skadd

En mann kjørte inn i en folkemengde utenfor en bar i Nimes i Frankrike natt til fredag. To personer er skadd. Den mistenkte er en 32 år gammel lokal beboer. Han skal ifølge vitnene ha ropt «Allahu akbar» (Gud er størst) under hendelsen, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nimes, Frankrike, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjørte, inni , folkemengdeto , skadd
NRK - 12 Sep 18 kl. 18:15

Bil kjørte inn i folkemengde i Kina

Minst tre mennesker døde da en bil kjørte inn i en folkemengde i byen Hengyang i sørlige Kina onsdag, melder lokale medier. Over 40 ble skadd, og en 54-åring er pågrepet, mistenkt for å ha kjørt ned folk med vilje..

P4 - 16 Jun 18 kl. 20:41

Taxi kjørte inn i folkemengde i Moskva

Sju mennesker ble skadd da en taxi kjørte inn i en folkemengde like ved den røde plass i Moskva lørdag. Det skriver Moscow Times. Ifølge politiet tyder alt på at sjåføren mistet kontrollen over bilen.

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 07:39

Elleve drept da bil kjørte inn i folkemengde i Kina

Elleve personer ble drept og 44 skadd da en bil kjørte inn i en folkemengde i en by sør i Kina onsdag, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:08

Fire skadd etter påkjørsel

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

NRK - 16 Jun 18 kl. 18:31

Drosje køyrde inn i folkemengde

Ei drosje har køyrt inn i ei folkemengde i Moskva, melder Reuters. Sju personar er skadde, ifølgje det russiske nyheitsbyrået TASS..

VG - 12 Sep 18 kl. 19:57

Ni døde etter at bil kjørte i folkemengde i Kina

46 er skadet, tre av dem alvorlig, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Hengdong County..

VG - 12 Sep 18 kl. 19:57

Ni døde etter bil kjørte i folkemengde i Kina

46 er skadet, tre av dem alvorlig, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Hengdong County..

NRK - 21 Jun 18 kl. 06:35

Sju omkom i lastebilulykke

Minst sju mennesker omkom da en lastebil kjørte inn i en folkemengde sør i Mexico, ifølge lokale medier. Bremsene i kjøretøyet skal ha sviktet. Ytterligere ni ble skadd..

NRK - 25 Jun 18 kl. 12:08

Kan skyldes illebefinnende

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

Aftenposten - Igår: 12:03

Bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en moské i London

Tre personer ble såret da en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en moske i London..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sola kommune sa ja til bomringene

FrPs forslag om å utsette innføringen av bomringen ble nedstemt med 11 mot 30 stemmer i kommunestyret i Sola, skriver Stavanger Aftenblad. Selv om bomringene er vedtatt, vil politikerne gi rabatt til foreldre som skal levere i barnehagen..

NRK - 15 minutter siden

Nye børsrekorder i New York

Amerikanske investorer børstet bort bekymringene om handelskonflikter og politisk uro og sendte Dow Jones og S&P 500-indeksene til nye rekordnivåer, melder NTB. Dow Jones endte på 26.661 poeng, opp 1 prosent, og slo dermed januar-rekorden..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt i Göteborg

En mann skal ha blitt skutt utenfor Biskopsgården i Göteborg. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet har sperret av området, skriver den svenske avisen Aftonbladet. Vitner skal ha hørt flere skudd og en bil som forlot plassen i høy fart..

NRK - 45 minutter siden

Google gir tilgang til Gmail-data

I et brev sendt til Kongressen opplyser Google at de lar apputviklere granske innholdet i Gmail-kontoer. De får også lov til å dele dataene med andre så lenge de opplyser brukerne om hvordan de benytter informasjonen, skriver The Wall Street Journal..

NRK - 1 time siden

Rekkehus totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men flere ble husløse etter en større rekkehusbrann i Råde i Østfold torsdag kveld. Brannen startet i en av leilighetene i rekken med fire boliger, men spredte seg til en leilighet til, skriver Moss Avis..

NRK - 1 time siden

E24: Einar Aas kan ha krav på skatt

Krafttraderen Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt på 227 millioner kroner. – Hvis Einar Aas vil benytte skatteregelen må virksomheten opphøre, sier en av Norges fremste skatterettsadvokater, Bettina Banoun til E24..

NRK - 1 time siden

Kavanaugh-anklager vil forklare seg

The New York Times skriver at kvinnen som anklager høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, er forberedt på å forklare seg for Senatet neste uke dersom hun får rettferdige betingelser, ifølge en e-post fra kvinnens advokat..

NRK - 1 time siden

Fire døde etter skyting i Maryland

Syv personer ble skadet og fire er døde etter skytingen i Maryland, USA, torsdag. Gjerningspersonen, en 26 år gammel kvinne, er blant de omkomne. Kvinnen var midlertidig ansatt i apotekerkjeden Rite Aid, og døde etter å ha skutt seg selv i hodet..

NRK - 1 time siden

Rekordsalg av norsk gass

På tre måneder har Norge solgt gass tilsvarende tre ganger norsk vannkraftproduksjon til EU. – Vi har aldri levert så mye gass fra norsk sokkel før. Vi har levert 37 milliarder standard kubikkmeter gass, sier Frode Leversund i Gassco..

NRK - 1 time siden

Frykter 200 døde i ferjeulykke

Myndighetene i Tanzania frykter at over 200 personer skal ha druknet etter at en ferje kantret på Victoriasjøen torsdag. Så langt er 42 personer bekreftet omkommet, melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt