Hegnar.no > Økonomi

Monday, 17 June, 18:34

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 08:33

Kjøp i boks for Equinor

Equinor sluttfører kjøp av Rosebank-prosjektet på britisk sokkel..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Rosebank, Equinor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjøpi , boks, for, Equinor
NRK - 15 May 19 kl. 18:42

Demonstrasjon mot Equinor

Både norske og australske miljøvernere var på plass utenfor generalforsamlingen til Equinor på Forus for å si sin mening om planene om oljeboring i Australbukta, det skriver NTB. Equinor er operatør for og heleier av to letelisenser i Australbukta..

NRK - 15 Nov 18 kl. 07:52

Equinor blar opp for Solar

Equinor kjøper 9,7 % av det norske solcelleselskapet Scatec Solar for 700 millioner kroner. De to selskapene samarbeider allerede om prosjekter i Brasil og Argentina. Equinor sier i en melding at kjøpet er en del av selskapets langsiktige strategi..

NRK - 14 Dec 18 kl. 21:52

Equinor kjøper tre havvindlisensar

Equinor har kjøpt tre vindkraft-lisensar utanfor kysten av Massachusetts i USA. Prisen på lisensane var rundt 1,16 milliardar kroner, skriv E24. Dermed kan Equinor fortsette si satsing på vindparkar utanfor den amerikanske austkysten.

NRK - 03 May 19 kl. 08:35

Svakere driftsresultat for Equinor

Equinor leverte et svakere justert driftsresultat i årets første kvartal sammenlignet med i fjor. Hovedårsaken er lavere råvarepriser, ifølge Equinor..

NRK - 07 Jun 19 kl. 12:36

Equinor ser mot Kanariøyene

Equinor vurderer å investere 8,5 milliarder kroner i det som kan bli en av verdens største vindparker utenfor Kanariøyene. – Vi ser på dette som et spennende området for flytende havvind, sier Eskil Eriksen i Equinor til E24.

NRK - 19 Apr 19 kl. 12:51

Equinor investerer i Aserbajdsjan

Equinor investerer drøyt 50 milliarder kroner i et oljefelt i Kaspihavet i Aserbajdsjan. Myndighetene i Aserbajdsjan har godkjent å forlenge levetiden til oljefeltet. Equinor går sammen med åtte partnere om å bygge ytterligere en plattform på feltet..

NRK - 14 Dec 18 kl. 21:52

Equinor kjøper havvind-lisens i USA

Equinor har kjøpt ein av tre vindkraft-lisensar utanfor kysten av Massachusetts i USA. Prisen på lisensen var rundt 1,16 milliardar kroner, skriv E24. Dermed kan Equinor fortsette si satsing på vindparkar utanfor den amerikanske austkysten.

P4 - 11 May 19 kl. 11:50

Surfeprotester mot Equinor

I Australia har tusenvis av surfer protestert på flere strender i dag, mot Equinor sine planer om å starte oljeleting utenfor den australske kysten. På parolene står det blant annet "No way, No(r) way", melder NTB Og i morgen kommer surfeprotestene til Norge, da blir det demonstrasjon utenfor operahuset i Oslo. Det var i i juni 2017 at Equinor ble heleier av to letelisenser i Australbukta..

NRK - 07 Nov 18 kl. 22:03

Tre nye letelisenser til Equinor

Equinor er tildelt nye letelisenser i Jeanne d'Arc-området utenfor kysten av Newfoundland i Canada. – Vi er fornøyd med å ha sikret betydelig areal og nye letemuligheter utenfor kysten av Canada, sier konserndirektør for leting Tim Dodsoni i Equinor..

Hegnar.no - 28 Nov 18 kl. 07:28

Så stort ble Equinor-utbyttet

Equinor har kommet med utbytte-nyheter til aksjonærene..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 1 time siden

Hagen gir seg som leder for bompenge-opprøret

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen kommer ikke til å være i Stortinget når tre nye og bompengefinansierte prosjekter vedtas onsdag. Han har søkt permisjon..

Hegnar.no - 1 time siden

Innsider tar grep i Solon

Hegnar.no - 1 time siden

Airbnb vokste kraftig i 2018

Antall romdøgn som ble reservert gjennom utleietjenesten Airbnb, steg med 45 prosent i 2018 sammenlignet med året før..

Hegnar.no - 1 time siden

Dansk økokrim ransaket Nordeas danske hovedkvarter

Dansk økokrim har ransaket Nordeas danske hovedkvarter i forbindelse med anklager om hvitvasking..

Hegnar.no - 1 time siden

SpareBank 1 BV oppdaterer

Hegnar.no - 1 time siden

Dansk økokrim ransaker Nordeas danske hovedkvarter

Dansk økokrim ransaket mandag Nordeas danske hovedkvarter i forbindelse med anklager om hvitvasking, melder avisen Børsen..

Hegnar.no - 2 timer siden

Nytt nøkkeltall fra USA

Hegnar.no - 2 timer siden

Viktor Hovland - Norges nye stjerneskudd

Det er lenge siden Norge har hatt en mannlig golfspiller som har hevdet seg blant de beste. Viktor Hovland (20) kan bli den neste..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt