Dagbladet > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:15

Dagbladet - 02 mars 21 kl. 09:02

Kira (9) funnet: - Har ikke ord!

Forrige mandag ble hunden Kira borttatt av to ukjente personer i Oslo. Søndag kom hun tilbake til sin rettmessige eier, etter flere tips fra engasjerte borgere..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kira, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kira9 , funnetHar , ikke, ord
Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 11:21

Her blir Kira tatt: - Helt jævlig

Mandag forsvant hunden Kira (9) midt i Oslo. Eierne forteller at hun ble borte da et par fortalte at de kunne passe henne..

NRK - 22 jan. 21 kl. 12:29

Vil slå ned på demonstrasjonar

– Vi kjem til å slå ned på demonstrasjonar for opposisjonspolitikaren Aleksej Navalnyj, seier politiet i Moskva. Fleire allierte av Navalnyj er fengsla, i tillegg til talskvinne Kira Jarmysj. Navalnyj vart arrestert i førre veke..

NRK - 01 feb. 21 kl. 16:12

Navalnyjs talsperson i husarrest

Talspersonen til den fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj må sitte i husarrest i sju uker, melder Reuters. Det har en russisk domstol avgjort mandag. Kira Yarmysh må sitte i husarrest til 23.

Klartale - 19 feb. 21 kl. 09:33

Dette ordet kan han ikke fordra

Knut Gørvell er 62 år gammel og sjef for Krimfestivalen. Han forteller deg hva som er et typisk krim-ord. Og hvilket ord han ikke kan fordra..

VG - 29 jan. 21 kl. 10:18

Armie Hammers ekskone: – Har ikke ord

Elizabeth Chambers (37) bruker kun to ord om det som skjer i kjølvannet av skandalen rundt sin fraseparerte ektemann (33)..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 15:30

Disse er kåret til de dårligste nye ordene i Tyskland

Hvert år blir det kåret er dårlig nytt ord i Tyskland. Forskere mener det var nødvendig å kåre to ord i 2020..

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

VG - 15 jan. 21 kl. 16:58

Ikke trodd på et ord

Laila Anita Bertheussen er ikke trodd på noe som helst. Retten mener også hennes samboer Tor Mikkel Wara har tilpasset forklaringen sin i forsøket på å få henne renvasket..

VG - 15 jan. 21 kl. 16:58

Ikke trodd på ett ord

Laila Anita Bertheussen er ikke trodd på noe som helst. Retten mener også hennes samboer Tor Mikkel Wara har tilpasset forklaringen sin i forsøket på å få henne renvasket..

VG - 19 jan. 21 kl. 13:51

Sorg etter dødsbrann: – En fryktelig mørk tid for en liten bygd

HENNINGSVÆR/SVOLVÆR (VG) Etter dødsbrannen i Andøy, strekker ikke ord til for venner og familie. – Det er nesten ikke et menneske ute, sier restauranteier Siv-Hilde Lillehaug..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Åtte smittet etter begravelse

Åtte personer i Gjøvik kommune har fått påvist coronaviruset etter å ha vært i samme begravelse..

Dagbladet - 30 minutter siden

- Forferdelig

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann i 30-åra ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld og seinere døde av skadene. Han ringte selv alarmsentralen og varslet om skytingen, og mobiltelefonen hans saumfares nå for spor..

Dagbladet - 1 time siden

Flest smittes i eget hjem

I forrige uke ble det registrert 1128 smittetilfeller i Oslo. De fleste ble smittet i egen husstand..

Dagbladet - 1 time siden

Scenarioet som kan utløse storkrig

Bryter det ut storkrig, eller vil den spente situasjonen langs den ukrainske grensa mot Russland i øst avta? Særlig ett scenario fryktes..

Dagbladet - 2 timer siden

Kalte corona en svindel - smittet

Før jul tvilte han på at coronaviruset eksisterte og kalte pandemien en svindel. Nå er den konservative amerikanske rockestjerna Ted Nugent coronasyk..

Dagbladet - 3 timer siden

Nå kan oppgjøret komme

Idag er det varslet noe som likner veldig på oppgjørets time i krigen mellom Vladimir Putin og Aleksej Navalnyj. Sjansen er stor for at de begge blir tapere, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 3 timer siden

- Aldri sett så mange lik

I India går krematorieovnene for fullt. Samtidig meldes det om folk som brenner lik i parker og akutt mangel på sengeplasser ved sykehusene..

Dagbladet - 4 timer siden

Slipper bot for hotellnekt

Kvinne etter Spania-ferie: - Ikke hørt fra politiet mellom Gardermoen og henleggelsen..

Dagbladet - 4 timer siden

Trump: - Vurderer seriøst å stille til valg igjen

I sitt første intervju med et stort nyhetsnettverk siden han forlot Det hvite hus, sier USAs tidligere president Donald Trump at han seriøst vurderer å stille til valg igjen i 2024..

Dagbladet - 5 timer siden

Knivdrapet i Nittedal: - En skrekkelig tragedie

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Forsvareren hans kaller drapet en skrekkelig tragedie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt