Dagbladet > Innenriks

Friday, 19 July, 01:56

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 16:01

Kirken kan ha brutt personvernet til 130 000 barn

Human-Etisk Forbund anklager Den norske kirke for å bryte personvernforordningen (GDPR), ved å registrere udøpte barn uten å informere foreldrene..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Etisk Forbund, Den, GDPR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kirkenkan ha , brutt, personvernet, til, 130, 000, barn
P4 - I førrgår: 16:04

Flere melder seg ut av kirken

Medlemstallet i Den norske kirke fortsetter å synke. Fra starten av året til utgangen av juni hadde 6411 personer meldt seg ut, viser tall NTB har fått fra Kirkerådet. Det er en økning fra samme tid i fjor, da tallet på utmeldinger endte på 5.

Aftenposten - 16 Feb 19 kl. 11:35

Pave Frans utviser tidligere kardinal fra kirken

Paven har utvist den amerikanske kardinalen Theodore McCarrick fra den katolske kirken etter at han ble funnet skyldig i å ha begått seksuelle overgrep..

P4 - 16 May 19 kl. 10:10

Rekordfå konfirmanter velger kirken

Rekordfå konfirmanter velger kirken. Mens det ved årstusenskiftet var sju av ti femtenåringer som ble konfirmert kirkelig var det i fjor kun 56 prosent, viser tall fra Statistisk Sentralbyrå. Samtidig øker andelen som konfirmerer seg borgerlig..

P4 - 14 Jun 19 kl. 09:30

Fallet fortsetter for kirken

Folket faller fortsatt fra Den norske kirke. I 2018 var 70 prosent av befolkningen medlemmer i kirken - det er 3 prosentpoeng færre enn for tre år siden, ifølge nye tall fra Statistisk sentralbyrå. Trøsten for presteskapet får være at selv om nedgangen fortsetter, bremset utviklingstakten noe i fjor.

NRK - 11 Apr 19 kl. 22:19

Radiokontakten ble brutt

Det ubemannede israelske romfartøyet Beresheet krasjet da det torsdag skulle lande på månen. Radiokontakten med det vesle fartøyet ble brutt rett før det nådde månens overflate..

NRK - 14 Jun 19 kl. 09:07

Færre medlemmer i kirken

Den norske kirke mistet 16.000 medlemmer i fjor. Kirken har nå 3,7 millioner medlemmer, 214.

P4 - 15 May 19 kl. 05:54

Kirken vil vurdere oljeinvesteringer

Den norske kirke vil i fremtiden vurdere om de fortsatt skal investere i oljeselskap. Kirken investerte nylig to millioner kroner i norske oljeselskaper, men har samtidig krevd klimahandling fra politikere og ga nylig støtte til klimastreikende ungdom. Kirkerådet opplyser til Vårt Land at de nå skal revidere retningslinjene sine..

Klartale - 07 Mar 19 kl. 15:28

Mener kommunen har brutt loven

En mann døde etter bad i glovarmt vann. Nå er kommunen siktet for å ha brutt loven..

P4 - 09 Jul 19 kl. 10:41

Åpner kirken i Øvre Eiker

Haug kirke i Øvre Eiker i Buskerud åpner dørene for alle som er berørt etter at to fra kommunen omkom i en trafikkulykke i Danmark. En 34 år gammel mann og hans sju år gamle sønn omkom da bilen deres ble påkjørt av toget i Trustrup i Danmark lørdag. Sognepresten sier til Drammens Tidende at kirken vil være åpen for de som ønsker å sørge eller trenger noen å prate med..

NRK - 25 Jun 19 kl. 16:48

Askøy kommune har brutt loven

Politiet fastslår at Askøy har brutt drikkevannsforskriften og vurderer å bøtelegge den allerede hardt økonomisk pressede kommunen. I dag kunne kommunen med sikkerhet slå fast at folk har blitt syke av drikkevannet fra høydebassenget på Øvre Kleppe..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Mistet syn og språk etter hoggorm-bitt

To måneder etter at han ble bitt av hoggorm, er Jan Ingar Båtvik, fortsatt ikke helt frisk. Han lå åtte dager på sykehus etter bittet, og fingeren er i dag helt hudløs..

Dagbladet - 10 timer siden

Leteaksjon etter at far falt ut av båt

En mann er savnet etter at han falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. De to barna hans tas hånd om av familie og kriseteam..

Dagbladet - 12 timer siden

Lærer dømt for å ha slått elever

En lærer er dømt til 28 dagers betinget fengsel for å ha slått to elever i ansiktet på en skoleforestilling i Rogaland..

Dagbladet - 15 timer siden

- Benjamin ligger her på pappas arm i kista

Far og sønn omkom da familiebilen ble påkjørt av et tog i Danmark 6. juli. I dag begraves de i Haug kirke..

Dagbladet - 14 timer siden

Frigir navn etter rasulykke i Ørsta

Det var Miriam Bjelland (33) som omkom etter å ha blitt truffet av stein på Litledalshornet i Ørsta..

Dagbladet - 16 timer siden

Mulla Krekars svigersønn pågrepet

Mulla Krekars svigersønn er pågrepet, ifølge TV 2. Han ble i likhet med Krekar dømt for terrorplanlegging i Italia mandag..

Dagbladet - 18 timer siden

Kan gå ett år før dom er klar

Ueland-familiens marokkanske bistandsadvokat vil fremme et erstatningskrav på vegne av familien. Men det kan gå over ett år før de tiltalte får endelig dom..

Dagbladet - Igår: 22:47

- Avslører holdninger om pasientene som de ikke burde ha

Elise Solbu Roalsø er selv en utålmodig «Birthzilla», men reagerer sterkt på hvordan ekspertene framstiller kvinner i hennes situasjon..

Dagbladet - Igår: 13:28

Krekar med tirade i retten

I omkring ett kvarter svarte Krekar på anklagene. Han mener at han ikke er en trussel for rikets sikkerhet..

Dagbladet - Igår: 13:35

Nå kommer sommeren til Nord-Norge

Det fine sommerværet forlater Sør-Norge, men folk i Nord-Norge kan juble over flott vær til helgen, melder Meteorologisk institutt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt