NRK > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 01:14

NRK - 21 sep. 19 kl. 04:36

Kirchner stilles for retten igjen

Argentinas tidligere president Cristina Kirchner blir for fjerde gang stilt for retten for korrupsjonsanklager. Det er ennå ikke besluttet når saken skal opp for retten.Kirchner er tiltalt for å ha tatt imot flere millioner dollar i bestikkelser..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cristina Kirchner

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kirchner, stilles, for, retten, igjen
NRK - 12 juni 19 kl. 18:41

Marine Le Pen for retten

Marine Le Pen, leder av det franske ytre-høyrepartiet Nasjonal Samling, stilles for retten for å ha delt bilder av drap utført av ekstremistgruppa IS. Strafferammen er tre år. Le Pen delte bildene på Twitter i desember 2015..

NRK - 08 jan. 20 kl. 15:39

Sarkozy til retten i oktober

Nicolas Sarkozy, Frankrikes tidligere president, stilles for retten i oktober. Dette blir den første rettssaken mot ekspresidenten som er tiltalt for korrupsjon..

Aftenposten - 17 juni 19 kl. 09:34

Hjemme hos «Darfur-slakteren» ble det funnet en milliard i kontanter. Nå skal han stilles for retten.

Han er tiltalt for korrupsjon, krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten. Denne uke kan Sudans ekspresident Omar al-Bashir (75) bli stilt for retten..

NRK - 04 juni 20 kl. 17:47

"Jogger-drapet" i USA til retten

De tre hvite mennene som er siktet for drapet på den svarte joggeren Ahmaud Arbery i delstaten Georgia, stilles for retten i dag. Arbery ble forfulgt, skutt og drept fordi de tre mente han var innbruddstyv. De risikerer dødsstraff, melder Reuters..

Aftenposten - 20 juni 19 kl. 06:20

USA ber Russland sørge for at MH17-siktede stilles for retten

USA ber Russland om forsikringer for at de siktede etter nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 blir stilt for retten..

Aftenposten - 12 juni 19 kl. 18:45

Le Pen må møte i retten for å ha delt bilder av IS-drap

Marine Le Pen, som leder det franske ytre-høyrepartiet Nasjonal Samling, stilles for retten for å ha delt bilder av drap utført av ekstremistgruppa IS..

Dagbladet - 17 okt. 19 kl. 21:20

Tidligere SS-offiser angrer

En 93 år gammel tidligere fangevokter stilles for retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til over 5000 drap i en av nazistenes konsentrasjonsleirer..

Dagbladet - 17 okt. 19 kl. 21:20

Tidligere SS-fangevokter angrer

En 93 år gammel tidligere fangevokter stilles for retten i Tyskland, tiltalt for medvirkning til over 5000 drap i en av nazistenes konsentrasjonsleirer..

Dagbladet - 24 juni 19 kl. 23:23

FN-sjef: IS-fanger må stilles for retten eller frigis

Vil ha en slutt på overfylte leire med IS-fanger. Norge og andre land bør også ta ansvar for egne borgere, ifølge FN-sjef..

NRK - 18 feb. 20 kl. 15:11

Netanyahu stilles for retten i mars

Korrupsjonsrettssaken mot den israelske statsministeren, Benjamin Netanyahu, starter 17. mars, melder nyhetsbyrået Reuters. Det er første gang en israelsk statsminister blir tiltalt for noe kriminelt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - Igår: 03:13

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - Igår: 03:14

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - Igår: 03:20

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - Igår: 04:59

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - Igår: 05:06

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - Igår: 05:41

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - Igår: 05:50

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - Igår: 05:56

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - Igår: 06:39

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - Igår: 06:45

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt