NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 15:55

NRK - 09 Sep 19 kl. 13:37

Kjønnsbalanse i EU-kommisjon

Den påtroppende presidenten i EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, får følge av 12 kvinner og 14 menn i det nye kollegiet. Kommisjonen skal presenteres tirsdag, men navnelisten over de nye kommissærene er nå klar..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, Leyen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjønnsbalansei , EU-kommisjon
P4 - 05 Oct 19 kl. 08:47

MDG vil opprette kommisjon for oljeavvikling

Miljøpartiet de Grønne vil opprette en kommisjon som kan jobbe med oljeavvikling. I Tyskland satte staten ned en kommisjon for å lage et opplegg for å stenge kullkraftverkene. Dette bør Norge kopiere, mener MDG, som om kort tid vil legge fram forslaget for Stortinget, skriver Aftenposten.

NRK - 10 Sep 19 kl. 18:04

Von der Leyen klar med ny kommisjon

EUs nye sjef Ursula von der Leyen setter klima og geopolitikk i høysetet med sin nye Kommisjon. Samtidig får danske Margrethe Vestager en enda mektigere rolle. – Kommisjonen min blir en geopolitisk kommisjon som vil stå for bærekraft, sier hun..

E24 - 28 Aug 19 kl. 06:20

Jakten på EUs nye «regjering» er i gang

Påtroppende president Ursula von der Leyen vil ha full kjønnsbalanse når hun setter sammen sin EU-kommisjon. Denne uken begynte hun å intervjue kandidatene..

E24 - 05 Oct 19 kl. 08:33

MDG vil opprette kommisjon for oljeavvikling

I Tyskland satte staten ned en kommisjon for å lage et opplegg for å stenge kullkraftverkene. MDG mener den kan kopieres til Norge for å avvikle oljeindustrien..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 12:00

Russisk kommisjon anbefaler benådning

En russisk kommisjon anbefaler at president Vladimir Putin benåder norske Frode Berg, som har sittet fengslet siden han ble pågrepet i Moskva for snart to år siden..

VG - 24 Oct 19 kl. 11:55

Russisk kommisjon anbefaler å benåde spiondømte Frode Berg

En russisk kommisjon har anbefalt Vladimir Putin å benåde den spiondømte nordmannen. – Svært gode nyheter, sier advokat Brynjulf Risnes..

Klartale - 24 Oct 19 kl. 12:25

Kommisjon foreslår at Putin benåder Frode Berg

President Vladimir Putin bør benåde Frode Berg. Det mener en russisk kommisjon..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 12:24

Russisk kommisjon foreslår at Putin benåder Frode Berg

En russisk kommisjon som håndterer benådninger, anbefaler at president Vladimir Putin benåder Frode Berg, ifølge Interfax..

VG - 24 Oct 19 kl. 11:55

Russisk kommisjon anbefaler å benåde Frode Berg

En russisk kommisjon har anbefalt Vladimir Putin å benåde Frode Berg..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 12:56

ARKs barnebokpris har «bare» 60 prosent mannlige vinnere. Det er bedre kjønnsbalanse enn de fleste norske litteraturpriser | Helene Uri

Sorry, Sørum, jeg ser ikke det samme som deg! «Motsatt vei» er det vanlige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Stavanger etterlyser vitner etter at en kvinne ble voldtatt natt til torsdag rundt klokken 04 fikk i trappene som går fra Olav Vs gate til Kannikbakken. Dersom du har tips i saken, kontakt politiet på 02800..

NRK - 30 minutter siden

Offentliggjør samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Volodymyr Zelenskij, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Frigir samtale

Det hvite hus har frigitt den første samtalen mellom USAs president Donald Trump og Ukrainas president Zelensky, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 45 minutter siden

Trump til Nato-toppmøte i London

USAs president kommer til London for å delta på Natos toppmøte i desember, bekrefter Det hvite hus. Toppmøtet er det første for statsminister Boris Johnson, men det kan også bli hans siste. En drøy uke senere er det valg i Storbritannia..

NRK - 45 minutter siden

Investerer i elbiler

Volkswagen planlegger å investere 60 milliarder euro i å legge om produksjonen. Selskapet skal satse på elektriske biler. Den tyske bilprodusenten skal de neste årene produsere 75 ulike modeller elbiler og 60 ulike hybridmodeller..

NRK - 45 minutter siden

Høring i kongressen

NRK - 1 time siden

Støttegruppen: – Glade for løsning

– Vi er veldig glade for at saken nå har funnet sin endelige løsning, og at dette har endt godt både for Frode Berg, familien og lokalsamfunnet i Kirkenes, sier Øystein Hansen i Støttegruppen for Frode Berg..

NRK - 1 time siden

IS-mistenkt sendt til USA

En IS-mistenkt amerikansk statsborger som har tilbrakt de siste dagene i ingenmannsland mellom Tyrkia og Hellas, er sendt til USA. Det opplyser den tyrkiske innenriksministeren, ifølge tyrkiske medier..

NRK - 3 timer siden

Siktet for knivstikking i sommer óg

Kvinnen (36) som er siktet for drapet på en kvinne på Sofienberg i Oslo var siktet for å ha knivstukket samme kvinne i samme leilighet tidligere i år. Den saken ble henlagt på grunn av manglende beviser, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt