VG > Økonomi

Mandag, 06 Juli, 15:35

VG - 16 okt. 19 kl. 07:07

King tok ordet i Norges garderobe: – Ingen vil føle seg sånn

BUCURESTI (VG) Joshua King (27) kom med en klar beskjed til lagkameratene etter kvalik-smellen mot Romania..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bucuresti, King, Romania, Norges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: King, tok, ordeti , Norges, garderobeIngen , vil, føle, seg sånn
P4 - 03 des. 19 kl. 20:55

King fortsatt ute med skade

Joshua King er fortsatt ute med skade og spiller ikke i Bournemouths bortekamp mot Crystal Palace i Premier League tirsdag kveld. Den norske stjernespissen har vært ute av spill siden han fikk trøbbel med hamstringen i Norges EM-kvalifiseringskamp mot Malta i midten av november. Det er usikkert om King kan spille lørdagens storkamp mot Liverpool..

VG - 23 april 20 kl. 16:24

Babylykke for King – ble far for andre gang

Norges stjernespiss Joshua King er blitt far til en datter. Fra før har han sønnen Noah (4)..

P4 - 29 april 20 kl. 23:39

Språkrådet ut mot kohort

Språkrådet sukker og fortviler over ordet kohort som for enkelte har blitt en del av dagligtalen under koronakrisen. Utdanningsdirektoratet har blant annet brukt ordet til å beskrive barn i små grupper i den nasjonale smittevernveilederen. Men språkdirektør Åse Wetås sier til VG at de har blitt kontakt av mange foreldre som ikke skjønner hva det betyr.

VG - 11 juni 20 kl. 17:00

Trump og misbruk av F-ordet

Fascisme-ordet er nyttig for mange. Det brukes effektivt til å stemple, stigmatisere, demonisere og delegitimere partier, politikere og meningsmotstandere. Det brukes sjeldent analytisk, saklig og tenksomt.

VG - 04 sep. 19 kl. 07:08

King ler av Haalands «kaos»-uttalelser

STORO (VG) Norges mest erfarne landslagsspiss, Joshua King (27), har ingen favorittmakker. Men han tror det kan bli «kult» å spille sammen med A-landslagsfersking Erling Braut Haaland (19)..

Aftenposten - 03 sep. 19 kl. 19:30

Norges stjernespiss Joshua King om Haaland: – Ikke legg for mye press på ham

Landslagsstjernen Joshua King (27) vil unngå «Ødegaard-tendenser» rundt Erling Braut Haaland (19). Premier League-spilleren ber folk være tålmodige og vil dempe forventningene til jærbuen..

P4 - 26 juli 19 kl. 08:20

Beklager bruken av ordet "jødesvin"

NRK beklager nå bruken av ordet «jødesvin» i en Satiriks-sketsj. Flere har reagert kraftig på deres video som bruker dette ordet når det i sketsjen spilles scrabble. Nå beklager kanalen ordbruken, og fjerner samtidig sketsjen fra sine plattformer.

VG - 26 okt. 19 kl. 14:11

Ordet mobbing må ikke vannes ut

Slik ordet misbrukes i dag er det i ferd med helt å miste sin mening og sitt alvor..

VG - 06 feb. 20 kl. 21:40

Larry King om bruddet: Ingenting er verre enn krangling

Larry King (86) og Shawn Southwick King (60) har avlyst skilsmissen før, men nå er det over og ut. Han skylder på aldersforskjellen..

NRK - 18 april 20 kl. 15:32

Søringkarantene mest populære ord

NRK-brukere har kåret «søringkarantene» til det beste koronaordet. Ordet tok en overlegen seier med 34 prosent av de 20.000 stemmene.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Erik Thorstvedt: – Det ville være veldig rart å gi Mourinho fyken nå

Tottenham kommer trolig ikke til Champions League - og kanskje ikke til Europa League heller. Men Erik Thorstvedt synes det ville være merkelig å sparke José Mourinho..

VG - 1 time siden

Bekrefter at Bergh er høyaktuell for UFC-kamp om to uker

Kenneth Bergh (31) er så godt som klar for UFC, og debuterer trolig i lett tungvekt-klassen på «Fight Island» 26. juli..

VG - 2 timer siden

Dagmammabransjen trenger kontroll

Historier om svart arbeid, elendige arbeidsforhold og omsorgssvikt har gitt dagmammabransjen et dårlig rykte. Når mangel på kontroll blir farlig for barna, er det på tide å la lovreguleringer røyke ut de useriøse aktørene..

VG - 2 timer siden

Norges nye OL-håp: – Beundrer gutta

EKEBERGSKOGEN i OSLO (VG) Stine Dale (22) virker litt sjalu på sine mannlige landslagkollegers evne til kun å satse på sporten. Selv skjøtter Norges nye OL-håp i triatlon to jobber og studier i tillegg til over 20 timer trening i uken..

VG - 3 timer siden

Rosenborg vil gi Emberland full lønn og fri ut året

Ifølge Rosenborgs styreleder Ivar Koteng (60) kan Karl Oskar Emberland (51) komme til å bli i klubben ut kontraktstiden – uten arbeidsplikt..

VG - 4 timer siden

Birger Meling har signert for franske Nîmes

Rosenborgs landslagsback Birger Meling (25) har signert for Ligue 1-klubben Nîmes de neste tre årene..

VG - 4 timer siden

To campingvogner har veltet i kraftig vind

To campingvogner har veltet på to ulike broer mandag formiddag. Nå anbefaler politiet i Sør-Vest at campingvogn- og bobileiere lar bilen stå på grunn av kraftig vind..

VG - 4 timer siden

Campingvogn veltet på bro – stengt for både bil- og båttrafikk

En campingvogn har veltet på Karmsund bro. Det er kraftige vindkast på stedet og trafikken er stengt for både biler og båter..

VG - 4 timer siden

Trondsen herjet og ble hånet – tar oppgjør med Stabæk-bruddet

BEKKESTUA (VG) Anders Trondsen (25) får fortsatt høre det når han besøker sin gamle hjemmebane. Men Rosenborg-spilleren mener Stabæk-fansen har feil inntrykk av hvorfor han forlot klubben for over fem år siden..

VG - 5 timer siden

«Alternative» valgobservatører på Krim

Valgobservatørene på Krimhalvøya var nok en gang rekruttert fra prorussiske miljøer i Europa. Flere tilhørte høyreradikale og høyreekstreme miljøer..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt