E24 > Økonomi

Monday, 18 November, 14:14

E24 - 18 May 19 kl. 17:55

Kinesisk kaffegigant debuterte på Wall Street: Vil bli større enn Starbucks i Kina i år

Luckin Coffee-aksjen steg 20 prosent i løpet av selskapets første dag på Nasdaq-indeksen. Det nynoterte selskapet kan nå målet om å overgå sin amerikanske konkurrent på det kinesiske kaffemarkedet innen året er omme..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Coffee, Nasdaq, Wall Street, Starbucks, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kinesisk, kaffegigant, debuterte, Wall, Street, Vilbli , større, enn Starbucks i Kina i år
Hegnar.no - 26 Jul 19 kl. 22:16

Enorme kursutslag på flere giganter i USA

Både Google og kaffegigant tok helt av på Wall Street. Oppkjøp, nøkkeltall, renter og handelskrig var også blant driverne på ukens site handelsdag..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 21:19

Bravo-unggutter debuterte mot elitemotstand: – Drømmen er å bli bedre enn Drammen

Tom Ove Gabrielsen (16) og Sebastian Vambheim (17) debuterte for Bravo mot Drammen..

NRK - 07 Sep 19 kl. 20:23

Debuterte med mål

Landslagsspelar Caroline Graham Hansen scora eit mål og hadde ein målgjevande pasning, då ho debuterte for den spanske storklubben Barcelona laurdag. Dette er den første kampen av årets Primera División i Spania. Barcelona vann 9–1 mot Club Tacón..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 21:34

Nordmann debuterte i Bundesliga - vant «norsk» duell

Julian Ryerson debuterte i 1. Bundesliga med et innhopp på overtid da Union Berlin slo byrival Hertha 1-0, men stygge scener utenfor banen ødela mye..

NRK - 11 Feb 19 kl. 08:57

Kinesisk sinne mot USAs marine

Kinas utenriksdepartement har uttrykt sinne etter at to amerikanske krigsskip seilte nær øyer Kina har gjort krav på i Sør-Kina-havet. Skipene skal ha entret kinesisk farvann uten tillatelse ifølge en kinesisk talskvinne..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 21:34

Tidligere Viking-spiller debuterte i Bundesliga - vant «norsk» duell

Julian Ryerson debuterte i 1. Bundesliga med et innhopp på overtid da Union Berlin slo byrival Hertha 1-0, men stygge scener utenfor banen ødela mye..

NRK - 05 Feb 19 kl. 11:57

Merkel frykter kinesisk spionasje

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil ha tiltak for å unngå at kinesiske IT-selskaper sender folks personopplysninger til kinesisk etterretning. Flere land er bekymret for om Huawei samarbeider med kinesisk etterretning. Det avviser selskapet..

Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 06:24

Kinesisk handelsdelegasjon på plass i USA

En kinesisk handelsdelegasjon ledet av visestatsminister Liu He har ankommet USA for fortsatte forhandlinger. Liu skal blant annet møte president Trump..

NRK - 03 Mar 19 kl. 08:35

Sakna kinesisk advokat funnen

Ein profilert kinesisk menneskerettsadvokat, Jiang Tianyong, er komen til rette etter å ha vore forsvunnen i to dagar frå han vart sett fri frå fengsel. – Men han er ikkje fri. Han bur med foreldra, men det er politi utanfor, opplyser kona hans..

NRK - 29 Jan 19 kl. 07:08

Kinesisk delegasjon på plass i USA

Ein kinesisk delegasjon leia av visestatsminister Liu He, er i Washington for handelssamtalar med USA, melder Reuters. USA og Kina sette i fjor tollen på varene til kvarandre kraftig opp, og samtalane er eit forsøk på å få slutt på handelskonflikten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Voldberg satser millioner på grønn børsvinner

Storinvestor Tore Aksel Voldberg, som har mesteparten av milliardverdiene sine plassert i Solon Eiendom, dukker denne uken opp som 31. største eier i Oslo Børs-noterte Scanship Holding med 300.000 aksjer for rundt seks millioner kroner..

E24 - 1 time siden

Analytiker skeptisk til lakseselskapers himmelferd etter ambisiøse vekstmål

– Jeg synes ikke aksjer skal ha så mye premie for ting som ligger så langt frem, sier sjømatanalytiker Tore Tønseth..

E24 - 3 timer siden

Investorer setter klimapress på energibyrået IEA

I et brev sendt til den globale energiovervåkeren IEA retter investorer, deriblant norske Storebrand, kritikk mot organisasjonens energisektor-analyse..

E24 - 5 timer siden

Egenkapitalen er tapt hos Havyard Groups datterselskap

En rekke prototype-prosjekter skaper store problemer for Havyard-datter. Nå er selskapet i brudd med lånebetingelser, og stanser betaling av gjeld..

E24 - 6 timer siden

Vy-passasjerene har ikke vært mer misfornøyd på 15 år

Tilfredsheten med Vy er på vikende front over hele landet. På alle landets togstrekninger er togpassasjerene mer misfornøyd enn for et halvt år siden. Det viser Vys kundetilfredshetsindeks..

E24 - 6 timer siden

Øystein Stray Spetalen med nytt millionkjøp i B2 Holding

Investoren eier nå inkassoaksjer for 53 millioner kroner..

E24 - 6 timer siden

Selvaag Bolig vil betale ut 2 milliarder til aksjonærene

Ved å rendyrke boligutviklingsvirksomheten vil Selvaag Bolig gjøre seg mer konkurransedyktig. Samtidig vil selskapet gi aksjonærene en solid utbytteutbetaling..

E24 - 6 timer siden

Ny Ford Mustang skal ta opp kampen mot Tesla

Etter å ha kuttet i anslagene tidligere i høst, håper Ford at deres nye elbil Mustang Mach-E skal gjøre selskapet i stand til å kjøre fra konkurrentene..

E24 - 7 timer siden

Dette skjer denne uken

Resultatene fra Oslo Børs fortsetter å tikke inn denne uken. Det gjør også flere viktige nøkkeltall, samt referater fra to av verdens viktigste sentralbanker..

E24 - 7 timer siden

NHO mener tariffsystemet må fornyes

NHO mener norsk næringsliv står overfor en ryddejobb i tariffsystemet, og de mener den bør fornyes i møte med «den nye økonomien»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt