VG > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:43

VG - 20 Apr 19 kl. 08:58

Kinesisk droneprodusent med detaljert kart over norske militærbaser

Krigsskoler, satellittstasjoner, radarer og en NATO-kai er plottet inn og beskrevet i kartet den kinesiske droneprodusenten har lagt ut åpent på nett..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATO

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kinesisk, droneprodusentmed , detaljert, kart, over, norske, militærbaser
Klartale - 15 Apr 19 kl. 15:34

Kan du bruke kart og kompass?

Mange er avhengig av teknologi for å finne veien i fjellet. Nå må flere lære å bruke kart og kompass, mener Røde Kors..

Aftenposten - 15 Apr 19 kl. 07:21

Turistforeningen: – Mange er usikre på kart og kompass, vi har gjort oss avhengige av teknologi

DNT og Røde Kors advarer mot å stole blindt på teknologien i fjellet. Kun fire av ti er sikre på egne ferdigheter med kart og kompass, ifølge en undersøkelse..

NRK - 22 Mar 19 kl. 09:48

Kebnekaise-fly hadde feil kart

Ny gransking viser at det norske militærflyet som styrta i Kebnekaise i Sverige i 2012, flaug med feil kart. Klassekampen skriv at ein tidlegare tilsett i Luftforsvaret varslar om feil kring ulukka som ikkje er tidlegare kjend. Fem menneske omkom..

NRK - 11 Feb 19 kl. 08:57

Kinesisk sinne mot USAs marine

Kinas utenriksdepartement har uttrykt sinne etter at to amerikanske krigsskip seilte nær øyer Kina har gjort krav på i Sør-Kina-havet. Skipene skal ha entret kinesisk farvann uten tillatelse ifølge en kinesisk talskvinne..

NRK - 05 Feb 19 kl. 11:57

Merkel frykter kinesisk spionasje

Tysklands forbundskansler Angela Merkel vil ha tiltak for å unngå at kinesiske IT-selskaper sender folks personopplysninger til kinesisk etterretning. Flere land er bekymret for om Huawei samarbeider med kinesisk etterretning. Det avviser selskapet..

Hegnar.no - 29 Jan 19 kl. 06:24

Kinesisk handelsdelegasjon på plass i USA

En kinesisk handelsdelegasjon ledet av visestatsminister Liu He har ankommet USA for fortsatte forhandlinger. Liu skal blant annet møte president Trump..

NRK - 03 Mar 19 kl. 08:35

Sakna kinesisk advokat funnen

Ein profilert kinesisk menneskerettsadvokat, Jiang Tianyong, er komen til rette etter å ha vore forsvunnen i to dagar frå han vart sett fri frå fengsel. – Men han er ikkje fri. Han bur med foreldra, men det er politi utanfor, opplyser kona hans..

NRK - 29 Jan 19 kl. 07:08

Kinesisk delegasjon på plass i USA

Ein kinesisk delegasjon leia av visestatsminister Liu He, er i Washington for handelssamtalar med USA, melder Reuters. USA og Kina sette i fjor tollen på varene til kvarandre kraftig opp, og samtalane er eit forsøk på å få slutt på handelskonflikten..

VG - 28 Mar 19 kl. 05:55

USA pålegger kinesisk selskap å selge Grindr

USA har gitt et kinesisk selskap ordre om å selge Grindr, en dating- og sjekkeapp for homofile. Amerikanerne frykter kinesiske utpressing mot brukerne..

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 06:03

USA pålegger kinesisk selskap å selge Grindr

USA har gitt et kinesisk selskap ordre om å selge Grindr, en dating- og sjekkeapp for homofile. Amerikanerne frykter kinesiske utpressing mot brukerne..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Russland lover gjengjeldelse om Vardø-radaren oppgraderes

Russiske myndigheter mener Globus II-radaren i Vardø vil bli en del av USAs missilforsvar og lover gjengjeldelse om moderniseringen blir fullført..

VG - 3 timer siden

Bane NOR-rapport om tunnelulykke: Gjerdet var for lavt, manglet skilt

Ulykkesrapporten etter ulykken på Filipstad er klar. Etter å ha klatret opp på et parkert tog i tunnelen, kom en av ungdommene for nær en kontaktledning..

VG - 3 timer siden

Elefantene mister sitt fristed i Botswana – jakt skal igjen tillates

Botswana har opphevet sitt forbud mot elefantjakt. Naturvernere reagerer sterkt og frykter masseavliving..

VG - 4 timer siden

Derfor kan det bli streik i natt

I morgen kan Norge våkne til streik som kan ramme forsommerens eksamener ved landets skoler og universitet/høyskoler – og en rekke statlige tjenester. Men faren for skolestreik anses ikke å være overhengende..

VG - 5 timer siden

Unge Venstre kontrer Frp-Siv: Kaller inn til klima-krisemøte

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark sier det er klimakrisen som er den reelle krisen, og mener politikerne som snur om bompenger er feige. Han har kalt inn alle ungdomspartiledere til krisemøte..

VG - 8 timer siden

FN-topp: Ber Norge hente hjem barn av norske IS-krigere

UNICEF-sjef Henrietta Fore mener Norge er «ekstremt godt foreberedt» på å ta imot barn av nordmenn som har vært tilknyttet terrorgruppen IS..

VG - 10 timer siden

Politikere på Sørlandet: Skroter enda en bom-bypakke

Bystyret i Arendal sa torsdag nei til en bompenge-finansiert samferdselspakke i sørlandskommunene Arendal, Grimstad, Froland og Tvedestrand..

VG - 11 timer siden

«Den amerikanske talibanen» løslates: – Han vil overvåkes tett

Han ble kjent som «Den amerikanske talibanen» og dømt til 20 års fengsel. Torsdag slipper han ut før tiden – under strenge vilkår..

VG - Igår: 20:42

Tre menn siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Oslo

En 27 år gammel mann ble påført stikkskader midt på Karl Johan i Oslo, på 17. mai. Nå er en tredje person pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning..

VG - 15 timer siden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide: Slik truer handelskrigen jobber i Norge

PARIS (VG) Norges utenriksminister Ine Eriksen Søreide følger nøye med på handelskrigen mellom Kina og USA. Om president Donald Trump innfører toll på biler og bildeler treffer det Norge direkte, sier hun til VG..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt