NRK > Nyheter

Monday, 09 December, 00:30

NRK - 21 Sep 19 kl. 04:36

Kirchner stilles for retten igjen

Argentinas tidligere president Cristina Kirchner blir for fjerde gang stilt for retten for korrupsjonsanklager. Det er ennå ikke besluttet når saken skal opp for retten.Kirchner er tiltalt for å ha tatt imot flere millioner dollar i bestikkelser..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cristina Kirchner

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kirchner, stilles, for, retten, igjen
NRK - 12 Jun 19 kl. 18:41

Marine Le Pen for retten

Marine Le Pen, leder av det franske ytre-høyrepartiet Nasjonal Samling, stilles for retten for å ha delt bilder av drap utført av ekstremistgruppa IS. Strafferammen er tre år. Le Pen delte bildene på Twitter i desember 2015..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 09:34

Hjemme hos «Darfur-slakteren» ble det funnet en milliard i kontanter. Nå skal han stilles for retten.

Han er tiltalt for korrupsjon, krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten. Denne uke kan Sudans ekspresident Omar al-Bashir (75) bli stilt for retten..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 06:20

USA ber Russland sørge for at MH17-siktede stilles for retten

USA ber Russland om forsikringer for at de siktede etter nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 blir stilt for retten..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 18:45

Le Pen må møte i retten for å ha delt bilder av IS-drap

Marine Le Pen, som leder det franske ytre-høyrepartiet Nasjonal Samling, stilles for retten for å ha delt bilder av drap utført av ekstremistgruppa IS..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:20

Tidligere SS-offiser angrer

En 93 år gammel tidligere fangevokter stilles for retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til over 5000 drap i en av nazistenes konsentrasjonsleirer..

Dagbladet - 17 Oct 19 kl. 21:20

Tidligere SS-fangevokter angrer

En 93 år gammel tidligere fangevokter stilles for retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til over 5000 drap i en av nazistenes konsentrasjonsleirer..

Dagbladet - 24 Jun 19 kl. 23:23

FN-sjef: IS-fanger må stilles for retten eller frigis

Vil ha en slutt på overfylte leire med IS-fanger. Norge og andre land bør også ta ansvar for egne borgere, ifølge FN-sjef..

P4 - 18 Nov 19 kl. 23:46

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

NRK - 16 Sep 19 kl. 16:39

Italienske offiserer drapstiltalt

To offiserer stilles for retten, tiltalt for uaktsomt drap, etter at en fiskebåt fra Libya med flyktninger og migranter forliste i 2013. De to er tiltalt for å ignorere gjentatte SOS-varslinger før forliset. Minst 260 mennesker omkom i hendelsen..

NRK - 19 Sep 19 kl. 02:36

– Iran må stilles til ansvar

USAs utenriksminister Mike Pompeo og Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman er enige om at Iran må stilles til ansvar for sin «truende oppførsel». Det opplyser talsperson Morgan Ortagus i det amerikanske utenriksdepartementet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Holder skolen åpen på julaften

Jordal skole i Oslo holder åpent for elevene på julaften, skriver Dagsavisen. Tiltaket skyldes at enkelte elever har fortalt at de går gatelangs uten noe å gjøre i et julestengt Oslo. Rektor forventer at mellom 30 og 40 elever kommer vil dukke opp..

NRK - 45 minutter siden

Ett ambulansefly tilbake i drift

Lørdag varslet luftambulanseoperatøren at fem av ambulanseflyene deres var satt på bakken. Søndag kveld opplyser selskapet at ett av flyene nå er klarert og satt tilbake i tjeneste. Det melder NTB.

NRK - 1 time siden

I live under sammenrast bygning

Fredag kollapset en seks etasjers bygning i Kenyas hovedstad Nairobi. Søndag fant redningsmannskapene to overlevende. Ifølge Al Jazeera skal bygningskollapsen ha kostet fem mennesker livet, 31 ble skadd og 31 er savnet..

NRK - 3 timer siden

Kvinne omkom i ulykke i Hønefoss

En kvinne ble søndag kveld brakt til Ringerike sykehus etter å ha blitt påkjørt på E16 i Hønefoss. Kvinnen framsto som alvorlig skadd, sie politiet til NTB. Hun døde senere av skadene.

NRK - 2 timer siden

Våpenindustrien opp som en rakett

I fjor økte verdens 100 største forsvarsselskaper salget med 3 800 milliarder kroner, eller 4,6 prosent. Det kommer frem i en rapport fra det svenske fredsforskningsinstituttet SIPRI, skriver Svenska Dagbladet. Amerikanske selskaper øker mest..

NRK - 2 timer siden

Krever ambulanse-forklaring av Erna

SV vil kalle statsminister Erna Solberg (H) inn til Stortinget for å forklare seg om situasjonen rundt ambulanseflyene i Nord-Norge. Partiet mener helseminister Bent Høie (H) ikke ser alvoret i saken. det melder NTB..

NRK - 7 timer siden

Uvær og glatte veier skaper trøbbel

Uvær med kraftig snøfokk førte til flere stengte veier og fjelloverganger i Sør-Norge søndag. Det ble også meldt om flere trafikkulykker. Vegvesenet ber trafikanter om å kjøre forsiktig..

NRK - 3 timer siden

Biler i skiløype i Holmestrand

Flere biler kjørte omtrent halvannen kilometer innover skiløypa på Gullhaug i Holmestrand søndag kveld, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært både barn og skiløpere i løypa mens bilene kjørte der..

NRK - 3 timer siden

Kvinne påkjørt i Hønefoss

En kvinne ble søndag kveld brakt til Ringerike sykehus etter å ha blitt påkjørt på E16 i Hønefoss. Kvinnen framsto som alvorlig skad, sie politiet til NTB..

NRK - 4 timer siden

Disney advarer

Disney ber kinoer advare om at «Star Wars: The Rise of Skywalker» kan forårsake anfall hos mennesker med lysfølsom epilepsi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt