Dagbladet > Kultur

Tuesday, 02 June, 10:03

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 06:00

Kjære lege, bli heller kjent med industrien

Legemiddelutvikling er økonomisk risikabelt; fra idé til ferdig medisin lykkes bare ett av ti prosjekter. Det viktigste er at de nye legemidlene er dokumentert trygt og effektivt..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjære, legebli , heller, kjentmed , industrien
Aftenposten - 25 Dec 19 kl. 06:55

Da håndkleet hun tørket seg med ble blått, kontaktet de lege. Men ingen fant svar. Før nå.

Etter en tid begynte hele familien å svette blått. En nysgjerrig lege ble familiens redning. Nå er oppdagelsen hans blitt internasjonalt kjent.

P4 - 05 Oct 19 kl. 18:22

Person hentet ut av brennende hus

En person er hentet ut av boligen som begynte å brenne i Bærum i kveld. Personen får behandling på stedet av ambulansepersonell, tilstanden er så langt ikke kjent. Det er heller ikke kjent om det skal være flere personer i huset..

NRK - 24 Feb 20 kl. 15:42

Bil inn i folkemengde i Tyskland

En bil har kjørt inn i en folkemengde under en karnevalsfeiring i byen Hesse i Tyskland, melder flere nyhetsbyråer. Det er foreløpig ikke kjent om noen er skadd eller har mistet livet, og omstendighetene rundt hendelsen er heller ikke kjent..

NRK - 24 Jan 20 kl. 15:11

Bildt: Seks drept i tysk småby

Seks mennesker er skutt og drept i et hus i Rot am See sør i Tyskland, ifølge Bild. Gjerningsmannen er pågrepet og ofrene skal ha vært familiemedlemmer. Omstendighetene rundt skytingen er ikke kjent, og motivet bak drapene er heller ikke kjent..

P4 - 01 Dec 19 kl. 15:54

Evakuerer boligblokk

Det brenner akkurat nå i en boligblokk i Notodden i Telemark, og 20 beboere blir evakuert. Det melder politiet akkurat nå. Det så langt ikke kjent om alle er gjort rede for, eller om noen er skadet.

P4 - 23 Jul 19 kl. 18:17

Båt synker ved Karmøy

Flere personer havnet i sjøen da en båt begynte å synke ved Åkra havn ved Karmøy i kveld. Alle nødetatene rykket ut, og det ble tatt i bruk helikopter. Etter kort tid opplyste brannvesenet at alle skal være oppe fra sjøen.

P4 - 25 Apr 20 kl. 16:42

Flere ulykke

Det har vært mange ulykker på veiene i ettermiddag. I Eikefjord i Vestland har to biler frontkollidert, og en person har ifølge politiet vært bevisstløs. Vedkommende har våknet igjen, men tilstanden er ikke kjent.

P4 - 05 Mar 20 kl. 10:16

Færre rammes av influensa

Antall influensasmittede går ned. Årets utbrudd har heller ikke vært spesielt kraftig, ifølge Folkehelseinstituttet. 1,5 prosent av dem som oppsøkte lege i forrige uke, ble diagnostisert med influensalignende sykdom.

P4 - 20 Dec 19 kl. 22:32

Hentet opp av vannet i Bærum

En person er hentet opp av vannet ved Sandvika i Bærum nå sent i kveld. Brannvesenet og dykkere rykket ut etter at det ble hørt rop om hjelp. Kort tid senere meldte brannvesenet at en person var reddet opp.

P4 - 22 Mar 20 kl. 18:55

Lege døde av korona i Frankrike

En fransk lege har nå mistet livet som følge av koronaviruset. Legen var 67 år gammel og jobbet på intensivavdelingen ved et sykehus, melder franske medier..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Beveger oss i en farlig retning

Det er uforståelig at regjeringen på den ene siden vet at Norge står overfor det alvorligste trusselbildet siden den kalde krigen, og på den andre siden viser så liten vilje til å styrke vårt forsvar..

Dagbladet - 11 timer siden

Genial skildring av meningstomme jobber

Anders N. Kvammen får fram det absurde i tidens jag etter jobb..

Dagbladet - Igår: 22:13

Svarte skjermer for TV 2

Distribusjonsavtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get går ut 31. mai. Blir de ikke enige innen midnatt, mister rundt 480 000 Get-kunder TV 2s kanaler.

Dagbladet - Igår: 22:45

Makten er på vandring

Det er et nytt flertall på Stortinget, og det utfordrer Erna Solberg. Når Frp går sammen med de rødgrønne, kan ikke regjeringen styre, skriver John O. Egeland..

Dagbladet - Igår: 22:13

Fremdeles ingen enighet mellom TV 2 og Get

Distribusjonsavtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get går ut 31. mai. Blir de ikke enige innen midnatt, mister rundt 480 000 Get-kunder TV 2s kanaler..

Dagbladet - Igår: 11:22

Slik er Ropstads framtidsdrøm

En deprimert Kjell Ingolf får trøst av Erna..

Dagbladet - I førrgår: 09:24

Skal smittevern trumfe alt?

Om sykehjemsbeboer og partner er eldre og vil ta risikoen, bør det være lov for mennesker som har levd livet sammen å også få beholde den fysiske kontakten inn i livets siste måneder..

Dagbladet - I førrgår: 21:50

Kan bidra til økt narkotikabruk

Er vi villige til å frata norsk ungdom noen av deres gode argumenter for å velge bort narkotika?.

Dagbladet - I førrgår: 17:51

Villere blir det ikke!

Herlig musikalsk villskap fra Undergrünnen..

Dagbladet - I førrgår: 12:47

Vi har lurt oss selv

Du har ikke digital kompetanse selv om du kan installere en app..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt